Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Echte Verhalen: De Buurtpolitie

De mannen en vrouwen van het politiekorps in 'Echte verhalen: De buurtpolitie' kennen geen moment verveling. Elke dag brengt een nieuwe zaak!

40 afleveringen

Een overvaller berooft een rouwende moeder van het hangertje met de as van haar overleden zoon. Koen en Lotte openen meteen de jacht op de dader. De commissaris krijgt een bijzonder cadeau van Patrick. Het geschenk slaat hem met verstomming.
In het park wordt een vrouw met geweld van haar hond beroofd. Om de daders in de val te lokken, gaat Koen noodgedwongen undercover. Eric en Brigitte ontvangen een radeloze moeder die een afscheidsbrief kreeg van haar dochter.
Tijdens een interventie voor huiselijk geweld wil Floor plots weer vertrekken. Femke begrijpt er niets van. De pastoor verkoopt zelfgemaakte kattenkalenders voor het goede doel, maar een dief gaat ervandoor met zijn opbrengst.
Een pizzakoerier wordt met geweld overvallen. Gelukkig hebben de daders een fout gemaakt waardoor Koen en Lotte hen op het spoor komen. Een jongeman wil dringend naar het toilet op het commissariaat. Tom vertrouwt het zaakje niet.
Gonda heeft een man die zich verdacht gedroeg zien rondlopen in de bosjes. In de buurt is al een tijdje een seriemoordenaar actief. Een anonieme tip leidt Eric, Brigitte en de commissaris naar de dader.
Terwijl ze op zoek zijn naar twee dieven die een oude man hebben beroofd met een zogenaamde babbeltruc, krijgen Koen en Lotte een onrustwekkend telefoontje van hun mama. Brigitte krijgt een vreemd telefoontje over haar dochter Fleur.
Koen onderzoekt samen met de commissaris een inbraakpoging op het bedrijventerrein. Op de camerabeelden herkennen ze een oude bekende. Een gedrogeerde au pair heeft het baby'tje waarvoor hij zorgt achtergelaten in het bos.
Vandaag is het Alien Day, een dag die niet onopgemerkt voorbij gaat op het kantoor van De Buurtpolitie. Tante Maria heeft bezoek gekregen van zo'n alien, maar de commissaris en Patrick geloven haar eerst niet.
Hanne, een meisje met het syndroom van Down, is thuis weggelopen nadat er amper vriendjes opdaagden voor haar verjaardagsfeest. Koen, Lotte en Barry gaan naar haar op zoek. Een huurder beschuldigt haar huisbazin ervan haar huisdier te gijzelen.
Een man is neergestoken tijdens een cafébezoek. De andere cafébezoekers weigeren echter Floor en Femke te helpen bij het ontmaskeren van de dader. Meneer pastoor maakt zich ongerust over een van zijn bejaarde parochianen.
Een vrouw heeft beweging gezien op het dak van de buren. Koen en Lotte onderzoeken wat er aan de hand is. Brigittes dochter Fleur en haar beste vriendin worden plots onwel. Samen met Eric haast ze zich naar de meisjes.
Tijdens een alcoholcontrole worden Floor en Femke opgeroepen voor een verkeersongeval. Een juwelier doet aangifte van het verlies van een erg dure ring. Maar Aziz ruikt onraad en hij overtuigt Obi om de zaak grondig uit te spitten.
Een vrouw belt naar het commissariaat om een pizza te bestellen. Wat eerst een grap leek, blijkt een erg zaak te worden voor Floor en Femke. De commissaris krijgt een paniekerig telefoontje van zijn vrouw: er ligt een slang in haar voortuin.
Koen en Lotte worden opgeroepen voor een verkeersongeval. De bestuurder zou zwaargewond zijn, maar wanneer ze arriveren is hij nergens te bekennen. Robin en Tom zetten een verjaardagsfeestje stop na meerdere klachten over geluidsoverlast.
Lotte en Floor vinden een hond en brengen hem naar de dierenarts. Het dier is immers volgeplakt met krantenpapier. Gelukkig weet de dierenarts van wie de hond is. Eric en Brigitte komen net op tijd om een zelfmoordpoging te verhinderen.
Dierenarts Liesbeth treft drugs aan in het bloed van een kat. Ze besluit Koen en Lotte in te lichten. Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een gasontploffing. Volgens de commandant van de brandweer is er kwaad opzet in het spel.
Twee inbrekers zetten het op een lopen. Maar al snel betwijfelen onze agenten of de twee wel aan het inbreken waren. Floor en Femke zitten een man op de hielen die vermoedelijk samen met een kompaan wou inbreken in de supermarkt.
Meneer pastoor wordt met de dood bedreigd omdat hij in de kerk soep uitdeelt aan de armen. Eric en Brigitte ontfermen zich over een verwarde vrouw die met bebloede handen en een mes op straat rondloopt.
Floor en Femke krijgen een oproep over een verkeersongeval. Onderweg krijgen ze te maken met een roekeloze chauffeur. Inge, de dochter van de commissaris, vreest dat dieven een uniek schilderij uit haar living zullen stelen.
Lotte en Floor botsen op een slecht geparkeerde auto waar twee benen half uithangen. Robin en Tom zijn op zoek naar de afgerukte ringvinger met trouwring van een inbreker. Tom stelt voor om speciale versterking in te schakelen.
Onbekenden hebben naalden in de appels van de supermarkt verstopt. Koen en Lotte stellen alles in het werk om te voorkomen dat het gevaarlijke fruit nog wordt verkocht. Een vrouw heeft haar overbuurman zien zwaaien met een wapen.
Floor en Femke brengen een bezoekje aan de 10-jarige Boris die een hamster probeerde te stelen uit de dierenwinkel. Wanneer ze toevallig een ontvoering op het spoor komen, stelt Robin aan Tom voor om de ontvoerders in een hinderlaag te lokken.
Koen en Lotte houden een huiszoeking bij een beruchte drugdealer. Na een oproep voor een inbraak ontdekken Eric en Brigitte het lijk van een vrouw die al maanden dood is. Gek genoeg wordt haar brievenbus wel nog dagelijks geleegd.
Koen en Aziz rekenen een inbrekersbende in. De commissaris krijgt een verontrustende tip. Mogelijk wordt er tijdens de jaarmarkt een aanslag gepleegd op de zanger van een populaire muziekgroep.
Enkele ruige motorrijders versperren de toegang tot een winkel. Floor stapt onverschrokken op de amokmakers af. In een appartement hangt een stank. Eric en Brigitte herkennen hierin de geur van ontbinding en vrezen dan ook het ergste.
Buren signaleren een verdacht voertuig met twee inzittenden. Eric en Brigitte onderzoeken een bedrijfsinbraak waarbij springstof werd gestolen die gebruikt wordt bij plofkraken.
Floor en Femke onderzoeken de brutale diefstal van een hond. Maar de getuige die zich meldt, vertelt hen een heel ander verhaal. De opzichter van het kerkhof heeft gezien hoe twee mannen hun rugzakken verstopten onder een grafsteen.
Een vrouw beweert dat haar man is aangevallen door een inbreker. Maar Koen en Lotte krijgen al snel het gevoel dat er iets niet klopt aan haar verhaal. Robin en Tom houden een bestuurder tegen die zwalpend over de weg rijdt.
Femke voelt zich niet op haar gemak tijdens de nachtshift. Haar gemoed wordt er niet beter op wanneer ze samen met Floor op zoek moet naar een verdwenen kind. Een nachtwinkel wordt overvallen. Eric en Brigitte kunnen een verdachte inrekenen.
Tijdens hun ontmoeting met een bejaarde winkeldief vallen Koen en Lotte van de ene verbazing in de andere. Stafke heeft op het grasveld van een speelpleintje een heleboel punaises gevonden. De commissaris stelt meteen een onderzoek in.
Tante Maria werd brutaal beroofd van haar handtas. Ze hoopt dat Koen en Lotte de dader vinden want er zit iets erg persoonlijks in haar tas. Eric en Brigitte haasten zich om tussen te komen in een heftige huiselijke ruzie.
Een vrouw schiet haar vriend neer en vlucht naar haar beste vriendin. Floor en Femke zetten meteen de achtervolging in. In het theater is een kruimeldief aan het werk. De theaterdirecteur roept de hulp in van de commissaris en Patrick.
Lotte neemt grote risico's wanneer ze geconfronteerd wordt met een bejaarde man met alzheimer die op zijn oprit met een geweer loopt te zwaaien. Obi en Aziz krijgen bezoek van meneer pastoor. Die komt een niet-alledaagse verdwijning aangeven.
In een hotel worden allerlei spullen gestolen. Om de dader te ontmaskeren stuurt de commissaris Floor en Femke als gasten naar het hotel. Robin en Tom kammen een park uit op zoek naar twee jonge vandalen.
Iemand heeft met verf doodsbedreigingen neergeschreven op straat. Koen en Lotte onderzoeken de ernst van deze dreiging. Eric en Brigitte vinden een man terug wiens vrouw en kinderen gisterenavond zijn neergestoken in hun huis.
Een peuter loopt helemaal alleen langs de straat. Terwijl Koen en Lotte op zoek gaan naar zijn moeder, ontfermt tante Maria zich over het kind. De laatste weken worden de velden van de boeren in de gemeente geteisterd door groentedieven.
Een bejaarde vrouw probeert in de supermarkt te betalen met vals geld. Eric en Lotte ontfermen zich over een zwaargewond hondje. Vreemd genoeg zou ook het baasje van de hond afgevoerd zijn naar het ziekenhuis.
Floor en Femke betrappen een inbreker op heterdaad. Femke blijkt de verdachte zelf op het idee van de inbraak te hebben gebracht. Robin wordt aangevallen door een brutale jongeman. Zijn aanvaller blijkt de commissaris wel erg goed te kennen.
Robin en Tom begeven zich naar een bedrijf waar het inbraakalarm is afgegaan. De dochter van een rijke industrieel is van huis weggelopen.
Koen en Lotte brengen een bezoekje aan de baron. Volgens tante Maria ligt de grafzerk van haar grootouders immers plots in zijn tuin. Een dakloze beweert dat hij een vrouw moet vermoorden in ruil voor 3.000 euro.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks