Silicon Valley

Silicon Valley

Komische HBO-reeks met vijf sociaal ongemakkelijke computernerds die het proberen te maken in de Amerikaanse internetindustrie. Dat blijkt geen gemakkelijke opdracht te zijn.

10 afleveringen

Richard is razend wanneer hij wordt vervangen als CEO van Pied Piper, Dinesh en Gilfoyle gaan een onzekere toekomst tegenmoet, terwijl Erlich het goed kan vinden met de nieuwe baas. Bij Hooli probeert Gavin een nieuwe vorm van damage control.
Dinesh en Gilfoyle zijn optimistisch over het nieuwe Pied Piper, maar Richard niet. Jared en Erlich worden geconfronteerd met enkele problemen en Gavin onderneemt een risicovolle actie.
Richard probeert Jack te vermijden, Gilfoyle legt zijn ziel bloot aan enkele recruiters en Dinesh probeert ieders aandacht af te leiden van een recente aankoop.
Erlich heft een nieuwe concurrent, het team van Pied Piper heeft het moeilijk, Monica staat haar mannetje en Gavin maakt een beslissing over Nucleus.
Richard wordt gehinderd door zijn ego tijdens een interview, Dinesh, Gilfoyle en Jared verliezen hardware uit het oog en Erlich stelt zijn plannen voor aan Big Head.
De neuroses van Richard vormen een obstakel voor zijn nieuwe relatie, Big Head en Ehrlich organiseren een launch party en Dinesh wordt verliefd op een buitenlandse collega.
Richard en co. brengen de eerste betaversie van Pied Piper uit, met onverwachte reacties tot gevolg. Dinesh maakt zich ondertussen zorgen over het aantal vrienden waar hij over beschikt en Erlich neemt een belangrijke beslissing.
Richard wordt gedwongen om te kiezen tussen zijn vriendschap met Erlich en de toekomst van zijn bedrijf. De Pied Piper-kleding van Jared is een succes en Gavin wordt geconfronteerd met grote veranderingen.
Richard ontvangt zorgwekkende statistieken over Pied Piper. Hij steekt daarom de handen uit de mouwen om de kloof tussen het product en de gebruikers te dichten. Jared doet drastische dingen en Gavin ontdekt enkele geheimen van de concurrentie.
De toekomst van Pied Piper is onzeker. De publiciteitscampagne van Erlich blijkt een succes en de videochat-app van Dinesh geraakt in een stroomversnelling. Gavins terugkeer bij Hooli zorgt ondertussen voor problemen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks