Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Echte Verhalen: De Buurtpolitie

De mannen en vrouwen van het politiekorps in 'Echte verhalen: De buurtpolitie' kennen geen moment verveling. Elke dag brengt een nieuwe zaak!

50 afleveringen

Tineke en haar partner Koen trekken naar een mooie villa nadat buurtbewoners gemeld hebben dat een verdacht individu in de tuin rondloopt. Inspecteurs Velimir en Floor komen tijdens hun patrouille een oude man op een scootmobiel tegen.
De 15-jarige Ella komt samen met haar mama een verkrachting aangeven. Ondertussen proberen Tineke en Koen binnen te geraken in een woning waar de tv al 24 uur ontzettend luid staat.
Wanneer een jonge papa patronen van een jachtgeweer in zijn tuin vindt, dient hij klacht in tegen zijn buurman bij wijkagent Patrick. Erik en Brigitte leggen de buurman op de rooster. Ondertussen gaan Floor en Velimir af op een fietsongeval.
Brigitte en Erik worden opgeroepen voor een dodelijk ongeval. Diezelfde nacht trekken Tineke en Koen uit wanneer het alarm afgaat bij een technologisch bedrijf. Fleur en Velimir gaan af op een oproep over nachtlawaai.
Erik en Brigitte gaan naar de parking waar het lijk van een jonge 21-jarige vrouw werd aangetroffen. Velimir en Floor proberen een verkeersongeval met vluchtmisdrijf op te helderen. Wijkagent Patrick krijgt buurtbewoner Staf over de vloer.
Wim is net vader geworden en is aan het nagenieten in het ziekenhuis, ondertussen halen inbrekers bij hen thuis de hele woonst overhoop. Koen en Tineke treffen een ware ravage aan, maar van de daders ontbreekt elk spoor.
Wanneer de bankrekening van Tamara wordt geplunderd, vermoedt rechercheur Erik dat ze het slachtoffer is geworden van steaming. Inspecteurs Floor en Velimir proberen een dolgedraaide jongen te overmeesteren.
Erik en Brigitte gaan op onzerzoek wanneer een bouwvakker een hand opmerkt in een opgerold tapijt. Inspecteurs Floor en Velimir ontfermen zich over een man die helemaal overstuur is omdat zijn vriendin levenloos op de grond ligt.
De 9-jarige Jorn is vermist. Er wordt een grootscheepse zoekactie op touw gezet om de jongen terug te vinden. Fleur trekt samen met haar collega naar een appartementsgebouw, waar een vrouwelijke bewoonster een vreemde geur heeft waargenomen.
De hoofdverpleegster van een instelling meldt de onrustwekkende verdwijning van Jessica, rechercheurs Erik en Brigitte starten meteen een speuractie op. Koen en Tineke spotten een geseinde auto op een verlaten industrieterrein.
In het park heerst een ernstige diefstallenplaag. Om de dievenbende op heterdaad te betrappen zet de politie een grootscheepse actie op touw. Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke worden opgeroepen in een zaak rond huiselijk geweld.
Een man komt zichzelf aangeven op het politiebureau. Hij vertelt hoe en waarom hij drie jaar geleden een vrouw heeft doodgeschoten. Floor en Velimir luisteren ondertussen naar een vrouw die gestalkt wordt door haar ex.
Een bejaarde vrouw wordt 's nachts dood teruggevonden aan de parkvijver. Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke ontfermen zich over een fietser die geslagen werd door een groep jongeren.
Een bebloede vrachtwagenchauffeur is vastgeketend aan een boom. Rechercheurs Erik en Brigitte bevrijden de man en luisteren naar zijn opmerkelijk verhaal. Yannick dient een klacht in bij wijkagent Paul nadat zijn hond spoorloos verdwenen is.
Het stoffelijk overschot van een pasgeboren baby werd aangetroffen. Brigitte, Erik, Koen en Tineke gaan undercover op de begrafenis van het kindje en hopen er de ouders te zien. Floor en Velimir betrappen twee spijbelaars.
Een man doet een gruwelijke ontdekking bij graafwerken in zijn tuin. Erik en Brigitte starten meteen een onderzoek. Een echtgenoot zou volgens een getuige zijn vrouw hebben beschoten, Koen en Tineke schieten in actie.
Inspecteurs Floor en Velimir ontdekken dat een baksteen de oorzaak is van een dodelijk ongelukt met een fietser. Een postbode doet een vreselijke ontdekking tijdens zijn ronde: hij ziet een oude dame voor dood op de grond liggen.
Koen en Tineke krijgen een winkelverantwoordelijke over de vloer die vertelt dat hij al een tijdje wordt geteisterd door een professionele dief. Een vrouw komt een autodiefstal aangeven. De patrouilles houden een extra oogje in het zeil.
Bram heeft zijn motor te koop aangeboden op een tweedehandssite. Al snel is er een man die interesse toont, maar die is helemaal niet van plan om de motor na z'n testrit terug te brengen.
Een vrouw komt aangifte doen van partnergeweld. Haar verwondingen zijn niet min: een gebroken neus, een paar gebroken ribben en een hoofdletsel.
Een man is met zijn hond aan het wandelen op het domein van een bevriende baron, wanneer hij en zijn viervoeter worden tegengehouden door twee jagers.
Er zal deze avond een grootscheepse alcoholcontrole plaatsvinden. Ook hoofdinspecteur Tineke, inspecteur Koen en speurhond Barry worden ingezet.
Een wandelaar belt wijkagent Patrick op. Hij heeft verschillende handtassen gevonden op een braakliggend terrein. Patrick merkt al snel dat enkel het geld in de portefeuilles ontbreekt.
's Ochtends wordt in een bushokje een dronken voetbalfan gevonden. Agenten Koen en Tineke beslissen om hem naar zijn huis te brengen, waar ze een vreemde ontdekking doen.
Een thuisverpleegster treft tijdens haar dagelijkse ronde een bejaarde man thuis dood aan. In paniek belt ze de politie en rechercheurs Erik en Brigitte komen ter plaatse.
Een gemaskerde man in een Batmanpak komt een misdadiger afleveren aan het onthaal van het politiekantoor. De man beweert dat het om een gezochte gangster gaat die gestolen goederen verkoopt en geld verduistert.
Floor en Velimir krijgen een oproep van een verontruste vrouw: haar onderbuur maakt al enkele nachten na elkaar veel lawaai. Wanneer Floor en Velimir er arriveren, is het er echter muisstil.
De manager van een dierenwinkel belt de politie omdat er voor de zoveelste keer hondensnoepjes werden gestolen. Koen en Tineke gaan op zoek naar de dief.
Rechercheurs Erik en Brigitte gaan op zoek naar een schaars geklede vrouw die door een paar voorbijgangers gesignaleerd werd. Na een tijdje vinden ze haar langs de kant van de weg, volledig overstuur.
Een man treft zijn vrouw levenloos aan op de zolder. Het lijkt erop dat ze zelfmoord gepleegd heeft. De echtgenoot vertelt de rechercheurs dat ze heel gelukkig waren.
Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke worden opgeroepen: er kronkelt een gigantische slang over de parking van een appartementsgebouw. Iemand heeft een anonieme brief naar het politiekantoor gestuurd.
Er is een bankoverval aan de gang. Koen, Tineke, Floor en Velimir gaan ter plaatse. Een van de gangsters zit gevangen in het veiligheidssas van de bank maar hij heeft twee granaten op zak.
Een huisarts komt langs bij inspecteur Koen. Tijdens een onderzoek merkte hij dat een van zijn patiëntes veel verwondingen heeft. De huisdokter vermoedt dat er sprake is van intrafamiliaal geweld.
De moeder van een pubermeisje heeft een afscheidsbrief gevonden. Daarin schrijft het meisje dat ze iets heel stoms heeft gedaan. Inspecteur Koen, hoofdinspecteur Tineke en speurhond Barry gaan meteen de baan op om de hele buurt uit te kammen.
Koen en Tineke rukken uit na een noodoproep: een man die te veel gedronken heeft, is de boel kort en klein aan het slaan. Zijn vrouw en zijn zoontje zijn naar de schoonouders gevlucht.
Inspecteurs Eric en Brigitte worden opgeroepen nadat een restauranthouder werd overvallen. Ze treffen de man bewusteloos aan, met een ernstige hoofdwonde.
Een man is in paniek op zoek naar zijn vrouw. Ze is een wandeling gaan maken met de hond, naast het kanaal, maar hun hond is alleen terug naar huis gekomen.
Een vrouw komt aangifte doen van ongewenste intimiteiten op het werk. Wanneer inspecteurs Eric en Brigitte de werkgever aan de tand voelen, blijkt er echter iets heel anders aan de hand te zijn.
Er is al een paar weken een bende aan het werk die het gemunt heeft op de kluizen van supermarkten en grote bedrijven. Floor en Velimir zien een man met zijn fiets zwalpen over de openbare weg.
Al drie dagen op rij wordt er in de buurt een wolf gesignaleerd. Het laatst werd hij gezien op een boerderij waar een gezin met kinderen woont. Hij heeft al een aantal dieren doodgebeten en is duidelijk niet van plan om weg te gaan.
De 'haardief' heeft weer toegeslagen: een man bedreigt vrouwen met een schaar en knipt hun haren af. Op die manier heeft hij al 15 slachtoffers gemaakt. Rechercheurs Erik en Brigitte gaan undercover de straat op om hem te vatten.
Pieter-Jan komt zijn schoonmoeder aangeven. De man vermoedt dat zijn schoonmoeder geld verduistert in het gemeentehuis waar ze als administratief bediende werkt.
Rechercheurs Eric en Brigitte zien tijdens hun patrouille een man met autopech langs de kant van de weg. Eric vindt dat de man zich verdacht gedraagt. Hij beslist de nummerplaat van de wagen te checken.
Een klein meisje belt naar het noodnummer 112. Ze zegt dat er iets ernstigs aan de hand is met haar mama. Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke gaan onmiddellijk ter plaatse.
Wijkagent Patrick krijgt een sms waarin iemand dreigt om het politiekantoor te laten ontploffen. Inspecteurs Floor en Velimir zien op straat een man wild tekeer gaan tegen een vrouw.
Een moeder is erg ongerust na een bezoekje met haar elfjarige dochter aan de kinderarts. De dokter heeft ernstige vermoedens dat het meisje misbruikt wordt. Rechercheurs Eric en Brigitte nemen de zaak heel ernstig en starten een onderzoek.
Een dame legt klacht neer omdat er bij haar thuis werd ingebroken. Ze was op dat moment gaan eten in een sterrenrestaurant. Er werden de voorbije weken nog klanten van dat restaurant bestolen, dus denken Eric en Brigitte dat er meer achter zit.
Twee meisjes hebben op de chirofuif een paar leuke jongens ontmoet. Die stelden voor om hen naar huis te brengen, maar in plaats daarvan werden ze meegenomen naar een café en dronken gevoerd. Daarna werden de meisjes door hen misbruikt.
Eric en Brigitte krijgen een noodoproep: er is een overval op een apotheek aan de gang. De rechercheurs gaan meteen ter plaatse. Inspecteurs Floor en Velimir worden opgeroepen voor een verkeersongeval.
Er is een diefstallenplaag door valse agenten aan de gang, waarbij de boeven vooral inbreken bij weduwes. Deze ochtend werd de oma van Floor aangesproken door een man die zich uitgaf als inspecteur.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks