Game of Thrones

Game of Thrones

De machtige families van de Zeven Koninkrijken vechten om de Troon van Westeros. Het is een verhaal van bedrog en verraad, van adel en eer, van overwinningen en triomf. De legendarische fantasyserie won maar liefst 59 Emmy Awards.

10 afleveringen

Cersei en Jaime moeten zich aanpassen aan een wereld zonder Tywin. Varys brengt Tyrion op de hoogte van een samenzwering. Dany moet een nieuwe bedreiging voor haar heerschappij onder ogen zien. Jon voelt zich gevangen tussen twee koningen.
Arya landt in Braavos. Pod en Brienne komen tijdens hun zoektocht in nauwe schoentjes te zitten. Omdat Ellaria Sand wellicht op wraak zint na de dood van Oberyn, vreest Cersei voor de veiligheid van haar dochter in Dorne. Stannis verleidt Jon.
In Braavos maakt Arya kennis met de God met de Vele Gezichten. Koningin Margaery geniet in King's Landing van haar nieuwe echtgenoot. Tyrion en Varys bewandelen de Lange Brug van Volantis.
Ellaria wil de dood van Oberyn wreken en twijfelt of de methode van Doran de juiste is. Ze probeert de Sand Snakes te overtuigen van haar visie, namelijk regelrechte oorlog. In King's Landing treedt de Faith Militant ondertussen agressief op.
Dany voelt de druk in Meereen van alle kanten toenemen en moet andermaal een moeilijke beslissing treffen. Jon rekruteert de hulp van een onverwachte bondgenoot. Brienne gaat verbeten op zoek naar Sansa.
Arya Stark bekwaamt zich steeds meer in haar opleiding als pupil van het Huis van Zwart en Wit. Jorah en Tyrion krijgen het aan de stok met slavendrijvers. Trystane Martell en zijn verloofde Myrcella smeden plannen.
Jon, bevelhebber van de Nachtwacht, bereidt zich voor op een belangrijke confrontatie. Sansa probeert tot Theon door te dringen. Brienne wacht op een teken. Stannis, de zelfverklaarde koning van Westeros, blijft zich halsstarrig opstellen.
Arya blijft gestaag vorderingen maken tijdens haar opleiding voor het Huis van Zwart en Wit. Sansa gaat de confrontatie met een oude vriend aan. Cersei krijgt het moeilijk nu ze er bijna helemaal alleen voor staat. Jon vertrekt op tocht.
Jon keert naar de Muur terug. Arya loopt iemand uit haar verleden tegen het lijf. Mace klopt in opdracht van de Kleine Raad bij de IJzeren Bank aan. Stannis staat voor een moeilijke beslissing. Daenerys houdt toezicht op een feest.
Gesterkt door een offer, breken Stannis en zijn leger hun kamp op om verder op te rukken. Dany wordt door vreemden omringd. De compleet vernederde Cersei gaat op zoek naar vergiffenis. Jon Snow komt voor een grote uitdaging te staan.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks