The Sopranos

The Sopranos

Als de ene familie hem niet klein krijgt...doet de andere het wel.

13 afleveringen

Terwijl Tony de volledige controle over de DiMeo-misdaadfamilie heeft, daagt Pussy even plots weer op als hij verdwenen was. Junior zit in de gevangenis en Livia herstelt van een beroerte.
Tony maakt korte metten met een betoging op een bouwwerf wanneer hij de organisator van het protest omkoopt. De advocaten van Junior slagen erin Junior vrij te krijgen. Het wordt duidelijk aan wiens kant Pussy echt staat.
Na tien jaar komt Richie Aprile uit de cel, de broer van wijlen Jackie, en hij keert terug in het familiebedrijf. Dat hij niet meer op de hoogte is, zorgt al snel voor wrijvingen met Tony.
Tony, Paulie en Christopher maken een zakenreis naar Italië. De afwezigheid van haar man doet Carmela nadenken over haar huwelijk. In Napels sluit Tony een deal met zijn vrouwelijke evenknie.
Als onderdeel van de Italiaanse deal komt de Napolitaan Furio Giunta naar Amerika om Tony's troepen te versterken. Pussy steekt zijn vijandigheid tegenover de nieuwkomer niet onder stoelen of banken.
Tony lucht zijn hart bij dr. Melfi. Sean Gismonte en Matthew Bevilaqua maken werk van de 'Executive Game'-pokersessies, die worden bijgewoond door Frank Sinatra Jr. Een oude studiegenoot van Tony wil ook zijn deel van de koek.
A.J. ondermijnt het gezag van zijn ouders en weigert zijn communie te doen. Christopher smeedt romantische en professionele banden in de filmwereld. Pussy wordt onder druk gezet om een microfoontje te dragen.
Om de aanvraag tot inschrijving van Meadow aan de Georgetown Law School een duwtje in de rug te geven, doet Carmela een beroep op de tweelingzus van haar buurvrouw Jeannie Cusamano.
Christophers leven hangt aan een zijden draadje na de schietpartij. Wanneer hij ontwaakt zegt hij dat Brendan Filone en Mikey Palmice hem vanuit het hiernamaals een boodschap meegaven voor Tony.
Een getuige zag Tony wegrijden na de moord op Matt en het ziet ernaar uit dat hij zal moeten onderduiken, net nu hij zijn zoon wou opleiden in het familiebedrijf. Agent Lipari zet Pussy onder druk om een bekentenis van Tony te krijgen.
Op verzoek van zijn advocaat houdt Tony zich wat minder bezig met clandestiene activiteiten en wat meer met zijn legitieme afvalverwerkingsbedrijf.
Richie Aprile blijft Tony het leven lastig maken. Nu probeert hij Uncle Junior tegen Tony op te zetten, maar die oordeelt dat hij beter in Tony's kamp kan blijven.
De zaken gaan goed voor Tony, en bijna geen enkele vijand loopt hem nog voor de voeten. Na een voedselvergiftiging doen een reeks nachtmerries hem achterdochtig worden over Big Pussy.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks