Sex and the City

Sex and the City

Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York en Miranda Hobbes zijn elk op hun manier bevangen door de liefde.

8 afleveringen

1. Anchors Away

Carrie haar relatie met NY is al even disfunctioneel als die met mannen. Charlotte wilt afstand nemen van haar vroegere leven. Miranda tracht haar leven bij te sturen nu ze een baby heeft. Samantha ontvangt een smekend telefoontje van Richard.

2. Unoriginal Sin

Carrie krijgt een aanbod van een uitgever. Charlotte neemt deel aan een zelfhulpseminarie en krijgt opnieuw moed om op zoek te gaan naar liefde. Miranda laat Brady dopen en kiest Carrie als meter. Samantha neemt Richard terug.
Carrie tracht iedereen samen te krijgen voor de verjaardag van Charlotte, maar zij wil geen 36 worden. Miranda trekt naar Atlantic City met de meiden. Samantha verdenkt Richard ervan met het vrouwelijke hotelpersoneel aan te modderen.

4. Cover Girl

Carrie werkt samen met Samantha aan de perfecte look voor de cover van haar boek. Charlotte begint zelfhulpboeken te lezen. Miranda gaat naar Weight Watchers. Samantha geraakt van streek omdat haar uitbundige seksleven veroordeeld wordt.
Carrie nodigt Jack Berger uit op het openingsfeest voor haar boek. Charlotte heeft een meningsverschil met MacDougal. Het vrijgezellenleven van Miranda rijmt niet met de zorg voor een baby. Samantha verwent zichzelf met een chemische peeling.
Carrie rekent af met haar verleden met Aidan, wanneer ze Nina Katz ontmoet. Charlotte neemt een bikkelharde advocaat onder de arm om haar appartement te kunnen behouden. Miranda vindt geen hulp. Samantha wil een gebruikte vibrator terugbrengen.

7. The Big Journey

Carrie vertrekt naar San Francisco om haar boek te promoten en Big te bezoeken. Charlotte slaapt met haar echtscheidingsadvocaat Harry Goldenblatt. Samantha vergezelt Carrie naar Californië en wil daar een leuke tijd beleven.

8. I Love a Charade

De meiden amuseren zich met entertainer Bobby Fine, maar zijn van hun melk wanneer hij zijn trouw aankondigt. Charlotte komt uit voor haar ongewone relatie met de joodse advocaat Harry. En dan is er nog dat grote trouwfeest...
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks