Game of Thrones

Game of Thrones

De machtige families van de Zeven Koninkrijken vechten om de Troon van Westeros. Het is een verhaal van bedrog en verraad, van adel en eer, van overwinningen en triomf. De legendarische fantasyserie won maar liefst 59 Emmy Awards.

10 afleveringen

De heren van Winterfell krijgen de koninklijke familie op bezoek. Eddard Stark van Winterfell krijgt een aanbod van de koning dat hij niet kan weigeren. De jonge Bran Stark wordt het slachtoffer van hoogverraad.

2. The Kingsroad

Het lot van Bran blijft onzeker. Ned verlaat Winterfell in het gezelschap van zijn dochters, terwijl Catelyn thuis blijft om zich over Bran te ontfermen. Jon Snow trekt naar het noorden om daar deel te gaan uitmaken van de Nachtwacht.

3. Lord Snow

Ned ontdekt hoe slordig de zeven koninkrijken tot nog toe werden bestuurd. Catelyn trekt in het geheim naar het zuiden, maar loopt een oude vriend tegen het lijf. De rekruten van gewone komaf met wie Jon moet trainen, zijn niet onder de indruk.
Ned probeert erachter de komen hoe zijn voorganger aan zijn eind is gekomen en ontdekt dat koning Robert een bastaardzoon heeft. De koning organiseert ondertussen een tornooi ter ere van Ned. Viserys krijgt het aan de stok met Daenerys.
De koning en Ned verschillen van mening over hoe ze moeten omgaan met het nieuwe verbond tussen Daenerys en de Dothraki-krijgers. De koning is woedend en wil zijn mannen laten aanvallen. Catelyn wil Tyrion aan haar zus Lysa voorstellen.

6. A Golden Crown

Koning Robert stelt zijn rechterhand Ned als zijn plaatsvervanger aan terwijl hij zelf gaat jagen. Na een opmerking van Sansa verdiept Ned zich in de stamboom van Joffrey en doet daarbij een belangrijke ontdekking.
Nadat koning Robert dodelijk gewond is geraakt bij een jachtpartij, moet er een opvolger worden gezocht. Maar er is een probleem. Ned maakt Cersei duidelijk dat hij weet dat Robert niet de vader is van Joffrey.

8. The Pointy End

Nadat Neds poging om Joffrey en Cersei gevangen te zetten is mislukt, wordt hij zelf opgesloten. De Lannisters keren zich tegen zijn gezin. Sansa wordt gevangen genomen, maar Arya slaagt erin te ontsnappen.

9. Baelor

De gevangen Ned Stark, die beschuldigd wordt van hoogverraad, neemt een belangrijke beslissing. Robb levert succesvol strijd tegen de Lannisters. De kleine wonde die Khal Drogo bij zijn laatste gevecht heeft opgelopen is aan het infecteren.

10. Fire & Blood

Na de dood van Ned stapt het Noorden uit de alliantie van de Zeven Koninkrijken. De noordelijken roepen Robb uit tot hun koning. Daenerys krijgt een dubbele slag te verwerken, maar blijft niet bij de pakken zitten.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks