Silicon Valley

Silicon Valley

Komische HBO-reeks met vijf sociaal ongemakkelijke computernerds die het proberen te maken in de Amerikaanse internetindustrie. Dat blijkt geen gemakkelijke opdracht te zijn.

8 afleveringen

1. Pilot

In de high-tech goudkoorts van het hedendaagse Silicon Valley blijken de hoogstbegaafde talenten vaak degenen die het minst goed met het succes kunnen omgaan. Nieuwe oneerbiedige HBO-serie van Mike Judge ('Office Space').

2. The Cap Table

Richard huurt Jared in om een bedrijfsplan te ontwerpen. Big Head wordt gevraagd om voor Gavin Belson te werken. Ondertussen worstelt Richard om zijn geld van Gregory te krijgen.
De jongens komen in de problemen met hun bedrijfsnaam als ze ontdekken dat die al bezet is. Dus terwijl Richard een oplossing probeert te vinden, zoekt Erlich naar een nieuwe naam in een andere dimensie van zijn bewustzijn.

4. Fiduciary Duties

Richard belooft dronken Erlich lid van de raad van bestuur te maken. Big Head vindt anderen bij Hooli, die net als hij carrière hebben gemaakt door niets te doen. Richard worstelt om de visie van Pied Piper onder woorden te brengen.

5. Signaling Risk

Nu Pied Piper de officiële bedrijfsnaam is, wil Erlich er een logo bij, dus huurt hij een zeer onverwachte artiest in voor de klus. Ondertussen krijgt Richard een strakkere deadline voor het project na een simpele vergissing.
Richard stuit op een probleem bij het schrijven van de code en huurt Kevin, een jonge knaap, in om de code voor hem te schrijven.

7. Proof of Concept

Richard heeft moeite om Pied Piper op tijd klaar te krijgen voor de TechCrunch Disrupt, terwijl Erlich zich realiseert dat hij met de vrouw van een van de juryleden van de wedstrijd heeft geslapen.
Pied Piper's jongens zijn ongerust wanneer Gavin Belson een geslaagde presentatie geeft bij TechCrunch Disrupt.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks