Insecure

Insecure

Twee vriendinnen uit Los Angeles proberen hun professionele en privélevens in goede banen te leiden.

8 afleveringen

Issa stelt haar relatie met haar vriend in vraag. Molly is een succesvolle advocate die niet tevreden is met het verloop van haar liefdesleven.
Na de gebeurtenissen van de vorige avond probeert Isa te beslissen hoe ze met Lawrence moet omgaan, Molly verwent zichzelf en Lawrence zoekt naar advies.
Jared ontmoet de vrienden van Molly, Issa vindt dat haar collega's haar te weinig vertrouwen en Lawrence is geschokt door enkele opmerkingen van een headhunter.
Issa vraagt hulp aan Daniel voor Career Day. Ondertussen moet Molly een ongemakkelijke situatie tot een goed einde brengen en probeert Lawrence met zijn nieuwe baan om te gaan.
Issa is geschokt wanneer één van haar rapoptredens populair wordt op het internet.
Issa probeert haar schuldgevoel te verbergen voor Lawrence. Molly waagt zich aan een nieuwe romance, maar komt vreemde dingen te weten over haar nieuwe vlam.
Issa maakt zich op voor een fundraiser, Lawrence overweegt een nieuwe job en Molly leert nieuwe dingen van een oude vriend.
Seizoensfinale. Het tripje van Molly en Issa wordt gehinderd door de spanning die tussen hen heerst. Lawrence praat bij met zijn vrienden.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks