The Sopranos

The Sopranos

Als de ene familie hem niet klein krijgt...doet de andere het wel.

13 afleveringen

Oom Junior doet bij Tony zijn beklag over zijn financiële toestand. Hij betaalt zich blauw aan medische en gerechtelijke kosten en vraagt Tony om bij te passen.
Aangezien Paulie nog steeds in de gevangenis zit, moet er tijdelijk een vervanger aangesteld worden. Die eer valt Chris Moltisanti te beurt. Zoals gewoonlijk laat die zich meeslepen door zijn onverzadigbare drang naar geld.
Karen (Bobby's vrouw) komt om in een tragisch verkeersongeval en dat valt Carmela en haar vriendinnen erg zwaar.
John gaat op de vuist met één van Ralphs handlangers, die vervolgens in het ziekenhuis belandt. Wanneer Tony dit verneemt, is hij woedend, maar hij kan begrip opbrengen voor Johns standpunt.
Janice ontfermt zich over Bobby, die recent weduwnaar is geworden. Anthony besluit Carmela's raad over beleggingen te volgen, maar wat het afsluiten van een levensverzekering betreft zijn ze het duidelijk oneens.
Tony verneemt dat zijn ex-liefje Gloria Trillo een paar maanden geleden zelfmoord heeft gepleegd.
Na vier maanden wordt Paulie vrijgelaten uit de gevangenis en hij neemt de draad binnen de 'familie' meteen terug op. Adriana verneemt dat ze niet langer kan ondervraagd worden door de FBI indien ze met Christopher getrouwd zou zijn.
Na een stomend namiddagje in een hotelkamer verneemt Tony dat zijn jongste verovering eigenlijk al bezet is, door iemand waar hij geen problemen mee wil. Ook Furio zit met een romantisch dilemma, gezien zijn gevoelens voor Carmela.
Wanneer Corrado Soprano het gerechtsgebouw verlaat, valt hij van de trappen. Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis en blijkt totaal verward.
Adriana ontdekt dat Christopher haar lievelingshondje Cosette vermoordde terwijl hij high was. Ze is kapot van verdriet en is woedend op haar vriend. Iedereen begint zich vragen te stellen rond de verdwijning van Ralph.
Janice ontdekt dat Bobby een rouwobsessie ontwikkelt voor zijn overleden vrouw. Carmela besluit Janice te helpen om Bobby's gezin te steunen en rekent op de hulp van A.J. om Bobby's kinderen op te vangen. Maar A.J. gaat zijn boekje te buiten.
Het proces van Corrado Soprano loopt op zijn einde. Het ziet er niet goed uit aangezien de tegenpartij zijn zogezegde dementie niet gelooft.
Carmela is nog steeds depressief. Tony probeert haar wat op te beuren met zijn voorstel om een charmant strandhuis te kopen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks