House of the Dragon

House of the Dragon

Het tijdperk van de draken begint. 200 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones zijn de Targaryens machtiger dan ooit en zijn draken nog alomtengenwoordig.

Afleveringen

10 afleveringen

Viserys organiseert een toernooi om de geboorte van zijn tweede kind te vieren. Rhaenyra verwelkomt haar oom Daemon terug in de Rode Toren.

2. The Rogue Prince

Rhaenyra overschrijdt de grenzen van de Kleine Raad. Viserys wordt aangespoord om de opvolging veilig te stellen door een huwelijk. Daemon kondigt zijn intenties aan.
Daemon en de Zeeslang bevechten de krabbenvoeder. Het rijk viert de tweede naamdag van Aegon. Rhaenyra wordt geconfronteerd met het vooruitzicht van een huwelijk.
Nadat Rhaenyra haar rondreis door Westeros heeft onderbroken, laat Daemon de prinses in het donker kennismaken met de Straat van Zijde.

5. We Light the Way

Daemon bezoekt zijn vrouw in de Vale. Viserys en Rhaenyra bemiddelen in overeenkomsten met de Velaryons. Alicent zoekt de waarheid over de prinses.
Tien jaar later. Rhaenyra navigeert door Alicents voortdurende speculaties over haar kinderen, terwijl Daemon en Laena een aanbod op Pentos overwegen.

7. Driftmark

Terwijl de families zich op Driftmark verzamelen voor een begrafenis, roept Viserys op tot het beëindigen van de onderlinge strijd en eist Alicent gerechtigheid.
Zes jaar later. Nu de Driftmark troonopvolging plotseling kritiek is, probeert Rhaenyra een overeenkomst te sluiten met Rhaenys.
Alicent schakelt Cole en Aemond in om Aegon op te sporen. Otto verzamelt het volk van Westeros om hun trouw te bevestigen.

10. The Black Queen

Terwijl ze rouwt om een tragisch verlies probeert Rhaenyra het rijk bijeen te houden. Daemon bereidt een oorlog voor.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks