Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty

1979. De basketbalploeg LA Lakers staat voor een nieuw, opwindend hoofdstuk. De komst van Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar en coach Pat Riley duwt de ploeg in een nieuwe richting.

Afleveringen

7 afleveringen

1980. Er breekt een nieuw seizoen aan voor de Lakers. Een zeer gefocuste Jerry Buss stelt zijn sterrenteam samen en probeert de relatie met zijn kinderen te onderhouden. Een blessure vormt een gevaar voor het hele seizoen van de Lakers.
De terugkeer van Earvin bedreigt het nieuwe systeem van de Lakers. Pat Riley en Jerry West zetten druk voor een riskante ruil. Een melancholische Buss probeert iemand uit zijn verleden rond zijn vinger te winden.
Tijdens de jaren 70 weigert Larry Bird aanbiedingen van Indiana State en de Celtics. Enkele jaren later start het 81-82-seizoen. Earvin probeert Buss binnen te halen voor een langere periode.

4. The New World

Na een succesvol seizoen voor de Lakers breken de jaren 80 aan. Het team en het management zal alles op alles moeten zetten om Red Auerbach, Larry Bird en de Boston Celtics te verslaan.
Superster Earvin Magic Johnson en Coach Westhead komen met elkaar in conflict. Teameigenaar Jerry Buss geeft Jerry West de opdracht om de brokken te lijmen.

6. "BEAT L.A."

Ook al hebben ze een nieuwe ring bemachtigd, toch moeten de Lakers een resem beschamende nederlagen ondergaan. Terwijl het team zich opnieuw probeert heruit te vinden, ontvangt Normt slecht nieuws en probeert Earvin Cookie binnen te halen. Ondertussen wordt Kareems perspectief verandert.

7. F**ck Boston!

De NBA-finale van 1984 staat voor de deur. De rivaliteit tussen de Lakers en Celtics bereikt een hoogtepunt. Buss worstelt met rechtszaak, Claire staat voor een mogelijke faillissement en Jeanie stelt haar plek binnen de professionele sportwereld in vraag. Niet veel later gaan Earvin en Larry de strijd met elkaar aan.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks