Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Echte Verhalen: De Buurtpolitie

De mannen en vrouwen van het politiekorps in 'Echte verhalen: De buurtpolitie' kennen geen moment verveling. Elke dag brengt een nieuwe zaak!

65 afleveringen

Het commissariaat verwelkomt vier nieuwe stagiairs: Vince, Emma, Nour en Sami. Floor zal zich als stagementor over hen ontfermen. De nieuwelingen krijgen meteen een spannende vuurdoop, en dat mogen ze redelijk letterlijk nemen.
De commissaris stuurt de twee nieuwe stagiairs Vince en Emma op patrouille, maar die verloopt niet helemaal zoals verwacht. Dankzij een banale oproep over geluidsoverlast ontdekken Floor en Femke een ernstig misdrijf.
Aziz en zijn familie worden met de dood bedreigd door een van zijn vroegere criminele vrienden. Door een zware ruzie dreigt het huwelijk van een aanstaand bruidspaar niet door te gaan. Floor en Femke proberen te bemiddelen.
Een voorbijganger vindt een gewonde baby in een gracht. Koen en Lotte gaan op zoek naar de ouders van het kind. De stagiairs weten niet wat hen overkomt wanneer een razende Vince het kantoor binnenstormt en zijn wapen op Floor richt.
Twee tieners zijn op zoek naar hun verloren oudere zus Lesley, die Eric en Brigitte allebei kennen. Robin en Tom betrappen twee kwajongens die een vuurtje stoken op een akker. En dat is niet het enige brandje dat ze vandaag moeten blussen.
Patrick heeft een dag verlof en dus mag stagiair Vince zich vandaag over het onthaal ontfermen. De eerste persoon die zich aanmeldt, beweert een seriemoordenaar te zijn. Een man werd buitengesloten door zijn razende vriendin.
De directrice van de kleuterschool vreest dat één van haar kleuters mishandeld wordt. Koen en Lotte zoeken uit wat er precies aan de hand is. Stagiairs Sami en Nour krijgen af te rekenen met een brutale tafelschuimer.
Eric en Brigitte onderzoeken de moord op een vrouw. Floor bedenkt een geniaal plan om Patrick te behoeden voor een zware sanctie nu hij zijn dienstkaart kwijt is. Alles verloopt volgens plan, tot de commissaris zich ermee bemoeit.
Stagiairs Vince en Emma ondervragen samen met hun stagemeester Floor een verdachte, doofstomme verkoper. Al snel blijkt de man niet helemaal zuiver op de graat te zijn. Een man doet aangifte van de diefstal van zijn koersfiets.
Floor en stagiairs Emma en Sami helpen een vrouw die brutaal overvallen werd. Op de plaats delict vinden ze een armband die hen mogelijk recht naar de dader leidt. Volgens Inge, de dochter van de commissaris, is haar nieuwe huis behekst.
Een vrouw belt in paniek het noodnummer. Samen met stagiair Vince rukt Floor meteen uit. Een emotionele Brigitte slaagt er niet in door te dringen tot haar dochter Julia, die blijkbaar zwaar gepest wordt.
Een drugshandelaar is bereid zijn contacten te verklikken aan de politie, maar stelt daarvoor onmogelijke eisen. Wanneer ze reageren op een oproep over een burengeschil verwachten Floor en Femke zich aan een routine-interventie.
Eric en Brigitte raken een hakbijl kwijt die als moordwapen gebruikt werd. Koortsachtig zoeken ze het commissariaat af. Omdat een van zijn parochianen geld zou gestolen hebben uit de schaal, sluit de pastoor de groep op in de kerk.
Stagiaire Nour is een drugsdealer op het spoor. Voor Patrick en de commissaris start een race tegen de klok wanneer ze via een anonieme brief vernemen dat een complot gesmeed is tegen de burgemeester.
Koen krijgt telefoon van zijn buurman: volgens hem is er iets ernstig mis met Barry. Robin en Tom arresteren een man voor huiselijk geweld. Maar zijn vrouw wil geen klacht indienen, ze heeft immers zelf al een gepaste straf bedacht.
Een meisje beweert door haar stiefmoeder te zijn opgesloten in de garage, maar die ontkent elke betrokkenheid. Floor, Emma en Sami bekommeren zich om een bejaarde vrouw die amok maakt in een tankstation.
Floor onderzoekt samen met Sami en Vince een inbraak. Op vraag van de procureur onderzoekt de commissaris een 15 jaar oude cold case. Om tot een doorbraak te komen, doet hij een beroep op een van Patricks bijzondere talenten.
Koen en Lotte zijn op zoek naar een bestelwagen die zich ophoudt in de buurt van de school. Een meisje beweert dat de chauffeur haar wou ontvoeren. Robin en Tom krijgen af te rekenen met een woesteling die een café kort en klein heeft geslagen.
De commissaris wil een dealer in amfetamines ontmaskeren. Daarom stuurt hij Sami undercover op de verdachte af. Een man met een schotwonde wordt zwaargewond aangetroffen op straat.
Eric en Brigitte openen de jacht op een overvaller die een juwelier bestolen heeft. Hun onderzoek kent een verrassende ontknoping. Een jonge vrouw vreest dat ze achtervolgd wordt.
Na de ontvoering van een 8-jarig meisje houden de stagiairs een buurtonderzoek. Vince en Sami vinden een aanwijzing die wel eens voor een doorbraak kan zorgen. Een man zou een inbreker hebben doodgeslagen in het huis van zijn dochter.
Om haar laatste wens te vervullen doet een bejaarde vrouw die er slecht aan toe is een beroep op Brigitte. Floor en Femke vrezen voor hun leven wanneer ze de confrontatie aangaan met een agressieve dronkaard.
Koen en Lotte zoeken een man die sinds gisteravond vermist wordt. Ze komen er al snel achter dat hij zich in een erg lastige situatie bevindt. De bejaarde buurvrouw van Femkes ouders zou al enige tijd ongewenst bezoek krijgen.
Stafke denkt een winkeldief te hebben gespot bij het shoppingcenter. Maar Koen en Lotte stellen niet meteen iets verdacht vast. Tijdens hun patrouille kruisen stagiairs Sami en Emma toevallig het pad van twee voortvluchtige overvallers.
Een vrouw zou overvallen zijn op straat. Maar wanneer Eric en Brigitte zich over haar ontfermen blijkt er iets heel anders aan de hand te zijn. Een dubbele inbraak op klaarlichte dag, dat kan geen toeval zijn volgens Floor en Femke.
Samen met de vier stagiairs zet Koen een operatie op om een drugslabo te ontmantelen. Een dakloze man wil graag de nieuwe klusjesman van het korps worden. Obi en Aziz helpen hem om een goede indruk te maken bij de commissaris.
Terwijl de commissaris samen met Patrick pannenkoeken gaat bakken op de benefiet die de nieuwe burgemeester organiseert ten voordele van Rode Neuzen Dag, onderzoeken stagiairs Vince en Nour een winkeldiefstal.
Eric en Brigitte zoeken uit of een stervensbegeleider de beste vriendin van een van zijn klanten heeft opgelicht en doen zo een schokkende ontdekking. Een zwaargewonde vrouw stormt overstuur een restaurant binnen.
Nadat een vrouw aangevallen en gekneveld werd in het park openen Floor en Femke de jacht op haar aanvaller. Een vandaal heeft in een fietsenstalling alle fietsbanden lek geprikt. Robin en Tom hopen de dader op heterdaad te betrappen.
Eric, Brigitte en Patrick beleven de schrik van hun leven wanneer een gewapende man het commissariaat binnenstapt. Floor en stagiair Sami ontvangen een melding over een vreemde man die rond een woning sluipt. Ze zoeken uit wat hij van plan is.
Om te vermijden dat een ruzie in het park dramatisch afloopt, moeten Koen en Sami drastische maatregelen nemen. Aziz en Obi gaan op zoek naar de pastoor nadat ze van hem een verward telefoontje krijgen.
Een vrouw haalt haar zoontje niet meer op na een spelnamiddag bij een klasgenootje. Koen en Lotte gaan poolshoogte nemen. Een bejaarde dame tipt de commissaris en Patrick over een cocaïnehandel.
'De badmuts', een oude jeugdvriend, stapt plots het kantoor van de commissaris binnen met een bijzonder verzoek. Floor en Femke onderzoeken een winkeldiefstal. Een zaak die alsmaar ingewikkelder lijkt te worden.
Iemand steekt zijn bij hem inwonende neef neer. Een man laat zijn dochtertje alleen achter in de supermarkt. De verdachte vondst die Floor en Femke in haar rugzakje doen, brengt hen op het spoor van een veel groter misdrijf.
Een moeder treft haar dochter dood aan. Robin en Tom komen tussenbeide bij huiselijk geweld, maar de dader is duidelijk niet van plan om zomaar met hen mee te gaan.
Om de resten van een verdwenen jonge vrouw terug te vinden, wordt een van de beste lijkhonden ter wereld ingeschakeld. Het dier en zijn begeleider verbluffen de commissaris, maar Eric heeft duidelijk minder vertrouwen in het tweetal.
Met hun nieuwe koffiemobiel rijden Patrick en de commissaris naar de burger toe. Het komt tot een confrontatie tussen Robin en een gewapende overvaller. Er volgt letterlijk een gevecht op leven en dood.
Wanneer Eric en Brigitte het huis betreden van een bejaarde vrouw die al even geen teken van leven heeft gegeven, worden ze verwelkomd door een akelige stank.
Brigitte had afgelopen nacht een nachtmerrie die wel erg leek op een cold case van acht jaar geleden. Eric is meteen weer gebeten door de zaak. De CEO van een groot bedrijf wordt afgeperst via een dreigbrief.
De arrestatie van de dader van een vluchtmisdrijf dreigt verkeerd af te lopen voor Floor en Femke. Nour werd getipt over een drugshuis, maar botst op het ongeloof van haar collega-stagiairs. Toch beveelt de commissaris een onderzoek.
Iemand probeert in te breken in de huizen van een moeder en haar dochter. Eric en Brigitte ontdekken dat de dader een rekening met hen wil vereffenen. Een fietser treft een lege taxi met ronkende motoren aan tussen de velden.
Floor, Sami en Vince rukken uit voor een kat met hondsdolheid. Robin toont zijn groot hart tijdens de arrestatie van een drugsdealer. Een daad met grote gevolgen voor hem.
Samen met Lotte probeert Eric de oorzaak van een plotse CO-vergiftiging te achterhalen. Terwijl hij met zijn kleindochter op het speelplein speelt, zakt een grootvader plots in elkaar. Patrick en de commissaris snellen meteen te hulp.
Het is een spannende dag voor Koen en Lotte. Ze gaan niet alleen op zoek naar een aanrander, maar komen ook tussenbeide in een straatgevecht. In de Bloemenwijk gingen dieven aan de haal met een resem nummerplaten.
Wanneer Koen en Lotte een hond volgen die eenzaam rondloopt, doen ze een onaangename ontdekking. Floor denkt te weten wie de anonieme briefschrijver is die ermee dreigt een vrouw en haar gezin te vermoorden als ze niet snel verhuizen.
Eric en Brigitte zien een man onder een auto lopen en ontdekken zo een huiveringwekkend misdrijf. Vince en Emma zoeken uit hoe het kan dat de leerlingen van het vijfde leerjaar van de basisschool plots allemaal ziek zijn.
In het tuincentrum zijn geweerschoten gehoord. Eric en Brigitte stellen vast dat er zich een drama heeft afgespeeld. Vince en Emma proberen te bemiddelen tussen een ex-koppel.
Koen en Lotte onderscheppen de verdachte van een fietsdiefstal. Om zichzelf vrij te pleiten dist de man een wel erg origineel verhaal op. Robin en Tom zetten alles op alles om een man te redden van zijn ontvoerders.
Floor en Femke ontfermen zich over een dronken man die letterlijk het noorden kwijt lijkt te zijn. Met een grote koffer in de hand komt een klein meisje op het commissariaat navraag doen naar een adres. Patrick en Sami ruiken onraad.
Een oudere dame gooit heel haar keukenservies op straat. Wanneer de commissaris en Patrick met haar spreken ziet ze in Patrick een wel heel bijzonder iemand. Een jong meisje zakt in elkaar op straat. Robin en Tom snellen haar te hulp.
Hoewel ze normaal strijden tegen inbrekers besluiten Robin en Tom vandaag een handje te helpen. Een gedetineerde keert na zijn verlof niet terug naar de gevangenis. Floor, Vince en Sami gaan bij hem thuis langs om hem weer op te pakken.
Kort nadat hij een overvaller heeft opgepakt, krijgt Patrick last van zware hartkloppingen. De commissaris vreest het ergste. Een verwarde vrouw ziet voor de zoveelste keer een indringer rondsluipen in haar tuin.
Brigittes dochter Fleur werd in het park lastiggevallen door een exhibitionist. Terwijl ze samen met Nour en Sami een inbraak in het college onderzoekt, beleeft Floor de schrik van haar leven.
Professor De Winde beschuldigt haar man van huiselijk geweld. Na Koen ontdekt nu ook Lotte dat vooral de professor zelf geen katje om zonder handschoenen aan te pakken is. Schoonmakers ontdekken een bloedbad in een hotelkamer.
Eric en Brigitte achtervolgen een bestelwagen die hen bijna van de weg reed. Het valt hen op dat er een verdachte substantie uit de laadruimte lekt. Koen toont zijn goed hart tijdens een verkeerscontrole.
De lugubere vondst van een visser zadelt Eric en Brigitte met een mysterieuze zaak op. Een zwalpende chauffeur rijdt plots weg tijdens een verkeerscontrole. Verbijsterd zetten Vince en Nour de achtervolging in.
De reactie van een voortvluchtige gewapende overvaller wanneer Robin en Tom hem willen inrekenen, verrast hen compleet. Een vrouw verdenkt haar nieuwe overbuur van drugshandel. Sami en Floor gaan op onderzoek uit.
Floor en Femke hopen de antiekdieven te vatten die op dezelfde dag toesloegen bij een zus en haar broer. Tom en Robin weigeren een vrouw te helpen die het noodnummer belde. Hierop besluit mevrouw de commissaris in te lichten.
Vince mag van de commissaris een dag stage lopen bij Eric op de recherche. Hij krijgt meteen een complexe zaak voorgeschoteld. Koen en Lotte vlotten niet echt met hun onderzoek naar een gewelddadige overval op een krantenwinkel.
Een post-it met daarop de vraag om de politie te verwittigen, brengt Koen en de commissaris bij een klein meisje dat hulp nodig heeft. Floor, Nour en Sami schaduwen een zogenaamde beroepsinbreker.
Volgens Gonda is haar buurman de man die onlangs het haar van een jogster afknipte. Nadat ze een gevaarlijk zigzaggende chauffeur uit het verkeer hebben gepikt, doen Floor, Nour en Sami een schrikwekkende ontdekking.
Om te vermijden dat een 7-jarig meisje na een aanrijding met een kunsttand door het leven moet, moeten de commissaris en Sami dringend haar verloren voortand terugvinden.
Een echtgenoot wou zijn vrouw laten uitschakelen door een huurmoordenaar. Nu bedenkt de vrouw in kwestie samen met Koen en Aziz een origineel plan om hem met zijn daden te confronteren.
De dochter van de commissaris kan haar zonen Klaas en Wannes niet bereiken. Daarom gaat hij samen met Patrick een kijkje nemen. Een vrouw wil dat Floor en Femke de man die haar al twee jaar lang oplicht en mishandelt, oppakken.
Een blinde vrouw werd brutaal overvallen en beroofd van een enveloppe met 650 euro. Brigitte en Eric onderzoeken de zaak. Tijdens hun undercoverzoektocht naar een ondergedoken overvaller worden Koen en Lotte herkend door de pastoor.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks