White House Plumbers

White House Plumbers

Deze vijfdelige serie vertelt het waargebeurde verhaal van hoe Nixons eigen politieke saboteurs en Watergate-meesterbreinen, E. Howard Hunt en G. Gordon Liddy, per ongeluk het presidentschap omverwierpen dat ze probeerden te beschermen.

Afleveringen

5 afleveringen

E. Howard Hunt en G. Gordon Liddy worden worden een jaar voor de Watergate-inbraak ingeschakeld om de Pentagon Papers-lek te onderzoeken. Hier schakelen ze een team Cubanen voor in.
Hunt en Dorothy verwelkomen Liddy en zijn vrouw in hun exclusieve country club, waar hun kinderen allesbehalve een perfect plaatje schetsen van hun gezinsleven. Hunt en Liddy krijgen ook een tweede kans om zich te bewijzen.
Hunt, Liddy en de Cubanen proberen in te breken in het DNC-gebouw om afluisterapparatuur te plaatsen.
Hunt en Liddy zijn onder de indruk van de arrestaties na Watergate. Hunt probeert komaf te maken met bewijzen en Liddy probeert ervoor te zorgen dat de inbraken niet gelinkt kunnen worden aan de president.
Er gaan geruchten dat het Witte Huis iets te maken heeft met Watergate. Liddy, Hunt en hun trawanten worden schuldig bevonden. De president neemt een beslissing die alles verandert.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks