Game of Thrones

Game of Thrones

De machtige families van de Zeven Koninkrijken vechten om de Troon van Westeros. Het is een verhaal van bedrog en verraad, van adel en eer, van overwinningen en triomf. De legendarische fantasyserie won maar liefst 59 Emmy Awards.

10 afleveringen

1. Two Swords

Het vierde seizoen van 'Game of Thrones'. Westeros is uit balans door The Red Wedding: de afschuwelijke ommekeer waar veel (geliefde) personages om het leven kwamen.
Tyrion steekt Jaime een handje toe. Joffrey en Margaery organiseren een groots ontbijt. In Dragonstone verliest Stannis zijn geduld met Davos. Ramsay vindt een bestemming voor zijn huisdier. Bran ziet welk pad ze moeten volgen.
Tyrion weegt zijn opties tegen elkaar af. Tywin heeft een voorstel om de vrede te herstellen. Sam beseft dat het niet langer veilig is op Castle Black en Jon bedenkt een gedurfd plan. De Hound leert Arya het klappen van de zweep kennen.

4. Oathkeeper

Dany zoekt een evenwicht tussen rechtvaardigheid en genade. Jaime draagt Brienne op voor zijn eer op te komen. Jon vindt enkele vrijwilligers. Bran, Jojen, Meera en Hodor stuiten op een onderkomen.
Cersei en Tywin plannen de volgende zet van de Kroon. Dany bespreekt haar toekomstplannen. Jon Snow begint aan een nieuwe missie.
Stannis en Davos kiezen het ruime sop met een nieuwe strategie. Dany heeft een ontmoeting met smekelingen. Tyrion gaat in de Troonzaal de confrontatie met zijn vader aan.

7. Mockingbird

Tyrion sluit een onwaarschijnlijk bondgenootschap. Daario smeekt Dany hem te laten doen waar hij het beste in is. Jons waarschuwingen omtrent de kwetsbaarheid van de Muur vallen in dovemansoren. Brienne en Pod stuiten op een nieuw spoor.
Tyrion's lot wordt bezegeld. Mole's Town krijgt onverwacht bezoek.
Jon Snow en zijn makkers van de Nachtwacht staan voor hun grootste uitdaging ooit. Is de Muur bestand tegen de volgende beproeving?

10. The Children

Ten noorden van de Muur worden de kaarten herschud door een onverwachte komst. Dany moet enkele pijnlijke waarheden onder ogen zien. Bran ontdekt meer over zijn lotsbestemming. Tyrion beseft dat er het voor hem niet rooskleurig uitziet.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks