Game of Thrones

Game of Thrones

De machtige families van de Zeven Koninkrijken vechten om de Troon van Westeros. Het is een verhaal van bedrog en verraad, van adel en eer, van overwinningen en triomf. De legendarische fantasyserie won maar liefst 59 Emmy Awards.

7 afleveringen

1. Dragonstone

Jon Snow organiseert de verdediging van het Noorden. Cersei probeert de situatie naar haar hand te zetten. Samwell ontdekt cruciale informatie. Daenerys komt thuis.

2. Stormborn

Daenerys ontvangt een onverwachte bezoeker. Jon krijgt te maken met een opstand. Sam waagt zijn carrière en leven. Tyrion probeert een plan te bedenken om Westeros te veroveren.
Daenerys trekt de aandacht. Tyrion doet geheimzinnig. Cersei deelt een cadeau uit. Jaimie leert uit zijn fouten.
Daenerys vecht terug. Jaime belandt in een onverwachte situatie. Arya komt thuis.

5. Eastwatch

Daenerys eist loyaliteit van de overblijvende Lannister-soldaten, Jon bedenkt een gewaagd plan en Cersei broedt op wraak.

6. Beyond the Wall

Jon en zijn team begeven zich achter de muur in een poging een Wight te vangen. Ondertussen staat Daenerys voor een moeilijke beslissing.
Snow en Daenerys proberen Cersei te overtuigen van het grotere gevaar dat Westeros bedreigt, Littlefinger probeert Sansa te beïnvloeden en The Great War staat voor de deur.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks