True Blood

True Blood

De serveerster Sookie Stackhouse maakt kennis met de charmante Bill, een vampier uit Louisiana die haar introduceert tot een wereld boordevol bovennatuurlijke verschijnselen, figuren en gevaren.

12 afleveringen

De serveerster Sookie Stackhouse verwelkomt de eerste vampier in de bar waar ze werkt en haar broer beleeft een one-night stand die misloopt.
Sookie nodigt Bill uit voor een bezoekje aan het huis van haar oma. Jason is geen fan van zijn zus haar nieuwe kennis.
Sookie vormt het onderwerp van een dispuut tussen Bill en zijn collega-vampiers, Jason smeekt Lafayette om hulp.
Er vindt opnieuw een moord plaats in Bon Temps en Jason is opnieuw de hoofdverdachte. Sookie overtuigt Bill om haar mee te nemen naar een vampierbar.
Bill herbeleeft traumatische herinneringen aan de Amerikaanse Burgeroorlog en Sam vraagt Sookie op date.
Een tragedie spoort Sookie aan tot een zoektocht, Jason vertoont ontwenningsverschijnselen en Tara legt contact met haar moeder.
Tara onderneemt drastische stappen om haar moeder te helpen, Jason trekt naar Fangtasia en Sookie vertelt Bill over haar oom.
Jason heeft een nieuwe vriendin die graag wordt gezien in Merlotte's en Bill vraagt aan Sookie om Eric te helpen een dief te vinden.
Bill treedt de vampiercode met de voeten, Jason onderneemt extreme stappen om aan zijn verslaving te voldoen en Sam moet op Sookie letten.
Sam deelt een geheim met Sookie, Jason en Amy denken na over hun volgende stap met Eddie en Bill moet voor een tribunaal verschijnen.
Bill voldoet aan zijn straf, Jason belandt nog meer in de problemen en Sookie probeert de betekenis achter haar recentste visioen te achterhalen.
Seizoensfinale. Sookie ontdekt een rode draad doorheen de moorden in Bon Temps, Jason stort zich op een nieuwe missie en een poging van Bill om Sookie te beschermen heeft zware gevolgen.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers