Silicon Valley

Silicon Valley

Komische HBO-reeks met vijf sociaal ongemakkelijke computernerds die het proberen te maken in de Amerikaanse internetindustrie. Dat blijkt geen gemakkelijke opdracht te zijn.

10 afleveringen

Seizoenspremière. Na hun doorbraak op TechCrunch Disrupt wordt Pied Piper het doelwit van elke durfkapitalist in Silicon Valley. Bij Peter Gregory probeert Monica er het beste van te maken met haar nieuwe bazin Laurie.
In de nasleep van Hooli's bommetje gaan Richard en co op zoek naar nieuwe steun. Monica probeert een evenwicht te vinden tussen Pied Piper en haar baan. Dinesh wil een einde maken aan de Kickstartercampagne van zijn neef.
Richard wordt benaderd door Russ Hanneman, een imagobewuste miljardair die zijn schouders onder Pied Piper wil zetten. Monica probeert de hypernerveuze Laurie te sussen. Gilfoyle en Dinesh spelen het hard om te krijgen wat ze willen.
Richard en Erlich gaan met elkaar in de clinch over de aanwerving van een nieuwe werknemer. Dinesh en Gilfoyle staan argwanend tegenover een werkneemster die ze zelf hebben aangebracht. Big Head krijgt promotie.
Gavin zorgt ervoor dat Pied Piper nergens kantoorruimte kan vinden, tot ergernis van een bemoeizieke buur. Gilfoyle gaat aan de slag met het bouwen van de servers en de hypergestresseerde Richard "verwelkomt" Jared als zijn nieuwe kamergenoot.
Pied Piper probeert Hooli de loef af te steken door tijdens een livestream te stunten. Erlich haalt zijn oude band met pupil Double-A - nu miljardair in de energiedrankenbranche - weer aan. Gilfoyle en Dinesh slaan aan het brainstormen.
Terwijl de leden van Pied Piper de vacatures uitpluizen en Russ afgeleid is door financiële berichten, moet Richard kiezen tussen een fusie met zijn aartsvijand of stoppen. Gavin wil het débâcle van Nucleus alsnog ombuigen tot een succes.
Richards medelijden met een concurrent heeft nefaste gevolgen. Om resultaten te boeken krikt Jared de cijfers op. Gavin wordt onder druk gezet en probeert de verantwoordlijkheid door te schuiven.
Wanneer Pied Piper en Hooli voor bindende arbitrage opteren, eist Erlich om te mogen getuigen. Richard staat voor een moreel dilemma, omdat hij beseft dat Hooli's eis nog zo gek niet is.
Terwijl de jongens de arbitrage-uitspraak afwachten, trekt een onverwacht drama in het echte leven plots massaal veel bezoekers naar hun livestream. Ze moeten letterlijk strijd leveren om alles binnen goeie banen te leiden.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks