Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Echte Verhalen: De Buurtpolitie

De mannen en vrouwen van het politiekorps in 'Echte verhalen: De buurtpolitie' kennen geen moment verveling. Elke dag brengt een nieuwe zaak!

70 afleveringen

De commissaris heeft groot nieuws, wat voor veranderingen zorgt in het korps. Koen en Tineke krijgen een automatische noodoproep vanuit een auto.
Koen en Tineke vinden een bewusteloos meisje aan een bushokje. In het ziekenhuis ontdekken ze iets raars in haar bloed. Robin krijgt een nieuwe collega waarmee hij een speciaal interventieteam vormt. Zij krijgen te maken met mysterieus schuim.
Eric en Brigitte onderzoeken een verdacht overlijden. Brigitte haalt haar charmes boven om de zaak op te lossen. Koen en Tineke worden opgeroepen voor een feit van vandalisme. Ze treffen een cabrio aan met een onverwachte inhoud.
Koen en Tineke zijn op zoek naar handtassendieven. Met de beste bedoelingen probeert de tante van Koen de inspecteurs te helpen. Femke is jarig. Dit laten haar collega's niet zomaar voorbij gaan. Het wordt een speciale dag voor haar.
Een jong meisje verdwijnt en er wordt een bebloede jas gevonden in een veld. Beide zaken worden onderzocht door Eric en Brigitte. De pastoor heeft een idee voor Koen en Tineke. Ze worden echter opgeroepen voor een incident op de hondenweide.
Een jong meisje wordt op klaarlichte dag aangevallen met een honkbalknuppel. Wanneer Eric en Brigitte haar ouders op de hoogte brengen, blijkt ook de jongere zus van het slachtoffer verdwenen te zijn.
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een jongeman. De spoedarts vermoedt dat de jongen drugs heeft gebruikt. Er worden al een paar weken auto-onderdelen gestolen op het autokerkhof. De dief slaat telkens toe op sluitingsdag.
Obi en Aziz worden tijdens hun patrouille opgeroepen voor de verdwijning van een kat. Ze ondervinden al snel dat het geen gemakkelijke opdracht wordt om de kat terug te vinden. De buurt wordt al een tijdje geterroriseerd door een jeugdbende.
Een vrouw komt aangifte doen. Sinds een paar dagen hoort ze vreemde geluiden in de garagebox naast de hare. Wanneer Koen en Tineke de box onderzoeken, zijn ze stomverbaasd over de inhoud ervan.
Stafke heeft een gsm gevonden. Op het toestel staat een bloederige foto van een vrouw. Eric en Brigitte starten een onderzoek. Tineke is op bijscholing, dus gaat Koen op pad met Femke. Ze worden opgeroepen voor een incident in de kerk.
Een man gaat niet akkoord met de parkeerboete die hij heeft gekregen. Hoewel er ter plekke een parkeerverbod geldt, beweert de man tussen de lijnen te hebben geparkeerd. Koen en Tineke onderzoeken de zaak.
Stafke brengt een gevonden hond binnen. Gelukkig is het diertje gechipt. Wanneer Koen en Tineke de eigenares contacteren, beweert ze dat het niet haar hondje is.
Koen en Tineke gaan op zoek naar de gestolen betonmixer Sidonie. Om de dief te vatten, moeten ze halsbrekende toeren uithalen. Een man komt klacht neerleggen tegen een ontsnapte pauw. Floor en Femke openen de jacht op het dier.
Koen en Patrick onderzoeken de onrustwekkende verdwijning van een duiker. Wanneer ze zijn signalement willen verspreiden, komt er een gouden tip binnen. Robin en Tom krijgen bezoek van de pastoor die beweert te zijn aangevallen door een UFO.
Op het Bal van de Burgemeester zijn verschillende gasten onwel geworden. Koen en Tineke proberen te achterhalen wat er is gebeurd. Ze besluiten Barry in te schakelen. Een koppel wordt dood aangetroffen door hun schoonzoon.
Een man stelt zich vragen bij de boetes die hij heeft gekregen. Koen en Tineke ontdekken dat het niet om een officiële boete gaat. Eric en Brigitte onderzoeken de onrustwekkende verdwijning van een jongeman.
De commissaris krijgt vreselijk nieuws. Floor en Femke onderzoeken verschillende diefstallen in dezelfde straat. Ook het tuincentrum krijgt het bezoek van een dief. De zaken lijken aan elkaar gelinkt te zijn.
Er is een zware crimineel uit de gevangenis ontsnapt. Het is aan Koen en Tineke om hem terug achter slot en grendel te krijgen. Stafke meldt een geval van sluikstorten. Aziz en Patrick proberen de dader op te sporen.
Koen en Tineke moeten bemiddelen bij een burenruzie. Telkens wanneer een jonge vrouw in haar tuin komt, jaagt de buurvrouw haar weer naar binnen. Robin en Tom verhinderen een overval.
Koen werkt vandaag samen met Floor. Ze worden opgeroepen om een dakloze te verwijderen van privéterrein. Eric en Brigitte haasten zich naar een zwaar ongeval met vluchtmisdrijf waarbij een jonge fietsster werd aangereden.
Een bejaarde vrouw verdwijnt spoorloos tijdens haar wandeling. Een man overlijdt in verdachte omstandigheden. Na een eerste onderzoek van de wetsdokter twijfelen Eric en Brigitte aan de precieze doodsoorzaak.
Bij verschillende horecazaken worden bakken met leeggoed gestolen. Om de dief te kunnen pakken, krijgen Koen en Tineke een speciaal gadget van de commissaris. Een oudere dame die haar huis wil verkopen, wordt gedwarsboomd door vandalen.
Koen vindt dat hij te hard moet werken in het huishouden. Tineke stelt hem voor om online op zoek te gaan naar een poetshulp. Zo komen ze een geval van kinderarbeid op het spoor.
Tineke is ziek, dus gaat Aziz vandaag op pad met Koen. Wanneer ze horen dat het slachtoffer van een vechtpartij een affaire heeft met een getrouwde man, verdenken ze al snel de bedrogen echtgenote.
Een dakwerker ontvangt al even geen betalingen meer van zijn klanten. Wanneer blijkt dat ook de gemeente haar factuur niet heeft betaald, vermoeden Koen en Tineke dat er meer aan de hand is.
Er zijn bloedsporen gevonden in de pastorie en de pastoor is nergens te bespeuren. Koen en Tineke onderzoeken de zaak. Eric en Brigitte zijn op zoek naar een vermiste vrouw. Volgens haar man was ze al een tijdje depressief.
Het belooft een drukke dag te worden voor Koen en Aziz. Niet alleen proberen ze een vermiste bejaarde vrouw terug te vinden, ze moeten ook afrekenen met een inbreker in de bibliotheek.
Koen en Tineke onderzoeken een inbraak in een appartement. Wanneer ze twee onbekende individuen aantreffen in de kelder denken ze dat de zaak opgelost is.
Een vrouw hoopt haar tweelingdochters terug te vinden die ze 27 jaar geleden ter adoptie heeft afgestaan. Koen en Tineke krijgen in deze zaak hulp van de commissaris.
Koen werkt vandaag samen met Femke. Ze onderzoeken een melding van babymishandeling. Een andere baby werd achtergelaten in een auto. Een man komt de verdwijning van zijn vrouw aangeven.
Koen en Tineke maken jacht op een ontsnapte gorilla. De commissaris reageert vrolijk op de hele zaak, tot er plots een schot weerklinkt. Eric en Brigitte onderzoeken het verdachte overlijden van een vrouw.
Koen en Tineke krijgen 's nachts verschillende meldingen over in het zwart geklede mannen die in tuinen rondsluipen. Ze vermoeden dat het inbrekers zijn, maar ze zouden zich wel eens kunnen vergissen.
Een ongeruste vrouw roept de hulp in van Koen en Tineke omdat ze al een tijdje niets meer gehoord heeft van een familielid. Als ze door het raam een omgevallen stoel zien liggen, gaat er bij de inspecteurs een alarm af.
Twee klasgenootjes verdwijnen na een schooluitstap. Het geurspoor dat Barry oppikt, leidt Koen en Tineke naar een ijsjesverkoper. Er staat al een paar weken een verdachte auto geparkeerd in Stafkes straat.
Het slachtoffer van een verkeersongeval lijdt aan geheugenverlies. Koen probeert samen met Aziz de identiteit van de man te achterhalen. Ze ontdekken dat de man een bijzonder talent heeft.
De laatste week zijn de bloembakken van de commissaris al twee keer gestolen. En hij is blijkbaar niet het enige slachtoffer. Koen en Tineke onderzoeken de zaak.
De 26-jarige Anne is vermist. Koen en Femke houden een reconstructie en ontdekken zo iets wat hen verder kan helpen. Een hond zit in de problemen. Stafke schakelt Robin en Tom in om het dier te helpen.
Koen en Tineke zijn op zoek naar de 6-jarige Quinn. Ondanks zijn jonge leeftijd wandelt Quinn alleen van en naar school. Vandaag kwam hij echter niet terug thuis.
Een broodjeszaak wordt overvallen. Koen en Patrick moeten Barry inzetten om de overvaller te overmeesteren. In het tumult verdwijnt de rugzak met de buit echter spoorloos.
De pastoor denkt dat iemand zijn kat heeft ontvoerd. Koen en Tineke hopen de ontvoerder te kunnen vatten. Een dokter is verdwenen. Eric en Brigitte vinden bloedsporen in zijn huis. Een getuige geeft hen informatie over de verdwijning.
De vierjarige Chloë verdwijnt spoorloos uit de speeltuin. Tijdens het onderzoek kruist een zwerver iets te vaak het pad van Koen en Aziz. Heeft hij iets met de verdwijning te maken?
Koen heeft via het internet een paar kledingstukken besteld voor een feestje vanavond. Wanneer hij zijn nieuwe kleren showt aan Tineke en Patrick valt er plots iets uit zijn broekzak.
Buren melden een zware echtelijke ruzie. Hoewel er op het eerste gezicht niets aan de hand lijkt te zijn, houden Koen en Tineke een naar gevoel over aan hun interventie.
In een krantenwinkel zijn twee dozen fidget spinners gestolen. Koen en Patrick ontdekken dat ook de commissaris bij de zaak betrokken is. Eric en Brigitte treffen twee levenloze lichamen aan.
Koen en Tineke pakken een bejaarde overvaller op. De man blijkt een bijzonder levensverhaal te hebben. Robins neef Ruben organiseert een vrijgezellenavond voor zijn beste vriend.
Koen en Tineke onderzoeken een geval van oplichting. Een vrouw zou voor een paar duizenden euro's aan kleren gekocht hebben bij een online shop, maar herinnert zich hier niets van.
De kleine Finn verdwijnt spoorloos uit de binnenspeeltuin. Via de bewakingsbeelden ontdekken Koen en Tineke dat hij is meegegaan met een onbekende vrouw.
Tante Maria belt Koen op: ze heeft een inbreker naar binnen zien klimmen bij de buren. Koen en Tineke weten niet goed wat ze van haar verhaal moeten denken, maar besluiten toch langs te rijden.
Een juwelierszaak wordt het slachtoffer van een gewapende overval. Koen en Tineke ondervinden dat de dader geen doetje is. De laatste tijd verdwijnen wcrollen uit de toiletten van openbare gebouwen.
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een verkeersongeval met blikschade. Een routineklus, denken ze, maar dan toch één met een ongewone afloop.
Een vrouw verdenkt haar ex-man ervan stiekem zelfbruiner in haar bodylotion te hebben gedaan. Wanneer ze ook nog eens een indringer opmerkt in haar huis, vermoeden Koen en Tineke dat ze met een stalker te maken hebben.
Koen en Tineke rekenen een man in die zijn ex bedreigd heeft met een mes. Al snel blijkt dat de man niet is wie hij lijkt te zijn. Floor kan haar geluk niet op: ze heeft online een dure designerstoel gekocht voor een spotprijs.
Een peuter wordt achtergelaten in de vondelingenschuif. Koen en Tineke sporen de ouders op. Een journaliste voelt zich bedreigd. Iemand heeft haar tuin besmeurd met een groene smurrie.
Tijdens hun patrouille stoppen Koen en Tineke bij een krantenwinkel om een snack te kopen. De deuren staan wagenwijd open, maar van de uitbater ontbreekt elk spoor.
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een inbraak. Op het eerste zicht lijkt er niets aan de hand, tot Koen iets verdachts opmerkt. Na acht jaar duikt de gestolen oldtimer van Eric plots weer op.
Koen en Tineke onderzoeken de verdwijning van een wielertoerist en de diefstal van een tractor. Tot hun verbazing vinden ze een verband tussen beide zaken. Een winkeldetective wordt neergestoken...
Volgens tante Maria is er een piepjonge drugsdealer aan het werk op het pleintje in haar straat. Koen en Tineke vatten post in haar woonkamer in de hoop de dealer te kunnen vatten.
Koen en Tineke vinden een mummie langs de kant van de weg. De wetsdokter doet een bijzondere vaststelling op het lichaam. Floor en Femke krijgen te maken met een voltallige klas spijbelaars. Aan de school merken ze dat er meer aan de hand is.
Een spoedarts zit opgesloten in een hotel waar alle deuren plots geblokkeerd zijn. Hij verwittigt de commissaris, die samen met Koen en Tineke op onderzoek uitgaat.
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een mogelijke inbraak. Wanneer ze de inbreker op heterdaad willen betrappen, stuiten ze op een verrassing. Een vrouw maakt zich ongerust omdat ze haar moeder niet kan bereiken.
Er worden in de buurt al een tijdje vrouwen overvallen op straat. De commissaris stuurt Koen en Tineke op pad. Eric en Brigitte onderzoeken de moord op een jonge vrouw. Een bizar bewijsstuk leidt hen naar de dader.
Koen en Tineke krijgen een paniekerig telefoontje van tante Maria. Wanneer ze ter plaatse gaan, krijgen ze te maken met een onaangename verrassing. Een man beweert aangevallen te zijn in een frituur. Obi en Aziz verhoren de uitbaatster.
De hond van Stafkes zus sterft plotseling. Stafke denkt dat het dier vergiftigd werd. Een man verdwijnt spoorloos uit zijn bad. Wanneer blijkt dat ook de leverancier van zijn nieuwe matras vermist wordt, neemt de zaak een onverwachte wending.
Een man beweert gefilmd te zijn in het pashokje van een kledingwinkel. Stafke heeft een hele hoop kapotte eieren zien liggen op straat. Wat lijkt op een onschuldige grap mondt al snel uit in een gevaarlijke situatie voor Floor en Femke.
Een meisje en haar vriend worden ontvoerd bij het kasteel. Eric en Brigitte onderzoeken de verdwijning van een jonge vrouw. Haar bezorgde verloofde verklaart dat ze vertrokken is op haar werk, maar nooit bij hem is toegekomen.
Een leverancier van een traiteurszaak lijkt van de aardbol verdwenen te zijn. Koen en Tineke gaan naar hem op zoek. Een man wordt het slachtoffer van een steekpartij. In het ziekenhuis vertelt hij Eric en Brigitte wie de dader is.
Een bejaarde dame heeft al enkele weken te lijden onder geluidsoverlast van haar buren. Obi en Aziz achtervolgen een snelheidsduivel. De dader dreigt te laat te komen op zijn mondeling examen.
Tante Maria heeft gezien hoe twee kinderen geld stelen van een vrouw door haar te laten schrikken. Wanneer ze een tweede gelijkaardige melding krijgen, vermoeden Koen en Tineke dat er een bende aan het werk is. Een juwelier wordt vermoord.
Verschillende mensen beweren een krokodil te hebben gezien in de vijver in het park. Koen en Patrick vinden echter geen spoor van het dier. Wordt de parkvijver een nieuw Loch Ness?
Koen krijgt op kantoor het bezoek van zijn halfzus Lotte, die al enkele dagen op Barry past. Barry is plots erg ziek geworden. Koen gaat mee met zijn zus om te onderzoeken hoe dit is kunnen gebeuren.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks