Big Little Lies

Big Little Lies

De moeders Madeline Mackenzie, Celeste Wright, Jane Chapman en Renata leiden een perfect leven. Helaas begint hun bestaan barsten te vertonen wanneer er een moord plaatsvindt.

Afleveringen

7 afleveringen

Een inzamelactie voor een lokale school is stevig uit de hand gelopen: er is namelijk iemand gestorven. De moeders Madeline Mackenzie, Jane Chapman, Celeste Wright en Renata Klein hebben er mogelijk iets mee te maken.
Jane probeert haar kalmte te bewaren wanneer Ziggy haar vraagt waarom ze naar Monterey zijn verhuisd, Madeline haar theaterproductie loopt gevaar en Celeste wil samen met Perry naar een therapeut.
Madeline organiseert een uitstap om het verjaardagsfeest van Annabelle te overtreffen en om Renata te irriteren. Ondertussen duurt de hectische relatie van Celeste met Perry voort.
Nathan organiseert een etentje met Madeline en Ed, Celeste maakt ruzie met Perry over haar plan om terug te gaan werken en Jane praat met de leerkracht van Ziggy over pesten in de klas.
Madeline krijgt goed nieuws te horen over het toneelstuk en Celeste gaat in haar eentje naar Dr. Reisman.
Madeline maakt zich zorgen over Jane, Jane confronteert Renata, Bonnie verklapt het geheime project van Abigail aan Nathan en Ed en Madeline praten over de afwezigheid van passie in hun relatie.
Seizoensfinale. Celeste maakt een drastische beslissing, Madeline moet met haar verleden afrekenen en Jane ontdekt wie Anabella heeft pijn gedaan op school.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks