Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Echte Verhalen: De Buurtpolitie

De mannen en vrouwen van het politiekorps in 'Echte verhalen: De buurtpolitie' kennen geen moment verveling. Elke dag brengt een nieuwe zaak!

70 afleveringen

Langs de kant van de weg wordt in een kartonnen doos een baby gevonden. Brigitte en Erik zetten alles op alles om de ouders van de vondeling te vinden.
Een schot wordt gelost in een bikercafé. Brigitte en Erik proberen ter plekke de situatie onder controle te krijgen. Floor en Velimir worden opgeroepen voor van een naakte man in een nachtwinkel.
Een moeder komt met haar minderjarige dochter naar het politiekantoor. De ouders van het meisje zijn gescheiden en volgens haar gedraagt haar papa zich vreemd wanneer ze bij hem is.
Een minderjarig meisje wordt vermist. Erik en Brigitte onderzoeken de zaak en ontdekken dat ze is weggelopen met haar oudere vriend. De rechercheurs vermoeden dat hij een loverboy is.
Een man wordt vermoord aangetroffen in zijn villa. Erik en Brigitte onderzoeken de zaak en ontdekken dat de man een bouwbedrijf had, dat het blijkbaar niet zo nauw nam met de arbeidsregels.
Wanneer twee kinderen al een tijdje niet meer op school zijn geweest, gaan Brigitte en Erik bij hen thuis langs. Daar ontdekken ze het lijk van hun papa. Van de kinderen en hun moeder is geen spoor.
Er wordt groot alarm geslagen op het politiekantoor: een man met een bommengordel is een frituur binnengestapt . Koen en Tineke krijgen de raad uiterst voorzichtig te zijn.
Een vrouw doet melding van een diefstal. Haar geliefde hond werd uit haar eigen zaak gestolen. Koen en Tineke trachten de dievegge én de hond zo snel mogelijk terug te vinden.
Wanneer Erik en Brigitte reageren op een dringende oproep worden ze meteen bij aankomst bedreigd door twee mannen. De daders vluchten en in het huis vinden Erik en Brigitte een gewonde jongen.
Erik en Brigitte onderzoeken de moord op een scheidsrechter. De rechercheurs ontdekken dat sommige mensen wel zeer ver durven te gaan wanneer hen onrecht wordt aangedaan. Koen en Tineke worden opgeroepen voor een inbraak in een winkel.
Een jongeman werd door vijf mannen overvallen. Ze hebben zijn portefeuille gestolen. Koen en Tineke gaan op onderzoek, maar kunnen van de overval geen bewijzen vinden. Een jongen wordt voor de ogen van zijn vriend ontvoerd.
Een jongen wordt met een overdosis drugs bewusteloos in het park gevonden. Eric en Brigitte moeten zo snel mogelijk te weten komen wie hij is en waar de drugs vandaan komen, zodat er geen nieuwe slachtoffers vallen.
Het politiekantoor krijgt al een tijdje kleurrijke brieven toegestuurd met de vriendelijke uitnodiging om op bezoek te komen bij de briefschrijver. Koen en Tineke gaan bij de man langs.
Een verontruste vrouw belt de politie omdat ze vreest dat er iets met haar buurman is gebeurd. Bij aankomst blijkt het appartement verwoest te zijn en vinden Koen en Tineke bloedsporen.
Supermarkten hebben te kampen met een overvallenplaag, waarbij de daders steeds op dezelfde manier te werk gaan. Eric, Brigitte, Floor en Velimir hopen de overvallers op heterdaad te betrappen.
Een vrouw heeft al enige tijd niets meer gehoord van haar zoon, schoondochter en kleinkinderen. Brigitte en Eric doen een huiszoeking bij het gezin en vrezen het ergste.
Floor en Velimir worden aangevallen door een gewelddadige boerenfamilie. Eric en Brigitte wagen hun eigen leven om de daders te vatten. Een kind vindt in het park chocolade verrassingseitjes gevuld met drugs.
Een oude man wordt op het kerkhof beroofd. Koen en Tineke zetten alles op alles om de dader te vatten. Floor en Velimir krijgen een inbraakmelding op klaarlichte dag. Kunnen ze de daders op heterdaad betrappen?
Een jonge vrouw is spoorloos verdwenen. Eric en Brigitte onderzoeken de zaak, maar zullen ze haar nog op tijd vinden? Koen en Tineke reageren op een overlastklacht bij een reclamebureau. Een werknemer neemt er op feestelijke wijze ontslag.
Het is groot alarm op het politiebureau: Barry, de speurhond, is ontvoerd. Koen en Tineke sparen kosten noch moeite om Barry te vinden, maar de tijd dringt. Vinden de agenten de speurhond levend terug of hebben de daders het ondenkbare gedaan?
Een man komt zich op kantoor aangeven omdat hij zijn vrouw en kinderen heeft vermoord. Eric en Brigitte onderzoeken of de man de waarheid vertelt of deze gruweldaad verzint om aandacht te krijgen.
Een werknemer van een watermaatschappij vindt een lijk in de woning waar hij de meterstand komt opmeten. Koen en Tineke ontdekken al snel dat er meer aan de hand is.
Koen en Tineke reageren op een oproep na een brand. Het getroffen gezin is in veiligheid, maar ze blijken niet de eigenaars van de woning te zijn. Floor en Velimir krijgen het druk tijdens hun patrouille.
Eric en Brigitte vinden een neergeschoten, jonge vrouw in haar tuin. Een uit de hand gelopen familievete zou wel eens de oorzaak kunnen zijn. Intussen komt een vrouw die bont en blauw geslagen is toe op kantoor.
Een vrachtwagenchauffeur heeft iets gehoord in zijn laadbak. Eric, Brigitte, Koen en Tineke worden opgeroepen om de vrachtwagen te doorzoeken.
In een bestelwagen wordt het lichaam van een man gevonden. Eric en Brigitte ontdekken dat een aanslepende ruzie een belangrijke rol speelt in de dood van de man. Een vrouw vreest dat er inbrekers in haar huis zijn.
In een hotel vindt de meid een koffer vol met goud. Eric, Brigitte, Floor en Velimir zetten een undercoveractie op om de daders bij de kraag te vatten. Koen en Tineke worden opgeroepen voor een loslopende hond.
Een man wordt gewurgd aangetroffen. Eric en Brigitte vermoeden dat zijn vrouw iets met het overlijden te maken heeft. Wanneer Koen en Tineke twee mensen drank zien afleveren aan verschillende horecazaken vermoeden ze dat er iets niet klopt.
Een bakkerij wordt overvallen. Floor, Velimir, Koen, Tineke en speurhond Barry gaan tot het uiterste om de drie overvallers te vatten. Een man wordt door een vrouw gechanteerd met naaktfoto's. Eric en Brigitte gaan op zoek naar de femme fatale.
Een jong meisje wordt vermoord teruggevonden in een wagen. Een getuige heeft een gele wagen zien wegrijden van de plaats delict. Slagen Eric en Brigitte erin de dader te vatten?
Eric en Brigitte ontvangen een anonieme brief waarin een zware misdaad wordt bekend. De rechercheurs zoeken uit of de inhoud van de brief klopt en wie de schrijver ervan is. Koen en Tineke krijgen nieuwe collega's.
Iemand steelt instrumenten uit muziekwinkels. Wanneer de dader opnieuw toeslaat, zitten Eric en Brigitte hem op de hielen. Een clown bedreigt mensen op straat met een bijl. Kunnen Koen, Tineke en Barry hem inrekenen voor er slachtoffers vallen?
Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een vluchtmisdrijf. Koen en Tineke vinden een dronken vrouw op straat. Patrick onderzoekt de verdwijning van een superheld.
Op het politiekantoor meldt een groep mensen de dood van hun katten. Koen en Tineke gaan in de wijk op onderzoek. Een dame komt de verdwijning van haar vriend aangeven.
Eric en Brigitte onderzoeken de dood van een tienermeisje. Een man is overvallen in het bedrijf waar hij werkt en moest van de dader ook nog geld afhalen via de bankautomaat. Koen en Tineke gaan achter de dader van deze overval aan.
Een vrouw doet aangifte van ongewenste intimiteiten. Eric en Brigitte ontdekken tijdens het onderzoek dat er nog meer slachtoffers zijn. Een vrachtwagen wordt al rijdend beroofd. Koen en Tineke zetten de achtervolging in.
Eric en Brigitte krijgen een oproep voor geluidshinder. Wanneer ze toekomen aan de woning is er een kletterende ruzie aan de gang. Koen en Tineke ontdekken een ijsverkoper die zich verdacht gedraagt. Ze observeren de man op afstand.
Een vrouw heeft verdachte personen opgemerkt rond haar woning. Eric en Brigitte gaan poolshoogte nemen. Een meisje komt naar het politiekantoor omdat ze denkt dat ze achtervolgd wordt. Patrick en de commissaris onderzoeken de zaak.
Een vreemde man spreekt jongens aan in het skatepark. Eric en Brigitte gaan onmiddellijk ter plekke om de man te zoeken, maar wanneer ze aankomen blijkt er een jongen vermist te zijn.
Een vrouw wordt vermoord. Eric en Brigitte ontdekken dat ze problemen had met haar zus en haar zoon. Is één van hen de koelbloedige moordenaar?
Een meisje is ontvoerd. Eric, Brigitte, Koen, Tineke en Barry moeten alles uit de kast halen om het meisje te vinden. Bij een dame thuis verdwijnt geld. Floor en Patrick gebruiken verklikkerspasta in de hoop de dief te vatten.
Eric en Brigitte onderzoeken de verontrustende verdwijning van een man. Koen en Tineke zijn getuige van een diefstal en Koen vordert een fiets om de achtervolging in te zetten.
Een vrachtwagen wordt gestolen. Eric en Brigitte onderzoeken de zaak als ze worden opgeroepen voor een ramkraak. Aan het gemeentehuis worden granaten achtergelaten. Koen en Tineke vrezen voor een aanslag.
Een man komt naar het politiekantoor omdat hij vermoedt dat hij wordt vergiftigd. Eric en Brigitte onderzoeken deze vreemde zaak. Koen en Tineke worden opgeroepen voor een verkeersongeval.
Eric en Brigitte zijn op zoek naar een man die een jong meisje heeft aangerand. Slagen ze erin de man te vinden voor hij een nieuw slachtoffer maakt?
Op de dag van haar huwelijk verdwijnt een jonge bruid spoorloos. Kunnen Eric en Brigitte de vrouw vinden?
Een man wordt zwaargewond in zijn woning aangetroffen en overlijdt op weg naar het ziekenhuis. Eric en Brigitte onderzoeken of het over een ongeluk gaat of moord.
Een anonieme bron beweert dat er een pedofiel in de wijk woont. Eric en Brigitte moeten uiterst nauwkeurig te werk gaan om de waarheid aan het licht te brengen. Patrick en de commissaris krijgen een onverwachte 'klant' over de vloer.
Een jong meisje komt bij Koen en Tineke een overval bekennen. De agenten ontdekken echter dat er in de buurt geen enkele winkel is overvallen.
Koen en Tineke vinden 's ochtends vroeg een jong meisje aan de bushalte. Ze vermoeden dat ze is weggelopen, maar ontdekken al snel dat er meer aan de hand is.
Een man is het slachtoffer geworden van verkeersagressie. Hij heeft het incident kunnen filmen met zijn boordcamera. Floor en Velimir zoeken de eigenaar van de wagen op, maar staan voor een onverwacht raadsel.
Koen en Tineke verhinderen een sackjacking en ontdekken dat de dader ergens helemaal anders zou moeten zijn. Op het treinperron wordt een gewonde man gevonden. Hij leidt aan geheugenverlies en heeft geen portefeuille of gsm bij zich.
De buurt wordt geplaagd door een inbraakgolf. Koen en Tineke doen een controleactie en hebben snel prijs. Floor en Velimir moeten op zoek naar een goochelaar die mensen besteelt.
Koen en Tineke houden een snelheidscontrole wanneer er plots een paard zonder ruiter voorbij galoppeert. Floor en Velimir onderzoeken een kunstroof. Floor en Patrick zijn opgeroepen voor overlast van hondendrollen.
Een kinderlokker is actief in de buurt. Na een eerder mislukte poging slaagt hij erin een jongen te ontvoeren. Eric en Brigitte zetten alles op alles om de dader en de jongen terug te vinden.
Eric en Brigitte betrappen een wildplasser. Wanneer blijkt dat de man geen papieren kan voorleggen, vermoeden ze dat er meer aan de hand is. Een dierenarts wordt in zijn praktijk bedreigd. Koen en Tineke snellen ter plaatse.
Een visser heeft iets ongewoons opgevist uit de visvijver. Koen en Tineke gaan op zoek naar de rechtmatige eigenaar. Floor en Velimir worden opgeroepen voor een kabouterdiefstal.
Koen en Tineke krijgen een noodoproep naar aanleiding van geweerschoten in een woonwijk. Eric en Brigitte onderzoeken een verdacht overlijden. Alles wijst in de richting van roofmoord.
Een vrouw zoekt Eric en Brigitte op omdat ze vermoedt dat haar moeder onder verdachte omstandigheden is overleden. Stafke heeft twee UFO's over zijn tuin zien vliegen. Floor en Velimir gaan een kijkje nemen en staan voor een verrassing.
Een meisje komt na school niet thuis. Er zou een verband zijn met een eerdere verdwijningszaak. Eric en Brigitte pakken het dossier grondig aan. Een motorrijder haalt toeren uit op de openbare weg. Koen en Tineke zetten de achtervolging in.
Eric en Brigitte treffen een gewonde man aan op straat. De rechercheurs trachten te achterhalen wat er juist is gebeurd. Na een windhoos vindt Stafke iets in zijn tuin dat niet van hem is. Floor en Velimir sporen de rechtmatige eigenaar op.
Er is een nieuw incident met een neppostbode. Gelukkig voor Floor en Patrick heeft het slachtoffer belangrijk bewijsmateriaal kunnen verzamelen. Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een gijzeling. Kunnen ze op tijd de slachtoffers redden?
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een inbraak. Een belangrijk kunstwerk is gestolen en de inspecteurs onderzoeken de zaak. Een juwelier heeft zijn stil alarm geactiveerd. Eric en Brigitte haasten zich ter plaatse.
Een vrouw vindt een wapen in de buggy die ze tweedehands heeft gekocht. Eric en Brigitte nemen de zaak meteen ernstig en gaan naar de verkoopster. De rechercheurs vatten op die locatie een zware jongen en brengen hem binnen voor verhoor.
Een jongeman vindt een kogel in zijn brood. Eric en Brigitte trekken op onderzoek uit. Een kinderfiets wordt gevonden aan een vijver, maar van een kind is geen enkel spoor. Koen en Tineke vrezen het ergste en duikers worden opgeroepen.
Een vechtpartij in het jeugdhuis slaat om in een gijzeling. Eric en Brigitte gaan op zoek naar de daders en het slachtoffer en beseffen al snel dat niets is wat het lijkt.
Koen en Tineke haasten zich naar een vechtpartij in een café. Ze kunnen een dader vatten, maar een tweede vechtersbaas is kunnen ontsnappen. En die wil wraak nemen.
Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een verdacht overlijden in een hotel. De rechercheurs moeten grondig te werk gaan want in een hotel lopen natuurlijk constant mensen binnen en buiten.
Koen en Tineke moeten bemiddelen bij een burenruzie. Wanneer ze de overtreder aanspreken, escaleert de situatie onverwacht. Eric en Brigitte onderzoeken een woninginbraak waarbij de daders uiterst professioneel te werk zijn gegaan.
Dispatch krijgt een stille oproep binnen vanuit een woning. Eric en Brigitte gaan erheen om te onderzoeken wat er juist aan de hand is. Een tweeling komt naar het politiekantoor. Ze zijn bezorgd om Sinterklaas.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks