The Sopranos

The Sopranos

Als de ene familie hem niet klein krijgt...doet de andere het wel.

21 afleveringen

Eugene heeft geld geërfd van zijn tante en droomt ervan om met zijn gezin naar Florida te verhuizen. Hij vraagt Tony Soprano om met pensioen te gaan, maar deze gaat niet meteen akkoord.
Sinds Uncle Junior op hem heeft geschoten, verkeert Tony in beroerde toestand. Hij heeft een grote gapende wonde in zijn buik en heeft tevens een ernstige bloedinfectie opgelopen.
Tony bevindt zich nog steeds in kritieke toestand. Silvio Dante neemt intussen zijn taak als maffiabaas ter harte, maar krijgt al gauw af te rekenen met het haantjesgedrag van zijn collega's.
Nu Tony terug bij bewustzijn is, maken Paulie en Vito werk van hun financiële belofte aan Carmela. Zij beseft echter dat de mannen stiekem iets in hun schild voerden voor het geval dat het de slechte kant was uitgegaan met Tony.
Perry wordt de nieuwe bodyguard en chauffeur van Tony. Wanneer Tony's eerste werkdag aanbreekt, kan hij de hulp van de jonge spierbundel goed gebruiken.
Het nieuws over de homoseksuele geaardheid van maffiakapitein Vito doet de ronde.
Artie Bucco loopt er bijzonder zenuwachtig bij sinds hij steeds minder klanten in zijn restaurant heeft.
Tony en Carmela maken zich terecht zorgen om A.J. Hun zoon leidt een luxeleven: hij doet elke avond een chique New Yorkse nachtclub aan, slaapt tot de middag, werkt amper een paar uurtjes in een elektronicawinkel en geeft handenvol geld uit.
Kelly, de vriendin van Christopher Moltisanti, is zwanger en hij besluit meteen met haar in het huwelijksbootje te stappen. Pijnlijke herinneringen aan Adriana doen hem naar drank en drugs grijpen.
Vito biecht aan zijn nieuwe vriend de waarheid op over z'n duister verleden.
Het rommelt ten huize Tony Soprano. A.J. heeft zijn studies opgegeven en is bovendien ontslagen als loopjongen in een videozaak.
Carmela is totaal van streek wanneer ze verneemt dat Adriana's moeder, Liz LaCerva, zelfmoord probeerde te plegen. Bovendien blijft Adriana's mysterieuze verdwijning door Carmela's hoofd spoken.
Tony wordt onverwacht gearresteerd voor illegaal wapenbezit maar de aanklacht wordt even snel weer ingetrokken.
The Sopranos krijgen Cleaver, de film van Christopher, in avant-première te zien en de gelijkenissen tussen het hoofdpersonage en Tony ontgaan Carmela niet.
De FBI vindt het stoffelijk overschot van een man die Tony lang geleden heeft vermoord.
Tony verliest grote sommen geld bij het gokken en gaat uithuilen bij dr. Melfi, maar die toont weinig medelijden.
A.J. is depressief sinds zijn verloofde Blanca het heeft uitgemaakt. Carmela heeft enorm met hem te doen.
Tony en Christopher Moltisanti raken betrokken bij een zwaar auto-ongeval. Christopher is levensgevaarlijk gewond en vertrouwt Tony nog net toe dat hij weer aan de drugs zit, waarop Tony beseft dat Chris het niet zal halen.
Tony vertikt het Phil te laten delen in de winst van zijn asbestafvalzwendel. Als een van Phils mannetjes in een dronken bui Meadow lastigvalt, neemt Tony hem stevig onder handen.
Phil Leotardo wil Tony Soprano uit de weg ruimen, en vice versa. Dr. Melfi volgt het advies van haar collega Kupferberg op en beëindigt haar sessies met Tony.
Tony en zijn kapiteins moesten onderduiken en dat heeft alles te maken met Phil Leotardo's plan om de Soprano-familie uit te roeien en hun territorium in te pikken.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks