Game of Thrones

Game of Thrones

De machtige families van de Zeven Koninkrijken vechten om de Troon van Westeros. Het is een verhaal van bedrog en verraad, van adel en eer, van overwinningen en triomf. De legendarische fantasyserie won maar liefst 59 Emmy Awards.

10 afleveringen

John Snow is dood. Daenerys ontmoet een sterke man. Cersei wordt verenigd met haar dochter.
Bran wordt opgeleid door Three-Eyed Raven, Tommen krijgt advies van Jaime, Tyrion hoopt op goed nieuws, Thorne krijgt de steun van de Night's Watch, Balon Greyjoy ontvangt verschillende aanbiedingen en Ramsey bedenkt een nieuw plan.
Daenerys heeft een afspraak met de toekomst terwijl Bran een duik neemt in het verleden. Tommen gaat ondertussen de confrontatie aan met de High Sparrow, Arya zet haar training verder en Ramsay ontvangt een cadeau.
Tyrion sluit een deal, Jorah en Daario staan voor een moeilijke opdracht en Jaime en Cersei proberen hun situatie te verbeteren.
Tyrion doet een beroep op een bijzondere handlanger, Bran leert heel wat bij en Brienne onderneemt een missie die haar de kans geeft om zich te bewijzen.
Een oude vijand duikt terug op, Gilly ontmoet de familie van Sam, Arya staat voor een moeilijke keuze en Jaime gaat de confrontatie aan met de High Sparrow.
De High Sparrow heeft een nieuw doelwit in het vizier, Jaime confronteert een held, Arya bedenkt een plan en het Noorden beleeft een belangrijk moment.
Tyrion zoekt hulp bij een vreemde bondgenoot, Bran leert nieuwe dingen, Brienne probeert een missie tot een goed einde te brengen en Arya krijgt de kans om zichzelf te bewijzen.
Terwijl de Starks zich voorbereiden op een gevecht, verliest Davos iets dierbaar. Ramsey speelt een spel. Daenerys moet een keuze maken.
Seizoensfinale. Het proces van Cersei begint, Sansa en Jon Snow staan voor onzekere tijden, er begint een nieuw hoofdstuk voor Daenerys en Jaime tafelt met Walder Frey.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks