Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Echte Verhalen: De Buurtpolitie

De mannen en vrouwen van het politiekorps in 'Echte verhalen: De buurtpolitie' kennen geen moment verveling. Elke dag brengt een nieuwe zaak!

52 afleveringen

Koen en Tinneke krijgen een oproep: in de lagere school werd een pakketje afgeleverd dat een tikkend geluid maakt. De school moet ontruimd worden en de ontmijningsdienst komt ter plaatse. Tineke is ongerust, want haar nichtje zit er op school.
Koen en Tineke houden een preventieve alcoholcontrole, want steeds meer chauffeurs beginnen vroeg op de dag te aperitieven. Wat een doodgewone routinecontrole leek, neemt een spannende wending wanneer een wagen er plots vandoor gaat.
Er lopen klachten binnen van bezorgde ouders over hangjongeren bij de gemeentelijke speeltuin. Er zouden ook drugs genomen worden. Koen en Tineke gaan ter plaatse met politiehond Barry.
Koen en Tineke krijgen een oproep binnen dat er koeien loslopen op de weg. Obi en Floor krijgen een klacht binnen dat iemand een illegaal voorwerp heeft aangebracht in zijn voortuin. Bij hun aankomst geloven ze hun ogen niet.
Brigitte en Erik worden opgeroepen in verband met een ontvoeringszaak. Een Italiaanse rijke zakenman is ontvoerd door gemaskerde mannen. De commissaris neemt de controle over de zaak.
Het nieuwe politiegebouw is klaar en dus verhuizen ze. Iemand die warme maaltijden bij bejaarden levert, is ongerust. De persoon die op dit adres woont, doet al een paar dagen niet open en dat is niet normaal.
Koen en Tineke krijgen een oproep in verband met een burenruzie en gaan ter plaatse. De bewoner neemt hen volledig overstuur mee naar de tuin.
Een man wil iemand van de recherche spreken. Tegen Brigitte en Eric zegt hij dat zijn echtgenote vermoord zal worden. Ze heeft een dreigbrief gekregen. Wanneer haar iets overkomt zal iedereen denken dat hij het gedaan heeft.
Een boer wil bij Patrick klacht neerleggen. Die roept inspecteurs Koen en Tineke erbij. De man vertelt dat de hond van zijn buren is uitgebroken, wat zijn koeien zo heeft doen schrikken dat enkele van de dieren een hartaanval hebben gekregen.
Een jongeman wil de commissaris spreken. Hij vertelt hem dat zijn grootvader - die hij nooit gekend heeft - vermoord werd, maar dat de dader destijds nooit gevonden werd. De man wil nu dat de zaak heropend wordt.
Een gepensioneerd koppel krijgt al maandenlang ongevraagde catalogi en reclame van pikante lingerie in de bus. Ze hebben al meermaals gevraagd aan de uitgever om hiermee te stoppen, maar dat helpt niet. Floor en Obi onderzoeken de zaak.
Patrick krijgt telefoon aan het onthaal: Stafke is overstuur, want er is iets blauws uit de lucht gevallen in zijn tuin. Patrick en de commissaris gaan ter plekke om te onderzoeken wat er aan de hand is.
Koen en Tineke zijn op patrouille wanneer ze een noodoproep krijgen. Een getuige heeft gezien hoe een klein kind ontvoerd werd.
Koen en Tineke krijgen een noodoproep: een vrouw heeft een klap tegen het hoofd gekregen met de kolf van een geweer toen ze haar verloofde wilde beschermen tegen overvallers.
Eric en Brigitte worden opgeroepen: een vrouw werd dood aangetroffen door een buur. Al snel blijkt dat het huis van de dode vrouw overhoop gehaald werd.
Koen en Tineke krijgen een oproep: iemand werd vlak bij het kerkhof overvallen. Barry krijgt al snel een spoor van de dader te pakken dat leidt het team naar het kerkhof.
Een vrouw komt naar het politiekantoor nadat ze een cameraatje gevonden heeft in de rookmelder in haar badkamer. Eric en Brigitte gaan ter plaatse en treffen in de woning nog tien andere verborgen camera's aan.
Inspecteurs Koen en Tineke krijgen 's nachts een oproep: er staat een caravan in brand. Bij hun aankomst merken ze dat er al een persfotograaf aanwezig is die de brand aan het fotograferen is.
Een vrouw doet aangifte op het politiekantoor: haar papegaai is gestolen. Koen en Tineke nemen de zaak voor hun rekening. Ze ontdekken ook dat de vrouw gechanteerd wordt. Floor en Obi krijgen een noodoproep van een man die overvallen is.
Floor en Obi zijn een snelheidscontrole aan het doen vlakbij de school. Een vrouw komt naar kantoor en vertelt aan Brigitte en Erik dat ze op Google Street View een vreemd tafereel heeft ontdekt.
Floor en Obi gaan een broodje kopen. Op een tafeltje in de broodjeszaak zien ze een portefeuille liggen, met daarin 500 euro en een gouden kettinkje met een hangertje eraan. Koen en Tineke moeten dringend naar Stafke, hij is in paniek.
Een vrouw komt aangifte doen op kantoor: haar autoruit is gestolen. Koen en Tineke moeten van de commissaris een kijkje gaan nemen in het park. Een jongeman met psychische problemen denkt dat hij Rambo is en valt voorbijgangers lastig.
Een jonge vrouw wordt dood aangetroffen in haar woning. Het gaat duidelijk om moord. Brigitte en Eric vinden in de woning ook een zwangerschapstest.
Een cafébaas komt langs bij Brigitte en Eric: hij heeft een vreemd telefoontje gekregen. Een man beweert dat de cafébaas heel snel duizenden euro's kan verdienen.
Brigitte en Eric moeten uitrukken wanneer het lichaam van een overleden man wordt gevonden in het park. Niets wijst op een verdacht overlijden.
Koen en Tineke krijgen een noodoproep nadat een vrouw onwel is geworden. Bij aankomst zien ze al meteen dat de vrouw hoogzwanger is, van een tweeling zo blijkt.
Koen en Tineke krijgen een oproep van een ongeruste moeder: haar tienerzoon staat al uren roerloos voor de spiegel. De agenten staan voor een raadsel.
De gerant van een supermarkt verdenkt zijn nieuwe kassierster ervan dat ze sjoemelt met leeggoedbonnetjes. Er wordt aan klanten meer geld teruggegeven dan dat er glazen flessen worden binnengebracht.
Koen en Tineke krijgen een noodoproep: het stille alarm van een immokantoor is afgegaan. Wanneer ze ter plaatse komen, horen ze een schot.
Een koppel komt klacht neerleggen op kantoor. Ze zijn gisteren getrouwd en de laptop waar al hun trouwfoto's op staan is 's nachts gestolen. Koen en Tineke onderzoeken de zaak. Een bekende acteur is de voorbije nacht vermoord.
Een vrouw merkt dat er een grote som geld via haar kredietkaart verdwenen is. Brigitte en Erik onderzoeken de zaak. Floor en Obi zijn op patrouille wanneer ze een jogger met een mes in zijn rug voorbij zien strompelen.
Een jonge vrouw wordt dood aangetroffen in het park. Alles lijkt op zelfdoding, maar volgens de wetsdokter is ze vermoord en wil de dader het laten lijken op zelfmoord.
Een man heeft met zijn metaaldetector een portefeuille en bril teruggevonden. De portefeuille blijkt afkomstig te zijn van een man die een paar jaar geleden vermoord werd.
Een vrouw komt aangifte doen op het politiekantoor. Ze heeft een vakantiehuis gehuurd in Spanje en een voorschot betaald, maar bij aankomst bleek het huis zelfs niet te bestaan.
Een vrouw komt klacht indienen op het commissariaat: er is 2.000 euro van haar bankrekening verdwenen. De bankdirecteur beweert echter dat de vrouw het geld zelf is komen afhalen.
Een moeder komt met haar vijfjarig zoontje naar het commissariaat. Ze is het beu dat hij voortdurend dingen steelt in de supermarkt. Ze hoopt dat het korps een oplossing kan bieden.
Er is een skelet gevonden in de kelders van het gemeentehuis. Volgens de wetsdokter is de persoon al minstens 20 jaar overleden. Brigitte en Eric beginnen te graven in een paar oude dossiers.
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een geval van burenoverlast. Een man maakt veel kabaal en iedereen in het appartementsgebouw is bang van hem.
Een vrouw wordt op heterdaad betrapt tijdens een woninginbraak. Ze lost geen woord over haar identiteit. Wanneer Eric en Brigitte vingerafdrukken willen nemen, blijkt dat ze die niet heeft.
Floor en Obi zijn aan het patrouilleren wanneer ze plots een flitspaal ontdekken waar er gisteren nog geen stond. Ook de commissaris is niet op de hoogte.
Een man doet op het politiekantoor aangifte dat zijn brievenbus gestolen is, maar algauw blijkt dat de daders het niet alleen op de brievenbus gemunt hebben.
Brigitte en Eric worden opgeroepen: een vrouw zit in haar wagen en beweegt niet meer. Wanneer ze arriveren, merkt Brigitte dat de vrouw in shock is.
Floor en Obi krijgen een noodoproep: een klein kind zit in een huis onophoudelijk te wenen en de buren zijn ongerust. Brigitte en Eric vinden in een veld het levenloze lichaam van een man.
Eric en Brigitte worden opgeroepen nadat een man werd aangereden door een wagen en de bestuurder vluchtmisdrijf pleegde. Wanneer wat later hetzelfde voertuig een tweede man aanrijdt, beseffen de agenten dat er meer aan de hand is.
Koen en Tineke rukken uit voor een geval van vandalisme. De ramen van een serre van een lokale boer zijn vernield. Wanneer ze ter plaatse komen, ontdekken ze stukjes fruit. Eric en Brigitte onderzoeken een moordzaak.
Koen en Tineke ontvangen een noodoproep: een man is verdwenen en heeft zijn dochtertje achtergelaten. Wanneer blijkt dat de man onlangs een depressie heeft gehad, wordt politiehond Barry erbij gehaald.
In een villa is het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen. Het blijkt om de echtgenote van een rijke makelaar te gaan. Volgens de man heeft zijn vrouw een affaire, en dus zijn er al meteen twee verdachten.
Floor en Obi zijn aan het patrouilleren wanneer een meisje in paniek hun combi doet stoppen. Eric en Brigitte rijden naar het bos, waar een jogger het levenloze lichaam van een man heeft gevonden.
Eric en Brigitte worden opgeroepen nadat twee mannen werden neergestoken op een carpoolparking. Ondertussen worden Koen en Tineke opgeroepen voor een overval.
Wanneer het levenloze lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen, worden rechercheurs Eric en Brigitte op de zaak gezet. In het universitair ziekenhuis is een 8-jarig jongetje verdwenen. Agenten Floor en Obi schieten meteen in actie.
Een man van middelbare leeftijd wordt dood aangetroffen in zijn woning. Op het eerste gezicht lijkt het niet om een verdacht overlijden te gaan. Obi zit in de file en dus gaan agent Patrick en Floor samen op pad.
Een jongeman wordt bijna van de weg gemaaid door een wegpiraat. Floor en Obi gaan op zoek naar de roekeloze chauffeur. Eric en Brigitte krijgen de oproep van een man die zijn echtgenote dood heeft aangetroffen in het tuinhuis.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks