The Sopranos

The Sopranos

Als de ene familie hem niet klein krijgt...doet de andere het wel.

13 afleveringen

Tony en Carmela leven nog steeds gescheiden. Tony blijft zijn ex-vrouw financieel steunen en kan het niet hebben dat ze een beroep doet op buitenstaanders wanneer er een grote bruine beer in de tuin ronddoolt.
Nu heel wat maffiosi van de oude garde terug op vrije voeten zijn, maakt Junior Soprano zich zorgen over zijn eigen toekomst.
Sinds de dood van Carmine Sr. heerst en wrevel binnen de Carmine-clan. Johnny wil de touwtjes in handen nemen, maar ook de hardvochtige Lorraine is niet bereid zich gewonnen te geven.
A.J. behaalt barslechte schoolresultaten en Tony en Carmela worden door zijn schoolhoofd op het matje geroepen. Samen proberen ze een oplossing te zoeken om A.J. terug op het rechte pad te krijgen.
Adriana en Tony hebben gezondheidsproblemen en dat brengt hen dichter tot elkaar, zeker wanneer Christopher voor enkele dagen de stad uit is. Op een avond raken ze samen betrokken bij een zwaar verkeersongeval.
Blundetto maakt werk van zijn plannen om een massagesalon te openen. Hij gaat hiervoor in zee met zijn Koreaanse baas Kim en wil alles op een legitieme manier organiseren, maar dan komt er een kink in de kabel.
Christopher en zijn vriend uit de ontwenningskliniek, J.T., nemen de draad van hun vriendschap weer op. Beiden geven echter toe dat ze het tegenwoordig heel moeilijk hebben om drugs en drank te blijven afzweren.
Carmela's vader Hugh valt van het dak tijdens herstellingen, maar hij komt er zonder kleerscheuren vanaf zodat het feest voor zijn 75ste verjaardag ongehinderd kan doorgaan.
Tony heeft heel wat aan zijn hoofd, want iedereen spreekt hem aan over de moord op Jo Peeps, Carmela vertelt hem dat ze doorgaat met haar plannen om hun scheiding officiëel te maken en dochter Meadows vriend baart hem kopzorgen.
Janice Soprano haalt het nieuws wanneer ze tijdens een sportwedstrijd één van de andere moeders hardhandig aanpakt. Tony eist dat ze zich gedraagt en ook haar echtgenoot Bobby eist dat ze iets doet aan haar gewelddadig gedrag.
Tony raakt overstuur wanneer zijn maîtresse Valentina verbrand raakt in de keuken, net op het moment dat hij van plan was haar de bons te geven.
Johnny Sack en Tony Soprano houden een meeting omtrent het moordzuchtige gedrag van Tony's neef Tony Blundetto. Sack weet dat Blundetto twee moorden op leden van zijn clan op zijn geweten heeft en eist dat Blundetto geliquideerd wordt.
Christopher probeert het verlies van Adriana te verwerken, maar dat valt hem zwaar. De hele situatie en de vete tussen Tony's clan en die van Johnny Sack dreigt danig uit de hand te lopen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks