Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Echte Verhalen: De Buurtpolitie

De mannen en vrouwen van het politiekorps in 'Echte verhalen: De buurtpolitie' kennen geen moment verveling. Elke dag brengt een nieuwe zaak!

45 afleveringen

Inspecteurs Tineke en Koen rukken uit na een oproep van een kind. Een indringer bedreigt zijn moeder in hun huis. Patrick overhandigt de commissaris een - om het zacht uit te drukken - vreemd briefje. Het blijkt om een doodsbedreiging te gaan.
Koen en Tineke zijn op patrouille wanneer ze worden opgeroepen omdat enkele hangjongeren problemen veroorzaken in het park. Al snel loopt de situatie uit de hand en kijkt Tineke de dood in de ogen.
Brigitte en Eric worden opgeroepen nadat er een schot is gevallen in de woning van de gepensioneerde weduwnaar Felix. Tineke en Koen rukken uit wanneer een moeder meldt dat haar 6-jarige dochter Lio verdwenen is.
Hoofdinspecteur Tineke en haar partner Koen rukken uit wanneer er werd ingebroken bij een gezin. Het is maar liefst de vierde inbraak bij hen op zes maanden tijd. Ook rechercheurs Brigitte en Eric hebben een nachtshift.
Verschillende getuigen hebben een helikoptercrash gemeld in de buurt. Koen en Tineke stappen meteen de wagen in en bespeuren inderdaad al snel vlammen en rook. Maar ter plaatse treffen ze niet aan wat ze verwacht hadden...
Op het commissariaat van Dilbeek wordt Obi Bassu, de nieuwe partner van Floor, welkom geheten. Hij was actief in de politiezone Antwerpen, maar door een verhuis heeft hij zijn overplaatsing aangevraagd. Obi krijgt een flinke vuurdoop.
De wetsdokter die met het commissariaat samenwerkt, komt dit keer zelf aangifte doen. Nadat hij en zijn vrouw ziek werden na het drinken van wijn, onderwierp hij de fles aan een analyse.
Een dakloze man brengt een zak vol 100 euro-briefjes naar het commissariaat. Hij vond het geld onder een brug toen hij een slaapplaats aan het zoeken was.
Koen en Tineke staan te flitsen in een zone 30. Het is redelijk kalm vandaag en dus valt er weinig actie te beleven, tot ze een konijn op een motor spotten. Een man verkleed als konijn tenminste.
Koen en Tineke zijn aan het patrouilleren. Onderweg merken ze een ruiter op die aan het zwalpen is met zijn paard. Is de man onwel of is er iets anders aan de hand?
Een man doet een vreemde ontdekking in het bos: hij vindt er een hand. Eric en Brigitte onderzoeken de lugubere zaak, maar ze vinden niet meteen aanwijzingen die hen kunnen verder helpen.
Een huisdokter meldt het verdacht overlijden van een patiënt. Eric en Brigitte gaan erop af en vermoeden al snel dat er kwaad opzet in het spel is. Een minderjarige jongen is ontvoerd door een taxichauffeur.
Eric en Brigitte moeten een vluchtmisdrijf oplossen, maar ze hebben enkel een vage persoonsbeschrijving van de chauffeur en een kapotte koplamp. De zoektocht naar de dader zal niet evident worden. Koen en Tineke vinden een neergestoken meisje.
Een man vindt zijn buurman gewond en bewusteloos in zijn woning. Eric en Brigitte staan voor een raadsel. Gaat het om een uit de hand gelopen inbraak of is er meer aan de hand?
Een man is bij een onthaalmoeder binnengedrongen en bedreigt haar en haar stagiaire. Zij beweren de man niet te kennen, maar tijdens zijn verhoor blijkt dat een van de dames liegt. Stafkes kat is het slachtoffer geworden van dierenmishandeling.
Een jongeman komt naar het commissariaat omdat hij bezorgd is om zijn vriend. Na een zware ruzie dreigt die ermee zijn ouders te vermoorden. Eric en Brigitte denken dat het om dronkenmanspraat gaat.
Eric en Brigitte stoten tijdens hun patrouille op een achtergelaten wagen waarin ze het lichaam van een jonge vrouw vinden. Koen en Tineke worden opgeroepen voor verdachte handelingen in het bos. Een man zou daar iets aan het begraven zijn.
Een verwarde man wordt naakt aangetroffen in het huis van een vrouw. Wanneer even later een gewonde vrouw de verdwijning van haar man komt aangeven, kunnen Eric en Brigitte de twee zaken al snel aan elkaar linken.
Een meisje wordt neergestoken door een onbekende man. Eric en Brigitte stellen vast dat de man het specifiek op haar gemunt had. Verschillende getuigen hebben een gigantisch spin gezien. Koen en Tineke moeten uitzoeken wat er aan de hand is.
Een vader vindt een afscheidsbrief van zijn dochter. Koen en Tineke schieten meteen in actie in de hoop dat ze haar nog op tijd kunnen vinden. Floor en Obi worden opgeroepen voor geweerschoten.
De badmeester is bij het zwembad voor de deur in elkaar geslagen en heeft het niet overleefd. De rechercheurs ontdekken dat iemand het op hem had gemunt. Stafke is ongerust. Hij heeft iets gevonden in de glasbak en hij vreest het ergste.
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een verkeersongeval met verschillende wagens en meerdere gewonden. Ze proberen alle gewonden zo snel mogelijk te redden.
Er drijft een voorwerp in het kanaal. Eric en Brigitte roepen de duikers op en zij bevestigen dat het om een lichaam gaat. De rechercheurs proberen te achterhalen wie deze persoon is en hoe die om het leven is gekomen.
Op het plein staat een achtergelaten wagen van waaruit luide muziek speelt en waarop twee foto's hangen: een man en een gewond meisje. Eric en Brigitte kunnen achterhalen van wie de wagen is.
De plaatselijke karpervereniging vreest dat ze het slachtoffer zijn van een vissendief. Koen en Tineke beslissenom een hinderlaag op te zetten, maar zullen de dieven opdagen?
Nabij een bouwwerf wordt het levenloze lichaam van een man gevonden. Het onderzoek leidt Eric en Brigitte naar de supermarkt, waar ze de bewakingsbeelden opvragen.
Een psychiatrische patiënt keert na zijn wandeling niet terug naar het ziekenhuis. Eric, Brigitte, Koen, Tineke en speurhond Barry starten een zoektocht, maar dan wordt er ook nog een meisje ontvoerd.
Het springpaard Speedy Gonzales is uit de manege gestolen. Eric en Brigitte ontdekken al snel dat de eigenaar bij heel wat mensen schulden heeft, en dus zoeken ze de dader bij de schuldeisers.
Een man werd in zijn slaapkamer aangevallen door een indringer. Zijn vrouw lag naast hem in bed en heeft het voorval gezien. Eric en Brigitte starten hun onderzoek en komen tot de conclusie dat er iets niet klopt aan de verklaring van de vrouw.
Koen en Tineke geven verkeersles in de lagere school. Ze willen de leerlingen duidelijk maken hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn in het verkeer en leggen uit wat een dode hoek is.
Een vrouw wordt levenloos in haar bad gevonden. Het lijkt in eerste instantie op een ongeluk, maar Eric en Brigitte ontdekken al snel dat er meer aan de hand is. Tineke en Koen vinden tijdens hun patrouille een achtergelaten hond.
Een meisje wordt in het jeugdhuis in elkaar geslagen door een onbekende jongeman. Koen en Tineke gaan op zoek naar de dader. Een zakenman is brutaal overvallen in zijn zaak.
Een jonge vrouw is na achttien jaar op zoek naar haar familie. De commissaris belooft haar dat hij contact zal opnemen met haar familie, maar daardoor komen ze tot de conclusie dat er al die jaren geleden een vreselijke vergissing is gebeurd.
De schepen van milieu wordt het slachtoffer van een tigerkidnapping. De commissaris, Koen, Tineke, Eric en Brigitte moeten zo veel mogelijk informatie verzamelen over de situatie om zo de noodzakelijke inval perfect voor te bereiden.
Koen en Tineke moeten naar de lagere school, waar een kindje niet werd opgehaald door haar moeder. Wanneer de agenten de zaak verder onderzoeken en bij de woning van de moeder arriveren, vinden ze nog een kleine jongen die alleen thuis is.
Koen en Tineke krijgen te maken met een opmerkelijke zaak. Een moeder komt klacht neerleggen op het politiekantoor nadat haar kind op school gebeten werd door een andere leerling. Een man is thuis overvallen.
Twee jonge meisjes worden alleen en verkleumd in het bos gevonden. Floor en Obi moeten op zoek naar de ouders. Een man met terminale darmkanker blijkt na onderzoek niet zo ziek te zijn als gedacht.
Koen en Tineke doen een lugubere ontdekking in een varkenskwekerij. Wanneer ze tijdens hun onderzoek de vrouw van de boer nergens kunnen vinden, vrezen ze het ergste. Floor en Obi worden opgeroepen voor een vechtpartij.
Er heerst paniek in het café. Enkele jongeren hebben last van blauwe urine. Eric en Brigitte zoeken uit wat er aan de hand is. Koen en Tineke vatten post op de parking van een restaurant waar op mysterieuze wijze wordt ingebroken in auto's.
Koen en Tineke moeten ingrijpen bij een huiselijke twist, er blijkt er veel meer aan de hand te zijn. De vader is bewusteloos en zoon en moeder beschuldigen elkaar. Stafke zit met een probleem. De post voor zijn jarige buurman is verdwenen.
De commissaris krijgt bezoek van de procureur. Zij heeft in de prullenmand van haar tienerzoon een kladversie van een opstel gevonden. Daarin beschrijft de jongen tot in detail hoe hij gepest wordt.
Na zijn avonddienst keert agent Patrick naar huis terug. Wat een rustige avond leek te worden, loopt dramatisch af. Floor en Velimir worden opgeroepen voor nachtlawaai. Ter plaatse treffen ze een paar individuen aan die het te bont maken.
Koen en Tineke krijgen een noodoproep. Het blijkt om het adres van de tandarts te gaan. Die heeft een klein meisje een paar klappen gegeven en de vader van het kind is overstuur.
Floor en Obi worden opgeroepen omdat er een winkeldief aan het werk zou zijn. Wanneer ze arriveren is de dief nog aanwezig, maar hij kan ontsnappen. In zijn vlucht vergeet hij echter om zijn zoontje mee te nemen.
Twee tienerjongens melden bij agent Patrick dat ze zijn overvallen in het park. Ze waren onderweg naar een vriend die in het ziekenhuis ligt en de dieven zijn er met de cadeautjes van de zieke vandoor. Floor en Obi gaan een kijkje nemen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks