Westworld

Westworld

Westworld is een pretpark waar bezoekers hun wildste dromen kunnen waarmaken. De wereld wordt bevolkt door geavanceerde, zeer intelligente robots. Wanneer de machines hun bestaan en menselijkheid in vraag stellen, loopt het flink fout in het park.

Afleveringen

10 afleveringen

Terwijl Westworld een nieuwe lading bezoekers ontvangt, maakt men zich achter de coulissen van het pretpark zorgen over enkele robots die zich heel vreemd gedragen. Ondertussen laat een mysterieuze gast een spoor van geweld achter.
De emoties van Maeve worden aangepast om verdere problemen te vermijden, Lee komt af met een nieuw verhaal, er arriveren twee nieuwe gasten en The Man in Black zoekt verder naar de geheimen van Westworld.
Elsie en Stubbs trekken de heuvels in om een vermiste host te zoeken, Teddy krijgt een nieuw achtergrondverhaal en Bernard onderzoekt de hallucinaties en vreemde gedragingen van de hosts.
Dolores gaat samen met William en Logan premiejagen, The Man in Black vindt een belangrijke aanwijzing in zijn zoektocht naar de doolhof, Theresa en Ford bespreken de toekomst van het park en Maeve heeft last van een visioen.
Dolores, William en Logan bereiken Pariah en worden ingelijfd voor een zeer gevaarlijke missie. Ondertussen ontmoet The Man in Black een verrassende bondgenoot.
Maeve charmeert Lutz, Elsie ontdekt bewijsstukken die op sabotage wijzen en The Man in Black neemt het samen met Teddy op tegen een garnizoen.
Maeve geeft Lutz en Sylvester een ultimatum, Bernard probeert zich uit een hachelijke situatie te wurmen en Charlotte wil cruciale fouten aantonen in de creaties van Dr. Ford.
Teddy wordt geplaagd door pijnlijke herinneringen, Maeve hoopt op veranderingen in haar script, Dolores heeft het moeilijk om haar dromen te scheiden van de realiteit en The Man in Black kijkt terug naar het verleden.
Hector overweegt een voorstel van Maeve, Dolores en Bernard rakelen enkele oude herinneringen op en de nieuwe inzichten van Teddy komen met enkele nadelen.
Seizoensfinale. Ford onthult een ambitieus nieuw verhaal, Dolores omarmt haar identiteit en het plan van Maeve krijgt steeds meer vorm.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks