Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty

1979. De basketbalploeg LA Lakers staat voor een nieuw, opwindend hoofdstuk. De komst van Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar en coach Pat Riley duwt de ploeg in een nieuwe richting.

Afleveringen

10 afleveringen

1. The Swan

Zakenman Jerry Buss zet alles in op de glansloze Los Angeles Lakers, en op nieuweling en fenomeen Earvin "Magic" Johnson.
Terwijl Buss contact probeert te maken met een collega-franchise-eigenaar, krijgen Claire en Coach West te maken met bijna onmogelijke opdrachten en zoekt Earvin naar liefde.
Terwijl Buss nieuw talent zoekt, denkt een voormalige Laker na over een toekomst bij de franchise. Earvins verhuizing naar LA is niet zo magisch als hij had gehoopt.
Tijdens het trainen in Palm Springs dreigt de introductie van een nieuwe speelstijl de toch al gebroken Lakers-franchise verder te verdelen.

5. Pieces of a Man

Terwijl de Lakers zich voorbereiden op hun seizoensopener, ervaart Kareem een geloofscrisis en komt Buss in conflict met zijn naaste omgeving.

6. Memento Mori

Tragedie treft de coachingstaf van Lakers en zo wordt de lijst met professionele, persoonlijke en financiële problemen van Buss alsmaar langer.

7. Invisible Man

Terwijl de Lakers op weg gaan, doet Dr. Buss een gevaarlijk bod met Coach Westhead, en Earvin's rivaliteit met Larry Bird wordt op de proef gesteld.
McKinney's mogelijke terugkeer bedreigt Paul en Pats steeds succesvollere status quo, terwijl Earvin en Buss elk voor schokkende waarheden komen te staan.

9. Acceptable Loss

Wanneer de play-offs naderen, roept Buss de hulp in van West voor een noodlottige beslissing. Ondertussen stelt Kareem een ultimatum aan Haywood.

10. Promised Land

In de seizoensfinale staan de Lakers voor hun grootste uitdaging ooit. Buss, Kareem en Haywood worstelen elk met hun demonen. Earvin verricht zijn wonderen tegen Dr. J.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks