Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Echte Verhalen: De Buurtpolitie

De mannen en vrouwen van het politiekorps in 'Echte verhalen: De buurtpolitie' kennen geen moment verveling. Elke dag brengt een nieuwe zaak!

75 afleveringen

Koen en Tineke worden opgeroepen omdat een dronken caféklant zijn stamkroeg niet wil verlaten. Ze ontdekken al snel dat de man drastische stappen wil nemen om niet naar huis te moeten gaan. Aziz heeft een belangrijke vraag voor de commissaris.
Een meisje wordt op school neergeschoten door een klasgenoot. Als Koen en Tineke de dader spreken, blijken de zaken niet zo voor de hand te liggen. Als een muntencollectie wordt gestolen, krijgen Obi en Floor hulp uit onverwachte hoek.
Een wandelaar heeft in het bos een meisje gezien dat duidelijk over haar toeren was. Eric en Brigitte nemen het voorval meteen heel ernstig. Stafke heeft een man op een vliegend tapijt gezien. Niet meteen een reden om in actie te schieten.
Robin en Femke krijgen bij een nachtelijke controle te maken met een dronken chauffeur. Koen en Tineke vinden een jongeman die in elkaar is geslagen. Ze ontdekken dat hij met opzet naar buiten is gelokt en proberen de dader op te sporen.
Eric en Brigitte zijn er snel bij als een meisje vermist wordt. Vinden ze haar op tijd terug of komt de hulp te laat? Koen en Tineke worden opgeroepen door Stafke. Hij hoort een verdacht geluid in een brievenbus.
Een man merkt beweging op in het leegstaande huis van zijn moeder. Aziz komt een dagje filmen op het commissariaat. Als Patrick een oproep krijgt voor familiaal geweld hoopt Aziz op spectaculaire beelden.
De burgemeester vermoedt dat een psychiater onterecht mensen arbeidsongeschikt verklaart. Brigitte en Eric onderzoeken de zaak. Koen en Tineke gaan op zoek naar een vermiste mountainbiker. Verkeerde verklaringen bemoeilijken de speurtocht.
Een jongen komt naar Koen en Tineke, omdat zijn mama is vermist. Als blijkt dat de ex-man van de vrouw bekend staat voor agressief gedrag, zijn Koen en Tineke uiterst ongerust. Floor en Obi worden opgeroepen voor sluikstorten op het kerkhof.
Tineke brengt haar neefje mee naar het commissariaat, want hij wil een spreekbeurt geven over de politie. Alles verloopt vlot tot Koen er zich mee moeit. Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een carjacking.
De mama van Tineke komt naar het politiekantoor. Ze is overvallen. Aziz komt weer een dagje filmen bij Patrick. Als Stafke langskomt om te klagen over geurhinder in zijn straat, hoopt Aziz op spectaculaire beelden.
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een handtassendiefstal. De dief heeft tijdens zijn vlucht zijn gegraveerde fiets achtergelaten. Gemeentearbeiders vinden een gemummificeerd lichaam in een vuilzak.
Een vrouw wordt aangereden en de dader pleegt vluchtmisdrijf. Kunnen Koen en Tineke de dader vatten? Floor en Obi worden opgeroepen voor een inbraakpoging. Al snel blijkt dat de dief meerdere huizen in de buurt op het oog heeft.
De uitbater van Koens favoriete Italiaanse restaurant wordt in elkaar geslagen. Koen en Tineke ontdekken dat de man al verschillende dreigmails had ontvangen. Parkiet Suske is verdwenen.
Een man verdwijnt tijdens een fietstocht. Het gaat om een hartpatiënt, dus zetten Koen en Tineke alle middelen in om hem zo snel mogelijk terug te vinden. Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een familiedrama.
De gemeente wordt geteisterd door verschillende diefstallen van putdeksels. Koen en Tineke hopen de dader op heterdaad te betrappen. Een man hoort gehuil bij zijn bejaarde buren. Patrick gaat kijken en Aziz filmt alles voor zijn documentaire.
De pastoor wordt bestolen. Koen en Tineke gaan op zoek naar de dader. Eric en Brigitte onderzoeken een dubbele moord.
Koen en Tineke worden opgeroepen voor vandalisme nadat de wagen van een man volledig is beklad. Wanneer zijn vriendin later op de dag in elkaar wordt geslagen, vermoeden de agenten dat de twee zaken met elkaar te maken hebben.
Een moeder komt de verdwijning van haar dochter aangeven. Koen en Tineke hebben geen spoor van de vermiste, tot een medium meer informatie beweert te hebben. Robin en Femke werken vandaag zes maanden samen, Robin heeft een cadeautje gezorgd.
Koen en Tineke worden opgeroepen voor familiaal geweld. Het gezin is spoorloos. Een man komt klacht indienen omdat hij zich bedrogen voelt: de hond die hij gekocht heeft is groter geworden dan beloofd.
Koen en Tineke zijn op zoek naar een man die via een tweedehandswebsite mensen oplicht. Een man komt zijn zus en haar vriend als vermist opgeven. Eric en Brigitte zetten alles op alles om het koppel terug te vinden.
Een man vindt een skelet in zijn schuur. De wetsdokter ontdekt dat het slachtoffer 30 jaar geleden is overleden. Koen is ziek, dus heeft Patrick zijn plaats ingenomen en gaat hij samen met Tineke op pad.
Koen en Tineke zijn op zoek naar de ware identiteit van een vrouw in coma. Stafke heeft Obi en Floor opgeroepen omdat er een groep Chinezen in zijn straat staat en hij wil weten wat er aan de hand is. Maar Obi en Floor verstaan geen Chinees.
Robin en Femke worden opgeroepen voor de verdwijning van een kind. Ze vrezen het ergste wanneer ze de buggy stuurloos op straat zien rijden. Iemand heeft in de cinema met vals geld betaald.
Koen en Tineke krijgen een oproep van Stafke. Hij heeft radioactief afval gevonden. Patrick is op patrouille samen met Aziz, als ze een oproep krijgen over een inbraak in de Bokstraat 20. Aziz is in paniek, want dat is zijn adres!
Een militair wordt dood aangetroffen in zijn bed. Eric en Brigitte moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Koen en Tineke worden opgeroepen, als ze toekomen bij de persoon, blijkt een reanimatie noodzakelijk maar niet zo evident.
Een vrouw wordt vermoord. Eric en Brigitte vermoeden dat ze de dader te pakken hebben. Na een overval op een tankstation, wordt ook een schoenmaker overvallen. Koen en Tineke ontdekken dat dader een uniek motief heeft.
Een baby wordt te vondeling gelegd. Koen en Tineke gaan op zoek naar de ouders. Floor en Obi onderzoeken een woninginbraak. Het slachtoffer kan geen beschrijving geven van de dader, maar die heeft wel iets achtergelaten.
Koen en Tineke zijn getuige van een fietsendiefstal, maar de dader kan ontsnappen. Kunnen ze de jongeman nog vatten? Patrick moet bestuurders die sms'en achter het stuur verbaliseren. Aziz bedenkt meteen een plan om Patrick te helpen.
Een jong meisje komt bij Koen en Tineke omdat ze vermoedt dat haar papa haar vergiftigt,Robin en Femke vinden een achtergelaten puppy. Ze gaan onmiddellijk op zoek naar de persoon die de hond heeft gedumpt.
Tineke heeft verlof dus mag Koen op pad met Aziz. Als ze een oproep krijgen voor een gevonden lichaam krijgt Aziz het toch wat moeilijk. Een vrouw verdwijnt, Eric en Brigitte zetten alles op alles om de vrouw te vinden.
Een kindje verdwijnt uit een speelgoedwinkel. Koen en Tineke zijn meteen zeer ongerust. Een vrouw wordt dood teruggevonden in haar tuin. Heeft ze een dief betrapt of is er meer aan de hand? Eric en Brigitte onderzoeken de zaak.
Een dame komt het kantoor binnen met drugs in haar reiskoffer. Koen en Tineke onderzoeken hoe die daar terecht zijn gekomen. Obi is net verhuisd, maar voelt zich niet welkom in de buurt. Samen met Floor zoekt hij uit wat er aan de hand is.
De spoedarts roept Koen en Tineke op omdat hij bij een interventie een jongen alleen thuis heeft gevonden. Robin en Femke worden opgeroepen voor een woninginbraak. Als de dader weet te ontsnappen, dreigt te situatie te escaleren.
Er is een inbraak aan de gang in een appartementsgebouw. Komen Koen en Tineke op tijd om de inbrekers op heterdaad te betrappen? Stafke heeft iets verdacht gefotografeerd met zijn camera.
Een vrouw wordt vermoord teruggevonden in het park. Wanneer Eric en Brigitte ter plaatse komen, valt hen meteen iets vreemds op aan het slachtoffer. Koen en Tineke krijgen een oproep binnen van een woedende man.
Eric en Brigitte onderzoeken een verdacht overlijden. Al snel blijken de getuigenissen van de vrouw en de zoon niet helemaal te kloppen, maar kunnen Eric en Brigitte dat ook bewijzen?
De eigenaar van een tankstation komt aangifte doen van diefstal. Een man tankt al maanden zonder te betalen. Koen en Tineke gaan aan de hand van de nummerplaat op zoek naar de dader.
De burgemeester verdenkt iemand die haar heel dierbaar is van diefstal. Koen en Tineke zullen discreet te werk moeten gaan. Robin en Femke kunnen net een chauffeur ontwijken die hen de pas afsnijdt.
Koen en Tineke worden opgeroepen door de kuisvrouw van meneer pastoor. Ze maakt zich ongerust, want de pastoor is al twee dagen vermist. Een man komt aangifte doen van diefstal: zijn net geleverde wasmachine werd uit de gang gestolen.
Onderweg naar het werk vindt Brigitte een hemd met bloed op. Haar politie-instinct voelt meteen dat er iets niet klopt. Wanneer er daarna iemand haar vriendin als vermist komt opgeven, vrezen Erik en Brigitte het ergste.
Erik en Brigitte onderzoeken de gruwelijke moord op een crimineel. Een man komt bij Koen en Tineke aangifte doen van diefstal. Zijn dure jas is in een café gestolen. Lukt het hen om de jas terug aan de rechtmatige eigenaar te bezorgen?
Aziz mag samen met Koen een klus uitvoeren voor de commissaris. Er zou in het bos een gorilla gespot zijn, dus er moeten 's nachts camera's geplaatst worden. Aziz is helemaal niet op zijn gemak.
Floor en Obi worden opgeroepen voor een burenruzie, maar bij aankomst blijkt er meer aan de hand te zijn. Het is feest bij De Buurtpolitie: iemand van het korps wordt in de bloemetjes gezet.
Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een skelet dat gevonden is in het bos. Hun enige aanwijzing om de overledene te identificeren is een vreemde knoop.
Koen en Tineke krijgen te maken met een verontrustende verdwijning van een 10-jarig jongetje. Al snel blijkt echter dat de ouders belangrijke informatie achterhouden.
Bij de plaatselijke hockeyploeg verdwijnen de laatste weken enorm veel hockeyballen. Floor en Obi gaan naar het trainingsveld om te zien of ze de dief op heterdaad kunnen betrappen.
Een vrouw wordt vermoord teruggevonden. De speurtocht naar de identiteit van het slachtoffer duurt niet lang, want Brigitte kent haar. Koen is ziek, maar Tineke staat er niet alleen voor.
Tineke heeft een slecht gevoel bij haar nieuwe huisgenote. Samen met Koen plaatst ze camera's. Stafke vindt zijn tuinkabouter zwaar toegetakeld terug in zijn tuin. Patrick en Aziz zoeken uit of er vandalen aan het werk zijn geweest.
Eric en Brigitte reageren op een oproep van een jongeman die beweert dat hij geweerschoten heeft gehoord in het bureau van zijn vader. Het duo moet voorzichtig zijn, want de schutter kan nog aanwezig zijn in de woning.
Stafke heeft iets uit een helikopter zien vallen. Koen en Tineke haasten zich ter plaatse. Robin en Femke zijn op patrouille en zien plots een auto die zich heeft vastgereden in een gracht.
Een vrouw wordt thuis aangevallen. Ze denkt te weten wie er achter de gewelddaad zit. Eric en Brigitte zoeken het uit. Een bloedspoor leidt Koen en Tineke naar een eigenaardig koppel. Koen en Tineke vertrouwen de zaak niet.
Een man schakelt de hulp in van Koen en Tineke wanneer er onverwachts een deurwaarder voor zijn deur staat. Ze ontdekken dat er sprake is van fraude. Robin en Femke worden opgeroepen want er zou een naakte man over straat lopen.
De directrice van de gemeenteschool klopt aan bij het commissariaat omdat ze zich zorgen maakt over een van haar leerlingen. De jongen is al drie weken onwettig aanwezig. Koen en Tineke nemen de zaak meteen ernstig.
Koen en Tineke krijgen te maken met een onrustwekkende verdwijning. De dementerende Louis is alleen op stap gegaan en dat zou wel eens verkeerd kunnen aflopen. Er wordt een enveloppe met wit poeder aangetroffen in een bedrijf.
Femke en Robin moeten een man opsporen die zijn verkeersboetes nooit betaalt. Volgens zijn echtgenote heeft de man daar echter een heel goede reden voor: hij is al vijf jaar dood. Obi is in zijn nopjes. Hij heeft net een oldtimer gekocht.
Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een overval op een kapsalon. Eenmaal aangekomen, ontdekken ze dat de kapster vermoord is. Er zijn amper aanwijzingen maar een anonieme beller stuurt hen in de juiste richting.
Een man komt langs bij Patrick omdat hij werd opgelicht. Aziz probeert te achterhalen hoe de oplichter te werk ging, maar dat blijkt moeilijker dan eerst gedacht.
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een verkeerd afgelopen inbraak. Wanneer de vriendin van het slachtoffer vertelt dat ze wordt gestalkt, vermoeden Koen en Tineke dat er meer aan de hand is.
Op het politiekantoor komt een oproep binnen van een boer die vermoedt dat zijn koeien worden mishandeld. Koen en Tineke krijgen een verontrustende oproep van een supermarkt, waar afgelopen nacht iets verdachts is gebeurd.
Stafke heeft op straat stukgeslagen appels gevonden en heeft een hekel aan sluikstorten. Wanneer Robin en Femke de daders vinden, toont Robin hoe sterk hij is. De spoedarts meldt dat een van zijn patiënten met arseen wordt vergiftigd.
Robin en Femke zijn opgeroepen voor een vluchtmisdrijf. Er blijkt er veel meer aan de hand te zijn. Een vrouw is van de trap gevallen zijn, maar haar verwondingen tonen aan dat ze aangevallen is.
Robin en Femke zijn opgeroepen voor een vluchtmisdrijf. Wanneer ze de ouders van het slachtoffer op de hoogte willen brengen, blijkt er echter veel meer aan de hand te zijn.
Een auto wordt gestolen met een kind op de achterbank. Ze zetten alles op alles om de jongen zo snel mogelijk te vinden. De postbode is bezorgd om Stafke. Hij zou thuis moeten zijn, maar doet niet open. Patrick en Aziz gaan kijken.
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een sluipschutter bij het gemeentehuis. Bij hun aankomst is de verdachte echter verdwenen. Op korte tijd worden twee winkels het slachtoffer van diefstal. Obi en Floor schrikken als ze zien wie de dief is.
Een vrouw is ongerust omdat haar man niet is thuisgekomen. Obi en Floor zoeken de man en vinden hem uiteindelijk op een zeer onverwachte plek.
Eric en Brigitte onderzoeken het verdachte overlijden van een jonge vrouw. Tijdens de huiszoeking vinden ze een aantal spullen die een mogelijke aanwijzing kunnen zijn. Een man komt een illegaal parkeerverbod melden in zijn straat.
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een vreemde woninginbraak. Al snel blijkt dat de jonge dochter erbij betrokken is. Obi is zwaar ziek en moet een dure behandeling ondergaan. De commissaris twijfelt echter aan de diagnose.
Een vrouw wordt neergestoken in haar huis. Haar dochter vertelt Eric en Brigitte dat ze de dader heeft herkend. Koen en Tineke krijgen bezoek van een volkstuinder die last heeft van uitwerpselen op zijn composthoop.
Koen en Tineke onderzoeken twee diefstallen in dezelfde wijk. De postbode verwittigt Robin en Femke dat hij een paard heeft zien vervoeren op een aanhangwagen. Nog voor ze gestart zijn met hun onderzoek komt er al een nieuwe melding binnen.
De buurt wordt geplaagd door een reeks diefstallen van dure luxewagens. Ze zetten een val op om de daders te vatten. Een man komt de verdwijning van zijn secretaresse aangeven, de zaak plots veel ingewikkelder.
Een man komt de verdwijning van zijn dochter aangeven. Het onderzoek van Eric en Brigitte verloopt niet zonder hindernissen. In het park vindt een schietincident plaats. Koen en Floor worden geconfronteerd met een onverwacht slachtoffer.
Een vrouw komt langs op kantoor. Ze is er zeker van dat haar zoontje verwisseld is na de geboorte. Koen en Tineke brengen een bezoekje aan het ziekenhuis waar de vrouw beviel. Robin en Femke voeren snelheidscontroles uit.
Koen en Tineke krijgen bezoek van een vrouw wiens man verdwenen is. Samen met Barry starten ze een zoektocht. Patrick en Aziz worden opgeroepen voor een inbraak. Eens ter plekke blijkt Aziz niet zo'n held te zijn.
Robin en Femke worden opgeroepen voor een fietsongeval. Een vader komt met zijn zoontje langs bij Tineke. De jongen beweert dat hij een echte sheriff heeft gezien. Samen met Aziz gaat ze op onderzoek uit.
De dierenarts komt langs. Een wandelpad ligt bezaaid met glasscherven waardoor haar hondje zich gekwetst heeft. Samen met Floor gaat Koen op zoek naar de sluikstorter. Het lijk van een onbekende jongeman wordt gevonden in een bos.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks