Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty

1979. De basketbalploeg LA Lakers staat voor een nieuw, opwindend hoofdstuk. De komst van Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar en coach Pat Riley duwt de ploeg in een nieuwe richting.

Afleveringen

10 afleveringen

Zakenman Jerry Buss zet alles in op de glansloze Los Angeles Lakers, en op nieuweling en fenomeen Earvin "Magic" Johnson.
Terwijl Buss contact probeert te maken met een collega-franchise-eigenaar, krijgen Claire en Coach West te maken met bijna onmogelijke opdrachten en zoekt Earvin naar liefde.
Terwijl Buss nieuw talent zoekt, denkt een voormalige Laker na over een toekomst bij de franchise. Earvins verhuizing naar LA is niet zo magisch als hij had gehoopt.
Tijdens het trainen in Palm Springs dreigt de introductie van een nieuwe speelstijl de toch al gebroken Lakers-franchise verder te verdelen.
Terwijl de Lakers zich voorbereiden op hun seizoensopener, ervaart Kareem een geloofscrisis en komt Buss in conflict met zijn naaste omgeving.
Tragedie treft de coachingstaf van Lakers en zo wordt de lijst met professionele, persoonlijke en financiële problemen van Buss alsmaar langer.
Terwijl de Lakers op weg gaan, doet Dr. Buss een gevaarlijk bod met Coach Westhead, en Earvin's rivaliteit met Larry Bird wordt op de proef gesteld.
McKinney's mogelijke terugkeer bedreigt Paul en Pats steeds succesvollere status quo, terwijl Earvin en Buss elk voor schokkende waarheden komen te staan.
Wanneer de play-offs naderen, roept Buss de hulp in van West voor een noodlottige beslissing. Ondertussen stelt Kareem een ultimatum aan Haywood.
In de seizoensfinale staan de Lakers voor hun grootste uitdaging ooit. Buss, Kareem en Haywood worstelen elk met hun demonen. Earvin verricht zijn wonderen tegen Dr. J.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers