The Sopranos

The Sopranos

Als de ene familie hem niet klein krijgt...doet de andere het wel.

13 afleveringen

De FBI volgt het doen en laten van Tony en zijn gezin op de voet. Ze brengen de activiteiten van de Sopranos tot op de minuut in kaart. Tony is zich hiervan bewust en haalt zoals gewoonlijk zijn breedste glimlach boven.
Tony maakt zich druk om het feit dat Meadows bevriend is met een joodse jongen en dat zijn moeder Livia nog steeds tegen hem wil getuigen in een rechtszaak.

3. Fortunate Son

Christopher wordt officiëel ingewijd in de maffiafamilie. Vanaf nu hoort hij bij de grote spelers. Hij mag enkele zaakjes van Paulie Walnuts overnemen, maar verknoeit het al meteen door een winstgevende kans aan zijn neus te laten voorbijgaan.
Janice Soprano heeft permanent haar intrek genomen in het huis van haar moeder en zet Svetlana op een bijzonder pijnlijke manier aan de deur. De situatie dreigt uit de hand te lopen.
Tony en Carmela verschijnen samen bij psychiater Melfi, het gaat er bijzonder stroef aan toe. Carmela vertelt Jennifer Melfi bijzonder teleurgesteld te zijn in de therapie omdat Tony na drie jaar behandeling nog steeds paniekaanvallen krijgt.

6. University

Meadow heeft sinds kort een intieme relatie met kotgenoot Noah. Ze voelt zich gelukkig, maar roommate Caitlin baart hen kopzorgen.

7. Second Opinion

Oom Junior moet geopereerd worden aan zijn maag. Hij heeft een chirurg geconsulteerd, maar Tony dringt erop aan dat zijn oom nog naar een andere dokter stapt voor een tweede mening. Dokter Melfi wijst Carmela door naar een andere therapeut.

8. He is Risen

Tony's verstandhouding met Ralph Cifaretto is nog steeds zeer gespannen. De twee heren kunnen mekaar niet meer luchten. Hun beider vrouwen hebben echter afgesproken om Thanksgiving samen door te brengen en dat zien de heren totaal niet zitten.
Anthony Jr. heeft samen met enkele medestudenten het schoolzwembad toegetakeld. Hij denkt er zonder kleerscheuren vanaf te komen, maar dat is buiten het onderzoekswerk van de politie gerekend.
Kerstavond staat voor de deur en voor Carmela betekent dat een drukte. Geschenken kopen, het huis in gereedheid brengen, inkopen doen en de voorbereidingen treffen voor het diner. Bovendien roept Janice haar hulp in voor het diner op kerstdag.

11. Pine Barrens

Meadow heeft het gevoel dat haar relatie met Jackie Jr. bergaf gaat. Zijn aandacht voor haar vermindert en hij lijkt enkel geïnteresseerd in lichamelijk contact. Bovendien vermoedt ze dat hij er andere liefjes op nahoudt.

12. Amour Fou

Carmela maakt een moeilijke periode door. Ze is bijzonder emotioneel sinds haar bezoek aan de psychiater, die haar vertelde dat ze haar ontrouwe man het best in de steek laat. Bovendien maakt ze zich zorgen over haar gezondheid.

13. The Army of One

Tony loopt er bijzonder prikkelbaar bij. De situatie rond Jackie April Jr. zit hem bijzonder hoog.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks