Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Echte Verhalen: De Buurtpolitie

De mannen en vrouwen van het politiekorps in 'Echte verhalen: De buurtpolitie' kennen geen moment verveling. Elke dag brengt een nieuwe zaak!

75 afleveringen

Een vrouw komt langs omdat haar auto zou zijn weggesleept, maar bij de takeldienst weten ze van niets. Koen en Tineke vrezen dat de auto is gestolen. Er wordt een baby gevonden in een afvalcontainer.
Koen en Tineke krijgen bezoek van de bibliothecaris. De voorbije dagen zijn in de bibliotheek twee boeken besmeurd met uitwerpselen, en daar blijft het niet bij. De auto van de burgemeester wordt op klaarlichte dag gestolen.
Koen en Tineke hebben nachtdienst en krijgen het bezoek van de pastoor, die vreemde geluiden heeft gehoord op het kerkhof. De agenten gaan kijken wat er daar aan de hand is. Obi is samen met Patrick op patrouille in een woonwijk.
Bij een overval raakt een van de overvallers zwaargewond. Zijn kompaan gaat er met het voertuig vandoor. Koen en Tineke zetten de achtervolging in. Eric en Brigitte onderzoeken het plotse overlijden van een jonge vrouw.
Een vrachtwagenchauffeur vindt een verstekeling in de laadruimte van zijn vrachtwagen. De zaak loopt echter anders dan Koen en Tineke hadden verwacht. Getuigen hebben een man over straat zien lopen met een wapen.
Een vrouw wordt lastiggevallen door een man die beweert dat zijn vals gebit in haar tuin zou liggen. Koen en Tineke vermoeden dat het om een inbraakpoging gaat. Eric en Brigitte zijn op patrouille.
Een jongedame heeft online pakjes besteld, maar deze zijn nooit afgeleverd. Haar buurvrouw heeft getekend voor ontvangst, maar die weet van niets. Koen en Tineke onderzoeken de zaak. Obi en Aziz rukken uit voor een woninginbraak.
Er wordt ingebroken in een beenhouwerij. Koen en Tineke merken dat er een geurtje aan zit. Stafke heeft in de kringloopwinkel een ongewone vondst gedaan. Hij brengt deze naar Floor en Femke, in de hoop dat zij de eigenaar kunnen opsporen.
Koen en Tineke moeten bemiddelen bij een ruzie in een taverne. De ouders van de 16-jarige Lore hebben een verontrustend berichtje gekregen van hun dochter. Eric en Brigitte starten meteen een zoektocht naar het meisje.
Een vrouw doet aangifte van een autodiefstal. Ze is niet alleen haar auto kwijt, maar ook haar hond die nog in de auto zat. Een bijzonder spoor brengt Koen en Tineke tot bij de dief.
Een inbreker terroriseert al wekenlang de woningen van bejaarden. Koen krijgt een goed idee om een van de slachtoffers op te beuren. De burgemeester doet aangifte van een moord. Eric en Brigitte staan voor de meest bizarre zaak uit hun carrière.
Een ongeruste vrouw komt op kantoor. Ze heeft haar buurman al een paar dagen niet meer gezien en zijn kinderen lijken alleen thuis te zijn. Obi en Aziz onderzoeken een klacht wegens stalking. Een vrouw valt haar ex lastig.
Een vrouw beweert een onbekende te hebben zien rijden met haar wagen. Koen en Tineke proberen te achterhalen hoe dat kan. Tijdens een voetpatrouille horen Robin en Tom een ongeval gebeuren. Ze schrikken wanneer ze zien wie er in de auto zit.
Het politiekorps is op zoek naar de ouders van een jonge tweeling die samen met hun hondjes op pad zijn. Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe willen graag helpen.
Tante Maria heeft een GoPro gekocht om te kunnen zien wat Fifi allemaal uitsteekt terwijl zij niet thuis is. Wanneer ze de hulp inroept van Koen en Tineke om de beelden te bekijken, zien ze dat Fifi een ontvoering heeft gefilmd.
Een jongetje steelt op straat een portefeuille. Wanneer de agenten hem thuisbrengen, ontdekken ze dat zijn papa hem wel heel vreemde dingen aanleert. Stafke brengt Floor en Femke op het spoor van een eierdief.
De commissaris is Pom, de kat van zijn dochter, kwijt en schakelt team Alfa in. Hun zoektocht wordt echter onderbroken door een inbraakalarm vanuit een doe-het-zelfzaak. Een vrouw doet een lugubere ontdekking in haar diepvries.
Kwajongens bekogelen voorbijgangers met modder. Ook de agenten behoren tot hun toevallige slachtoffers. Een man is aangevallen in zijn frituur door een vrouw die beweert dat ze bedreigd wordt en geld nodig heeft.
De zaakvoerder van de kringloopwinkel beweert dat een dame een teddybeer wilde stelen die niet te koop was. Koen en Tineke bemiddelen tussen beide partijen.
Stafke komt ontredderd binnen op kantoor. Er werd in de bibliotheek iets dierbaars van hem gestolen. Eric en Brigitte onderzoeken de verdwijning van de driejarige Julie. De dader ontmaskeren blijkt moeilijker dan gedacht.
Koen en Lotte krijgen een paniekerig telefoontje van een vrouw. Ze is ontvoerd en vastgebonden. Een moeder is erg ongerust, haar zoon heeft het Syndroom van Down en ze is bang dat hij de weg naar huis niet zal terugvinden.
Koen en Tineke onderzoeken een gewapende overval op een bakkerij. Ze plaatsen een oproep op Facebook om de voortvluchtige overvaller op te sporen.
Koen en Lotte krijgen te maken met de kidnapping van een rashond. Op Aziz zijn oude lagere school is een inbreker ervandoor met de opbrengst van het mosselfestijn. Samen met Obi hoopt Aziz de dader te ontmaskeren.
De commissaris is omvergereden toen hij op zijn vrije dag croissants ging halen. Koen en Tineke gaan op zoek naar de dader die vluchtmisdrijf pleegde. Een 20-jarige jongeman is op onverklaarbare wijze overleden.
Een nieuwe pitazaak deelt gratis pita's uit aan voorbijgangers. De snack valt Koen zwaar op de maag. Een vrouw weigert een gesigneerde voetbal terug te geven aan haar buurjongetje. Floor en Femke proberen te bemiddelen tussen beide partijen.
Een koppel beschuldigt hun buurman van vandalisme, maar de man ontkent alles. Aan Koen en Lotte om te achterhalen wie de waarheid spreekt in dit verhaal. Een jongeman met liefdesverdriet lucht zijn hart bij Brigitte.
Koen en Tineke zijn op zoek naar twee voortvluchtige overvallers, ze krijgen onverwachte hulp bij hun zoektocht. Obi en Aziz rukken uit voor een ontploffing met gewonden. Tot hun frustratie laten brandweer en ambulance erg lang op zich wachten.
De handtas van de burgemeester is gestolen. Koen en Lotte nemen haar noodgedwongen mee op sleeptouw tijdens hun onderzoek. Een vrouw komt op kantoor de verdwijning van haar zoontje aangeven.
Stafke komt langs met een kruiwagen vol spaghetti. Iemand laat blijkbaar zomaar eten achter op straat. Een man vraagt om bijstand, omdat zijn vrouw dringend psychiatrische hulp nodig heeft. Robin en Tom gaan ter plaatse.
Tante Maria is bestolen. Een koppel heeft haar handtas gepikt. Koen en Lotte betrappen het koppel wanneer ze nog een dame oplichten. De postbode levert een verdacht pakketje af op het commissariaat. Eric en Brigitte onderzoeken de zaak.
Stafke heeft verse braadkippen gevonden in het park. Koen en Lotte gaan op onderzoek uit. Een vrouw wordt dood aangetroffen, alles wijst op roofmoord. Eric en Brigitte krijgen de moeilijke taak om de zoon van het slachtoffer in te lichten.
Koen en Lotte brengen de handtas terug van een vrouw die kwaad wegliep uit een restaurant nadat ze een worm vond in haar slaatje. De agenten doen een echter een interessante ontdekking in de tas.
Een man komt klacht indienen. Onbekenden zouden hem gedrogeerd hebben met een slaapmiddel. Na een melding van geluidsoverlast komen Floor en Femke een overvaller op het spoor. Ze krijgen hulp van een pientere getuige om de zaak op te lossen.
Koen en Tineke onderbreken een alcoholcontrole voor een dringende interventie. Maar bij hun terugkeer wacht hen een onaangename verrassing. Een oogverblindende schoonheid vraagt Robin en Tom om hulp nadat ze met haar auto in panne valt.
Koen en Lotte ontmoeten de 9-jarige Wilma die op zoek is naar andere ouders. Ze ontdekken dat er binnen Wilma's gezin een en ander misloopt. Nadat hij een vreemde markering aantreft vreest Stafke dat dievenbendes het op hem gemunt hebben.
Een anonieme beller meldt een gijzeling bij de bowlingbaan. Ter plaatse stellen Koen en Lotte niets ongewoons vast en ook de eigenaar weet van niets. De zaak neemt echter een onverwachte wending wanneer de anonieme beller plots opduikt.
De laatste dagen zijn al verschillend daklozen aangevallen. Koen en Tineke hopen de dader te vatten met behulp van een truc van de commissaris. Een snoepautomaat geeft Obi's wisselgeld niet terug nadat hij een suikerwafel heeft gekocht.
Een schoorsteenveger vindt een waardevol pakketje in de schoorsteen van een leegstaand huis. Koen en Tineke starten een zoektocht naar de eigenaar. Floor en Femke krijgen te maken met een mysterieuze stenengooier.
Stafke, tante Maria en enkele andere dorpelingen hebben bezoek gekregen van een onbekende schoenendief. Koen en Lotte zijn stomverbaasd wanneer ze de dief ontmaskeren. Robin en Tom achtervolgen een snelheidsduivel.
Een vrouw heeft bij haar thuiskomst iemand horen zingen in huis. Koen en Lotte hopen de inbreker op heterdaad te kunnen betrappen. Gaat het wel om een inbraak? Het commissariaat kampt met een stroompanne.
Koen en Tineke kopen snoep van twee Mediclowns om het goede doel te steunen. Even later ontdekken ze dat de clowns niet eerlijk geweest zijn. Een vrouw schakelt een huurmoordenaar in. Eric en Brigitte zetten een valstrik op om haar te klissen.
Een dronken chauffeur belandt met zijn auto in een haag. Tot hun verbazing blijkt er een verband tussen het ongeval en een interventie eerder op de dag. Boer Vermeulen komt de diefstal van zijn stier aangeven bij Obi en Patrick.
Tante Maria vindt een koffertje vol besmeurd geld op haar pleintje. Koen en Lotte vermoeden dat het geld afkomstig is van een overval. Een vrouw komt terug van zakenreis en ontdekt dat er bij haar ingebroken is.
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een nachtelijke inbraak op school. De daders kunnen ontsnappen, maar laten wel een spoor na. Een man die kampt met een burn-out verdwijnt 's nachts uit zijn bed. Robin en Tom gaan naar hem op zoek.
Mijnheer pastoor komt aangifte doen van diefstal: er verdwijnt geld uit het offerblok. Lotte heeft een lumineus idee om de dief te ontmaskeren. Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een gewonde man bij de parkvijver.
Een dief is ervandoor met de kredietkaart van de pastoor. Dankzij camerabeelden van het tuincentrum vinden Koen en Tineke al snel een verdachte. Eric en Brigitte onderzoeken de plotse dood van de buren van de burgemeester.
Koen en Lotte onderzoeken een geval van stalking. Een jonge vrouw krijgt verschillende anonieme sms'jes. Een garagist doet een beroep op Floor en Femke. Hij heeft een auto binnengekregen voor herstel na een ongeval met blikschade.
Koen en Lotte zijn op zoek naar een bloemendief. Obi en Aziz betrappen een inbreker op heterdaad. Ze krijgen echter al snel medelijden met de man wanneer ze horen hoe een erbarmelijk leven hij leidt.
Gonda, de poetsvrouw van het commissariaat, heeft in haar kuiswoede de bloempotjes waarin ze haar spaargeld verstopt had naar het containerpark gebracht. Ze hoopt dat Koen en Tineke haar kunnen helpen om het geld terug te vinden.
Tijdens een patrouille belanden Koen en Lotte op een viswedstrijd. Ze worden ingelicht over mogelijk bedrog. Een moeder komt in paniek de verdwijning van haar twee zoontjes aangeven.
Bij haar thuiskomst na een zakenreis vindt een vrouw een jonge kraker in haar bed. Koen en Lotte hopen erachter te komen wat de jongeman van plan is. Buren hebben geschreeuw gehoord in een huis.
Er is ingebroken bij Stafke. De dieven zijn ervandoor met een fototoestel, juwelen en zijn wagen. Koen en Tineke gaan op zoek naar de daders. De commissaris geeft Obi en Lotte de opdracht om zoveel mogelijk onbetaalde boetes te innen.
Een man biedt zijn inboedel gratis aan op straat. Op zich geen probleem, tot Koen en Lotte worden opgeroepen voor een inbraak op hetzelfde adres. Wanneer Floor en Femke een verdachte geur ruiken op kantoor, alarmeren ze de brandweer.
Een moeder verdenkt haar tienerdochter ervan aan de drugs te zitten. In het bos trapt een jogger in een plank met spijkers. Robin en Tom zijn getuige en ontdekken dat er nog meer gevaarlijke hinderlagen verborgen liggen in het bos.
Koen en Tineke zijn op zoek naar de verdwenen rashond Balthazar. Wanneer zijn baasje een verdacht briefje ontvangt, weten ze zeker dat het dier ontvoerd is. Een vrouw beweert 's avonds een monster gezien te hebben in het park.
Een ongeruste vader vreest dat iemand het op zijn kinderen heeft gemunt. Een jonge vrouw overlijdt in verdachte omstandigheden. Eric en Brigitte vermoeden dat het om een roofmoord gaat.
De 16-jarige Dennis vecht voor zijn leven na het drinken van javel. Koen en Lotte zijn geschokt wanneer ze ontdekken dat het niet om een wanhoopsdaad gaat. Obi en Aziz krijgen verschillende oproepen over een reuzenspin.
In het park vallen twee mannen in camouflagekledij een koppeltje aan. Samen met Barry gaan Koen en Lotte op zoek naar een spoor van de daders. Een rouwende moeder komt met verontrustend nieuws naar Eric en Brigitte.
Koen en Lotte maken jacht op twee inbrekers die ervandoor zijn met de auto en Siamese kat van hun slachtoffer. De jonge Adriaan is het slachtoffer geworden van een roofoverval. Floor en Femke vragen hem om de daders te identificeren.
De uitbater van een elektrowinkel vindt een verdacht pakketje aan een wasmachine die hij heeft opgekocht. Koen en Tineke stellen vast dat het pakketje drugs bevat en gaan op zoek naar de eigenaar.
Een klein meisje verwittigt de politie omdat er een monster rond haar huis zou sluipen. Koen en Tineke gaan kijken wat er aan de hand is. Obi en Lotte starten een onderzoek nadat een vrouw 's nachts een gewapende man heeft zien rondlopen.
Kerkgangers horen al een paar weken vreemde geluiden in de kerk. Op vraag van meneer pastoor trekken Koen en Lotte op onderzoek uit. Eric en Brigitte onderzoeken een schietpartij op een bedrijventerrein. Er melden zich twee getuigen.
Een taxichauffeur laat de burgemeester achter in zijn taxi en gaat er als een bezetene vandoor. Koen en Lotte zoeken uit wat er aan de hand is. De organisatrice van de Miss Briljant-verkiezing vreest dat een van haar kandidates een dievegge is.
Koen en Tineke helpen een vrouw die niet meer binnengeraakt in haar eigen huis. Ze stellen vast dat er nog meer vreemde dingen gebeurd zijn. Er is ingebroken in de tennisclub. Robin en Tom hopen de dader te kunnen vatten.
In het ziekenhuis is een dief aan het werk. De spoedarts schakelt de hulp in van Koen en Lotte. Een vrouw heeft per ongeluk de verkeerde rugzak meegenomen. De inhoud van de rugzak verontrust Eric en Brigitte.
Een waarzegster wordt bedreigd en ze verdenkt één van haar vaste klanten. Koen en Lotte stellen een onderzoek in. Eric en Brigitte zijn op zoek naar de ontvoerde peuter Lowie.
Inbrekers stelen enkele dure spullen en zelfs de puppy van een gezin. Floor en Femke onderzoeken een inbraakpoging. Maar hun verdachte ontkent dat het om een inbraak ging.
Iemand laat al enkele weken nieuwe schoenen achter op de parking bij de auto van een jonge vrouw. Ze vreest dat een stalker het op haar gemunt heeft en roept de hulp in van Koen en Lotte. Robin en Tom komen tussenbeide bij een cafégevecht.
Een boer beweert dat zijn nieuwe buren voor overlast zorgen. Een gesprek met de buren leert Koen en Tineke dat de boer hen niet alles verteld heeft. Koperdieven hebben toegeslagen in de kerk. Meneer pastoor roept de hulp in van Obi en Aziz.
Zowel de politie als de burgemeester ontvangt een verdacht pakketje. Koen en Lotte schakelen de technische recherche in om de inhoud ervan te onderzoeken. Eric en Brigitte onderzoeken een aanrijding.
De directeur van de kunstacademie treft inbraaksporen aan in zijn school. Obi en Aziz onderzoeken een ongewoon geval van sluikstorten. Een koerier zou verschillende brieven en pakketjes zomaar in het wilde weg dumpen.
Een gezin wordt het slachtoffer van ernstig vandalisme. Koen en Lotte ontdekken dat de dader vooral de dochter van het gezin viseert. Een ongeruste opa meldt dat zijn kleindochter ontvoerd is door haar papa.
Iemand heeft met de gegevens van Koen een vals profiel aangemaakt op een datingsite. Om de schuldige te ontmaskeren, kunnen hij en Lotte rekenen op de hulp van poetsvrouw Gonda. Terwijl Floor bij de kapper zit, wordt het kapsalon overvallen.
Een wandelaar is verbaasd wanneer hij iets vindt in de Tulpenlaan. Het wordt het begin van een dag vol vreemde voorwerpen. Obi en Aziz zijn op zoek naar de mysterieuze wekker die een verpleegster al wekenlang uit haar slaap houdt.
Eric en Brigitte rekenen een zakkenroller in die het op Eric had gemunt. Daarna bieden ze versterking aan Koen en Tineke die jacht maken op een gevaarlijke ontsnapte gevangene. Het wordt een interventie die de agenten niet snel zullen vergeten.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks