The Offer

The Offer

Dramatisering van de ervaringen van Hollywoodproducent Albert S. Rudy tijdens de productie van de legendarische filmklassieker The Godfather in de eerste helft van de jaren 70.

Afleveringen

10 afleveringen

Nadat hij zijn baan bij de Rand Corporation heeft opgegeven voor een kans in Hollywood, krijgt Al Ruddy de opdracht om Mario Puzo's bestseller "The Godfather" te produceren voor Paramount Pictures.
Terwijl Francis Ford Coppola en Mario Puzo het script schrijven, krijgen Al Ruddy en Bettye McCartt te maken met een steeds groter wordende lijst van tegenstanders van "The Godfather", waaronder Frank Sinatra en enkele gangsters.
De druk om de scripts af te leveren neemt toe nadat Ruddy gedwongen wordt om met Joe Colombo aan de tafel te gaan zitten en Evans in een lastig parket komt met Gulf & Western's CEO Charlie Bluhdorn.
Met Marlon Brando en Al Pacino in de running voor hoofdrollen in "The Godfather", komt Ruddy in de vuurlinie tussen Evans en Coppola terecht en moet hij een kant kiezen.
Ruddy en Bettye bestrijden logistieke nachtmerries terwijl de opnames snel naderen. Terwijl de maffia zich blijft mengen in het maken van de film, stijgen de spanningen tussen Colombo en de beruchte heethoofd Crazy Joe Gallo.
Ruddy draagt de gevolgen van de rampzalige persconferentie terwijl Evans een plan maakt om Paramount te redden. Bettye komt in actie als de eerste opnamedag in gevaar komt door botsingen met Gulf & Western, Paramount en de maffia.
Barry Lapidus is ontevreden over de beelden en orkestreert een potentiële coup terwijl Ruddy een gedurfd plan opstart om zowel Coppola's als Pacino's baan te redden.
In de bloedige nasleep van de Italian-American Civil Rights League rally bedreigt Gallo het productiebudget van "The Godfather" terwijl Ruddy worstelt om de financiering van de opnames in Sicilië te beschermen.
Terwijl de productie worstelt met de uitdagingen van het filmen in Sicilië, vertrekt Ruddy vroegtijdig om Evans weer op de rails te krijgen. Post-productie geschillen met Lapidus bedreigen Coppola's visie voor de montage.
"The Godfather" wordt uitgebracht met lovende kritieken en kassarecords, maar er ontstaat drama tijdens de 45e Academy Awards.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks