Game of Thrones

Game of Thrones

De machtige families van de Zeven Koninkrijken vechten om de Troon van Westeros. Het is een verhaal van bedrog en verraad, van adel en eer, van overwinningen en triomf. De legendarische fantasyserie won maar liefst 59 Emmy Awards.

10 afleveringen

1. Valar Dohaeris

In het derde seizoen vormen familie en trouw de overkoepelende thema's en zullen tal van cruciale plotelementen uit de eerste twee seizoenen hun gewelddadige beslag vinden.
Sansa praat haar mond voorbij. Shae verzoekt Tyrion om een gunst. Jaime vindt een manier om de tijd door te brengen. Arya stuit op het Broederschap Zonder Banieren.
Tyrion neemt zijn nieuwe verantwoordelijkheden op. Jon wordt naar de Fist of the First Men gebracht. Daenerys maakt kennis met de slavendrijvers. Jaime gooit het op een akkoordje met de lui die hem gevangen namen.
De mannen van de Nachtwacht meten de schade op. Varys moet zijn meerdere erkennen. Arya wordt voor de commandant van het Broederschap gebracht. Dany verwisselt de ketting voor een zweep.

5. Kissed By Fire

The Hound moet rekenschap afleggen voor de goden. Jaime moet het met minderen doen: mensen. Jon bewijst uit welk hout hij gesneden is. Robb wordt verraden. Tyrion ontdekt dat er aan bruiloften vaak een hoog prijskaartje hangt.

6. The Climb

Tywin beraamt strategische allianties. Melisandre bezoekt de Riverlands. Robb probeert de band met Huis Frey te herstellen. Roose Bolton treft een besluit in verband met Jaime. Jon en Ygritte staan voor een gevaarlijke beklimming.
Dany wisselt voor de poorten van Yunkai geschenken uit met een slavendrijver. Terwijl Sansa zich zorgen maakt over haar toekomst, piekert Shae over de nieuwe situatie waar Tyrion zich in bevindt.

8. Second Sons

King's Landing is het decor voor een uitgebreid bruiloftsfeest en Tyrion en Sansa brengen samen de nacht door. Dany maakt kennis met de Titan's Bastard. Davos eist bewijzen van Melisandre. Sam en Gilly ontmoeten een oudere man.
Robb biedt zich aan bij Walder Frey. Edmure maakt kennis met zijn bruid. Jon staat voor zijn zwaarste beproeving ooit. Bran ontdekt een nieuwe gave. Daario en Jorah willen Yunkai innemen. Huis Frey verbindt zich met Huis Tully.

10. Mhysa

Seizoensfinale van het derde seizoen. Joffrey daagt Tywin uit. Bran vertelt een spookverhaal. In Dragonstone blijkt genade zich in onverwachte plekken op te houden. Dany neemt een afwachtende houding aan: is ze een veroveraar of een bevrijder?
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks