Game of Thrones

Game of Thrones

De machtige families van de Zeven Koninkrijken vechten om de Troon van Westeros. Het is een verhaal van bedrog en verraad, van adel en eer, van overwinningen en triomf. De legendarische fantasyserie won maar liefst 59 Emmy Awards.

10 afleveringen

Robb Stark zet de strijd tegen de Lannisters verder. Tyrion komt aan bij Joffrey om ervoor te zorgen dat de jonge koning zich niet te buiten gaat. Stannis Baratheon maakt plannen om de troon van Dragonstone voor zich op te eisen.
Nadat een bloederige zuivering de hoofdstad op zijn kop zet, verwijt Tyrion Cersei dat zij voor een kloof zorgt tussen de koning en zijn onderdanen. Onderweg naar het noorden deelt Arya een geheim met Nachtwacht-rekruut Gendry.
In de Red Keep, het kasteel van de koning van de IJzeren Troon, tracht Tyrion drie bondgenootschappen te sluiten door een huwelijksbelofte te doen. Catelyn komt aan in Stormlands met de bedoeling zelf ook een alliantie te smeden.
Joffrey neemt wraak op Sansa. Tyrion en Bronn trachten de wreedheid van de koning aan banden te leggen. Catelyn probeert Stannis zover te krijgen dat ze zich aansluiten bij de strijd tegen de Lannisters.
Catelyn wordt tot vluchten gedwongen en Littlefinger ziet zich genoodzaakt in actie te schieten. Triion wordt op de hoogte gebracht van het bestaan van een mysterieus geheim wapen. Theon onderneemt een gevaarlijke zeereis.
Arya heeft een onverwachte bezoeker. Qhorin geeft Jon een kans om zich te bewijzen. Joffrey ontmoet zijn onderdanen.
Jaime krijgt verrassend gezelschap in zijn cel. Theon gaat op jacht in de buurt van Winterfell. Dany krijgt een uitnodiging voor een zeer speciale plaats. De loyaliteit van Jon Snow wordt in vraag gesteld.
Theon ontvangt een gast. Arya vraagt Jaqen een nieuwe gunst. Stannis en Davos komen dichter bij hun doel. Robb krijgt af te rekenen met verraad.

9. Blackwater

Stannis begint eindelijk met de bestorming van King's Landing. Tyrion en de Lannisters voeren een strijd op leven en dood in de Blackwater Rush.
Na de Battle of the Blackwater beloont de winnaar zijn manschappen. Tyrion bevindt zich plotseling in een zeer bizarre situatie. In Winterfell geeft Maester Luwin voor de laatste keer advies aan Theon.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks