Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Echte Verhalen: De Buurtpolitie

De mannen en vrouwen van het politiekorps in 'Echte verhalen: De buurtpolitie' kennen geen moment verveling. Elke dag brengt een nieuwe zaak!

69 afleveringen

Een uitgehongerde kat heeft het gemunt op de versgebakken wafels van Stafke. Hij schakelt Koen en Lotte in om de eigenaar op te sporen. De commissaris verdwijnt op weg naar de golfclub. Robin en Tom ontdekken dat hun chef ontvoerd werd.
Een ongeruste moeder geeft haar dochter als vermist op. Koen en Lotte starten een onderzoek. Eric en Brigitte onderzoeken de plotse dood van een Amerikaanse tennisleraar. Tijdens het onderzoek worden ze echter allebei onwel.
Koen en Lotte zien een verkeersovertreding gebeuren. Hun interventie levert hen een zeer onaangename verrassing op. Floor en Femke zijn op zoek naar de vermiste Tanja en maken zo kennis met haar bijzondere huisdier.
Koen en Lotte maken jacht op twee voortvluchtige overvallers. Om de daders te vatten moet vooral Koen tot het uiterste gaan. Aziz wordt misselijk tijdens een patrouille. Obi besluit om de auto even te parkeren en een wandelingetje te maken.
Iemand heeft overal in de gemeente wasgoed opgehangen. Koen en Lotte zijn stomverbaasd wanneer ze horen wie de dader is. Eric en Brigitte onderzoeken de verdwijning van een lokale journaliste.
Stafke krijgt een verontrustende boodschap en roept de hulp in van Koen en Lotte. Eric en Brigitte worden opgeroepen voor geluidsoverlast. Ter plaatse blijkt er iets veel ergers aan de hand te zijn.
Een bejaarde vrouw komt niet thuis na een doktersbezoek. Koen en Lotte schakelen Barry in om haar terug te vinden. Robin en Tom rukken uit naar een boerderij. Volgens de boer zit er een tijger in zijn koeienstal.
Vandalen hebben lelijk huisgehouden in de kerk. Koen en Lotte gaan op onderzoek uit. De zelfontworpen brievenbus van een kunstenares werd gestolen. Een zoekertje op een tweedehandssite leidt Floor en Femke naar een mogelijke dader.
Koen en Lotte onderzoeken een inbraak bij de dierenarts. De dader is ervandoor met één van haar patiënten. Stafke heeft een vreemd brokstuk gevonden in zijn tuin. Aziz denkt te weten wat voor steen het is.
Een gewapende overvaller heeft een muzikante beroofd van haar erg waardevolle cello. Koen en Lotte gaan via Facebook op zoek naar getuigen. Patrick en de commissaris betrappen een hardrijder aan de schoolpoort.
Stafke vindt een grote som geld in zijn voortuin. Hij vertrouwt het zaakje niet en licht Koen en Lotte in. Een schietongeval brengt Eric en Brigitte op het spoor van een voortvluchtige verdachte.
Koen en Lotte vinden een puppy in het park. Ze kunnen achterhalen wie de eigenaar is, maar dan blijkt die zelf vermist te zijn. Obi en Aziz worden onwel na het drinken van een glas water op het commissariaat.
Een reisbureau wordt overvallen. Gelukkig voor Koen en Lotte is de eigenaar erg vooruitziend geweest. Tijdens een patrouille maakt Eric een sanitaire stop aan het station. Daar valt Brigittes oog op een droevig tienermeisje.
Koen en Lotte ontfermen zich over een gewond hondje. Wanneer de dierenarts vaststelt dat het onlangs nog bevallen is, starten ze een zoektocht naar de pups. Robin en Tom worden opgeroepen voor een rondsluipende man.
Op een filmset wordt een acteur neergeschoten. Koen en Aziz onderzoeken hoe dit is kunnen gebeuren. Floor en Femke krijgen een melding over een verdacht individu. Maar ter plaatse is er niemand te zien.
Koen en Lotte komen tussenbeide bij een vechtpartij. De aanleiding is een mogelijke diefstal. De agenten stellen een onderzoek in. Tijdens een zwerfvuilactie vinden de kleinzonen van de commissaris een portefeuille met behoorlijk wat geld in.
Een vrouw komt haar man als vermist opgeven. Samen met Barry gaan Koen en Lotte naar hem op zoek. Een jonge vrouw is met geweld om het leven gebracht. Tijdens de huiszoeking bij het slachtoffer ontdekken Eric en Brigitte iets interessants.
Koen en Lotte onderzoeken een ongewoon geval van sluikstorten. De webcam van een jonge vrouw werd gehackt door een onbekende man. Ze rekent op Obi en Aziz om de dader te identificeren.
Koen en Lotte krijgen te maken met de ontvoering van een blindengeleidehond. Ze doen er alles aan om het dier te herenigen met zijn eigenares. Een vrouw vreest dat haar nieuwe buurman een wild dier als huisdier houdt.
De burgemeester roept de hulp in van de commissaris: het gemeentehuis is omsingeld. Samen met Koen en Aziz gaat hij kijken wat er aan de hand is. Volgens Gonda zat er in een vuilniszak die buiten aan het commissariaat stond een levend beest.
In een woonwijk worden al een tijdje bloemen uit tuinen gestolen. Koen en Lotte onderzoeken de zaak. Een bruidspaar wacht al een tijdje vruchteloos op de pastoor. Floor en Femke gaan naar hem op zoek.
Een dief neemt een lot krasbiljetten uit een krantenwinkel mee. Gelukkig voor Koen en Lotte is hij niet van de slimste. Tijdens een patrouille zien Robin en Tom hoe een roofvogel de smartphone van een vader steelt.
Dieven hebben de voortuinen van Stafke en zijn buurvrouw Rita geplunderd. Koen en Lotte moeten hun zoektocht naar de daders onderbreken voor een geval van sluikstorten. Eric en Brigitte onderzoeken het verdachte overlijden van een vrouw.
Een meisje doet aangifte tegen haar pester. De zaak raakt een gevoelige snaar bij Koen. Patrick krijgt een oproep van een man die opgesloten zit. Samen met de commissaris ondervindt hij al snel dat er - letterlijk - een reukje aan de zaak zit.
Een hond heeft in de parochiezaal kinderen aangevallen. De pastoor roept de hulp in van Koen en Lotte. Eric en Brigitte maken jacht op een nepverpleegster die bejaarden in rusthuizen besteelt. Samen met de commissaris zetten ze een valstrik op.
De buurvrouw van Lotte beweert bestolen te zijn door een kat. Een krantenwinkel wordt overvallen. Eric en Brigitte krijgen al snel een anonieme tip, maar weten niet of ze de tipgever wel kunnen vertrouwen.
De burgemeester denkt dat er ingebroken wordt in haar huis. Samen met de commissaris haasten Koen en Lotte zich naar haar toe. Robin en Tom gaan op zoek naar de vermiste Dimitri. Hun zoektocht neemt onverwachts een spannende wending.
Tijdens een interventie speelt Koen voor redder in nood. Maar hij gaat iets te enthousiast te werk. Een autobestuurder werd bekogeld. Floor en Femke denken te weten welke munitie de daders hebben gebruikt.
Een man komt de diefstal van zijn gsm aangeven bij Koen en Lotte. Om de zaak op te lossen doen ze een beroep op de sterke speurneus van Barry. Een vrouw wordt achtervolgd door een varken. Roger en Patrick zoeken uit wat er aan de hand is.
Koen, Lotte en Barry zijn op zoek naar een verdwenen kleuter. Lotte vreest dat Barry's speurneus het laat afweten. Meneer pastoor is bang dat er cannabis geteeld wordt in de tuin van het klooster. Eric en Brigitte stellen een onderzoek in.
Een ober met een mentale beperking wordt opgelicht door twee klanten die ervandoor gaan zonder te betalen. Koen en Lotte doen hun best om de daders op te sporen. Floor en Femke onderzoeken een ongewone diefstal.
Een courgettekweker beschuldigt zijn concurrent ervan zijn prijswinnende courgetten met opzet te vernielen. Een vrouw valt Patrick en de commissaris aan op de parking van het commissariaat. Ze proberen erachter te komen wat haar motief is.
Een vrouw brengt een gevonden knuffel naar het commissariaat. Koen heeft niet echt talent om zich over knuffelbeesten te ontfermen, zo blijkt. Robin en Tom haasten zich om een inbreker op heterdaad te betrappen.
Een papa en zijn dochtertje worden brutaal overvallen. Terwijl Koen en Lotte de nodige vaststellingen doen, ontvangt het slachtoffer een vreemd telefoontje. Een ongeruste moeder kan haar zoon al een paar dagen niet meer bereiken.
Koen en Lotte worden opgeroepen voor een inbraak bij de commissaris. Eric en Brigitte onderzoeken de moord op een jonge vrouw. Ze ontdekken dat het slachtoffer al een tijdje werd gestalkt.
Stafke doet een ongelofelijke vondst bij de vijver aan het Beukenbos. Koen en Lotte geloven hun ogen niet als ze zien wat hij heeft gevonden. De 5-jarige Libby belt het noodnummer omdat ze denkt dat haar papa dood is.
Op de parking van de supermarkt is een man neergestoken. Volgens een getuige is de dader de supermarkt ingevlucht. Een vrouw heeft een intrafamiliaal probleem, maar Obi en Aziz kunnen haar niet helpen.
Een jonge kampeerder verdwijnt spoorloos uit zijn tent langs het kanaal. Barry pikt een geurspoor op en leidt Koen en Lotte naar de brug over het kanaal. Floor en Femke krijgen te maken met een geval van pesten op school.
Koen en Lotte gaan op onderzoek in de bibliotheek. Tante Maria denkt dat een seriemoordenaar er geheime symbolen aanbrengt in de boeken. Een mama vreest dat haar drie kinderen ontvoerd zijn.
De directrice van het rusthuis heeft twee verdachte individuen zien rondlopen in haar instelling met een grote doos. Koen en Lotte zoeken uit wat hiervan de bedoeling is. Een carjacker steelt een auto met een baby aan boord.
Een mama betrapt haar zoon terwijl hij wafels met het giftige terpentijn bakt. Aan Koen en Lotte vertelt de jongen dat hij dit deed op vraag van de dochter van de burgemeester. Floor en Femke worden opgeroepen voor een inbraak.
Koen en Lotte betrappen twee inbrekers op heterdaad. Een van hen heeft er wel erg veel voor over om aan de politie te ontsnappen. Obi en Aziz zijn op zoek naar een nepagent die zich opdringt aan vrijgezelle vrouwen.
Een jongeman wordt van zijn rugzak beroofd. Al snel blijkt dat het slachtoffer zelf niet helemaal zuiver op de graat is. Robin en Tom krijgen bezoek van de 6-jarige Vicky. Ze vraagt om hulp voor haar mama die aangevallen werd in de speeltuin.
Tante Maria belt in paniek naar Koen en Lotte. Ze denkt dat er een inbreker rondsluipt in de tuin van haar buren. Obi en Aziz zitten achter de dader van een dubbele overval aan. Ze stellen vast dat hij een cruciaal spoor heeft nagelaten.
Om de daders van een inbrakenplaag in een chique villawijk te vatten gaat Koen alleen tot actie over. Hij neemt een gevaarlijke beslissing. Eric en Brigitte onderzoeken de moord op een pianoleraar. Meneer pastoor kan hen misschien helpen.
Een vrouw vindt haar overleden hondje opgezet terug in de etalage van een antiquair. Koen en Lotte zoeken uit wie het dier heeft opgezet. Floor en Femke krijgen een oproep voor een vrouw die werd aangevallen in haar eigen huis.
De dochter van een rijke industrieel is ontvoerd. Een fruitverkoper op de markt heeft Obi veel te veel aangerekend. Aziz denkt aan oplichting en stelt voor om de verkoper een bezoekje te brengen.
Een frituur wordt overvallen. Terwijl Koen en Lotte de nodige vaststellingen doen duikt er opnieuw een overvaller op in de frituur. Een toevallige passant ziet een kleuter die onder de bloedvlekken zit alleen over straat lopen.
Koen en Lotte moeten tussenbeide komen bij een zware ruzie tussen een bejaarde broer en zijn oudere zus. Vooral de zus lijkt nogal hardleers te zijn. Robin en Tom helpen een zwaargewonde vrouw die waarschijnlijk gevallen is.
Koen en Lotte ontmoeten toevallig een getuige die hen een gouden tip bezorgt. Zo komen ze de daders van twee overvallen op het spoor. Floor en Femke helpen een man uit de nood die het sleuteltje van zijn fietsslot verloren is.
Een koerier vertelt Koen en Lotte dat er al een paar weken iemand zijn behoefte doet in de voortuin. Tijdens het buurtonderzoek blijkt dat ook zijn buurvrouw al ongewenst bezoek kreeg. Obi en Aziz worden opgeroepen voor geluidsoverlast.
Koen en Lotte bemiddelen bij een burenruzie: een vrouw werd door haar buurvrouw bekogeld met gehaktballen. De burgemeester wil dat de commissaris een einde maakt aan een plaag van verkeersbordendiefstallen.
Koen en Lotte worden opgeroepen voor een mogelijke inbraakpoging. Een man krijgt bezoek van enkele brutale inbrekers. Tijdens het sporenonderzoek valt het Eric en Brigitte op dat de bewoner wel erg veel luchtverfrissers in huis heeft.
Tante Maria belt in paniek naar Koen. Ze vreest dat Fifi werd vergiftigd. In de buurt zou een naaktloper rondlopen. Als inspecteurs Robin en Tom de man vinden, vertelt hij hen dat hij werd beroofd van zijn kleren.
Twee daders slagen erin een juwelierster brutaal te overvallen, schijnbaar zonder sporen na te laten. Koen en Lotte kunnen hen toch op een foutje betrappen. Patrick en de commissaris spotten twee vrouwen die zich verdacht gedragen in het park.
Aziz vervangt Koen vandaag als partner van Lotte. Samen onderzoeken ze de gewapende overval op het limonadekraam van een kleine jongen. Floor en Femke zijn op zoek naar een 9-jarige meisje dat spoorloos verdween na haar badmintonles.
Een vrouw denkt dat haar buurmeisje mishandeld wordt, het kind krijst dag en nacht. Koen en Lotte stellen een onderzoek in. Bij een appartementsgebouw is een jongeman van een hoge ladder gevallen. Het slachtoffer is zwaargewond.
De commissaris wil een alcoholcontrole houden, gericht op 50-plussers. Gonda heeft op straat een varkensknuffeltje gevonden in een plas. Obi en Aziz gaan op zoek naar de eigenaar, terwijl Gonda het varkentje proper maakt.
Koen en Lotte worden opgeroepen voor een inbraak. Ter plaatse is het Barry die ontdekt dat de dief een fout heeft gemaakt. Tijdens een huwelijksinzegening aan het meer belanden zowel de trouwring van de bruid als meneer pastoor in het water.
Een man wil een auto in brand steken en overgiet deze met benzine. Tegen Koen en Lotte wil hij echter niets zeggen over zijn motief. Een vrouw sterft op haar tiende huwelijksverjaardag. Eric en Brigitte denken aan zelfmoord.
Igor, het kleinste paard van België, is gestolen. Koen en Lotte starten een onderzoek. Floor heeft een liefdesbrief gekregen en leest hem voor aan Femke en Patrick. Maar die vinden allebei dat er iets niet klopt aan de brief.
Tante Maria maakt zich zorgen over een nest verlaten eendenkuikens in het park. Tegen zijn zin helpt Koen Lotte met haar zoektocht naar mama eend. Gonda komt opnieuw met een vreemd verhaal op de proppen.
Samen met Barry zoeken Koen en Lotte naar een inbreker in een woning. Plots horen ze een bijzonder geluid in een van de kamers. Vanavond spelen de Rode Duivels een oefenmatch, maar bij verschillende mensen zijn er supportersvlaggen gestolen.
De commissaris wil dat Koen en Lotte de kasten met oude dossiers opruimen. Eric en Brigitte onderzoeken twee meldingen van vandalisme. Ze krijgen een niet-alledaagse persoonsbeschrijving van de daders.
Tijdens hun lunchpauze spotten Koen en Lotte een auto die vanmorgen als gestolen werd opgegeven. Ze zetten meteen de achtervolging in. Omdat ze vanavond een date heeft, mag Floor de nieuwe zelfbruiner testen die Gonda heeft gekocht.
Een vrouw beschuldigt haar ex ervan zijn hond te hebben doodgeschoten. Maar de man ontkent dit. Koen en Lotte proberen de waarheid te achterhalen. In Obi's wijk vinden verschillende mensen een stuk vers brood op hun oprit.
Fifi, de hond van tante Maria, is verdwenen. Koen en Lotte starten een zoektocht en vinden nog een ander huisdier terug. Eentje dat niet zo onschuldig is. Stafke ziet een auto in het kanaal rijden. Eric en Brigitte haasten zich naar hem toe.
Een vrouw geeft haar man als vermist op. Lotte en Aziz doen een sporenonderzoek in het huis en ontdekken iets wat hen verontrust. De commissaris ontdekt per toeval dat er een pony staat te grazen in zijn voortuin.
Een nieuwe vzw tegen drugs biedt het korps een mand met koekjes aan. Maar na het eten van enkele koekjes gedraagt de commissaris zich plots erg vreemd. Een vrouw beweert mishandeld te worden in het rusthuis waar ze woont.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks