Last Week Tonight with John Oliver

Last Week Tonight with John Oliver

John Oliver neemt op zijn eigen messcherpe manier de actualiteit onder de loep en ontleedt het nieuws met zijn welgekende satirische precisie.

24 afleveringen

John praat over de Indiase verkiezingen, Pom Wonderful, en praat met de voormalige NSA directeur Generaal Keith Alexander.
John spreekt over de recente kwesties van de doodstraf, François Hollande, en de opkomende problemen in Brunei.
John heeft het over Eurovisie, de betrekkingen tussen Oekraïne en Rusland, en nodigt Bill Nye uit voor een statistisch representatief debat over klimaatverandering.
John heeft het over het terugroepen van producten bij General Motors, de uitspraak van het Europese Hof van Justitie over het recht om te worden vergeten, en praat ons met Fareed Zakaria bij over het verloop van de Indiase verkiezingen.

5. Net Neutrality

John bespreekt de extreem-rechtse politieke partijen in Europa, de verkiezingen in Oekraïne, Afghanistan, netneutraliteit, de extreem-rechtse premier van Australië, Tony Abbott en de Scripps National Spelling Bee 2014.
John Oliver bespreekt de herdenking van de opstand op het Tiananmenplein en de FIFA World Cup en nodigt Right Said Fred uit om een boodschap te sturen aan Bashar al-Assad.
John bespreekt immigratie, de Washington Redskins en Irak en praat met Stephen Hawking.

8. Dr. Oz

John belicht recent nieuws zoals de problemen van het toerisme op Antarctica, bespreekt internationale royalty's als service aan Game of Thrones fans en geeft toe aan het publiek als reactie op aantijgingen tegen Dr. Oz.
John Oliver belicht recente zaken van het Hooggerechtshof en bespreekt homorechten in Oeganda met activist Pepe Julian Onziema.
John herziet het nieuws over een verandering in het buitenlands beleid van Japan, de liefdesbrieven van Warren G. Harding en de sociale media-activiteit van de CIA, en bespreekt de problemen van de inkomensongelijkheid in Amerika.
John heeft het over Gaza (maar vooral over Anderson Cooper) en over Malaysia Airlines vlucht 17, bespreekt vervolgens de gevangenissen in Amerika en zingt met muppets uit Sesamstraat.
John gaat in op de Islamitische Staat in Irak en Syrië, herziet het onderwerp internationale royalty's, bespreekt de veiligheid van kernwapens en voert campagne om gekko's in de ruimte te redden.
John bespreekt native advertising en de Argentijnse schuldsanering.

14. Payday Loans

John bespreekt leningen op afbetaling en het Russische import embargo op kip en soja uit de VS.
Gaat over de schietpartij op Michael Brown en de militarisering van de politie in Ferguson, MO. John bespreekt ook het onderwerp van gelijk loon voor gelijk werk.

16. Student Debt

John geeft een lofrede voor de parende ruimte gekko's en praat over studentenschuld.
John bespreekt het Schotse onafhankelijkheidsreferendum en bedrijven die Twitter gebruiken.
John richt zich op de Miss America 2015 verkiezing met speciale gast Kathy Griffin.

19. Drones

John bespreekt Amerikaanse militaire drones en het begrotingstekort van de staat Kansas.
John Oliver laat ons zien hoe wanhopig de Amerikaanse ordehandhavers zijn om aan iedereen geld te verdienen.
Vertalers die het Amerikaanse leger in Afghanistan en Irak hebben geholpen, verkeren in groot gevaar in hun eigen land, maar de bureaucratie maakt het voor velen van hen onmogelijk om te vertrekken.

22. Sugar

John Oliver is terug om te bespreken hoe de suikerindustrie de wereld regeert!
John bespreekt robotverkopers bij Lowe's, de Amerikaanse wetgevende macht bij verkiezingen, en de American Legislative Exchange Council (ALEC).

24. The Lottery

In Last Week Tonight wordt diepgaand en kritisch gekeken naar staatsloterijen. Ook wordt er gekeken naar het Grand Palace van de Turkse premier en een kanon van Salmon dat schiet.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks