Sex and the City

Sex and the City

Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York en Miranda Hobbes zijn elk op hun manier bevangen door de liefde.

18 afleveringen

Carrie vier haart 35ste verjaardag en alle vrouwen vragen zich af hoe het voelt om nog single te zijn in je 'thirties'.

2. The Real Me

Carrie wordt gevraagd om model te spelen op een modeshow waar échte modellen met 'gewone' mensen gemengd moeten verschijnen.

3. Defining Moments

Carrie en Big lijken eindelijk overeen te komen, ondanks de druk die Carrie zichzelf oplegt om uit te klaren wat voor relatie ze nu juist heeft met deze man.
Iedereen heeft seks, met uitzondering van Miranda. Ze is in seks-staking omdat ze het beu is om slechte dates en slechte seks te hebben. Ze vangt haar gemis aan seks op met chocolade.

5. Ghost Town

Miranda is uitgenodigd op de opening van Steve's bar, maar ze is bang om er naar toe te gaan. Ze wil niet zien hoe hij zijn leven weer op de rails heeft gekregen, terwijl zij nog steeds hetzelfde single leven leidt.
Carrie stuurt Aidan een e-mail om te zeggen dat ze hem mist. Ze gaan uit met Steve en Miranda. Carrie probeert Aidan in haar bed te krijgen.
Het gaat goed tussen Carrie en Aidan tot hij een boodschap van Big op het antwoordapparaat van Carrie hoort. Aidan wil duidelijk wat meer afstand nemen van Carrie.
Carrie wordt helemaal gek nadat haar computer is gecrasht. Iedereen vertelt haar dat ze een back-up had moeten nemen, maar daar heeft ze achteraf niet veel aan. Aidan koopt haar dan maar een nieuwe computer.
Carrie gaat met Aidan mee naar diens plattelandshuisje. Maar ze verveelt zich daar en heeft schrik van de eekhoorns. Ze keert dan maar terug naar de stad en gaat uit eten met Mr. Big. Ze vertelt hem dat ze uitgaat met een filmster.
Carrie brengt zichzelf in nesten door Mr. Big uit te nodigen in het huis van Aidan. Beide heren kunnen het dan ook niet echt goed met elkaar vinden.
Charlotte is gefrustreerd omdat ze, ondanks verwoede pogingen met Trey, maar niet zwanger kan worden. Bij Miranda is het net het tegenovergestelde. Zij wilde niet zwanger worden, maar het gebeurde per ongeluk toch.

12. Just Say Yes

Carrie is verbaasd dat Aidan vraagt om bij hem in te trekken. Het is een grote stap voor haar en het wordt er niet makkelijker op als ze tussen Aidan's spullen per ongeluk een verlovingsring vindt.

13. The Good Fight

Misschien was het geen goed idee om Aidan in huis te nemen. Dat is alvast wat Carrie denkt als ze haar appartement haast niet meer herkent tussen de vele spullen van hem.
De meisjes gaan allemaal samen naar een homoclub. Carrie geraakt er aan de praat met iemand, maar ze ontdekt al snel dat ze om zijn aandacht zal moeten vechten.
Carrie reflecteert over het doel en de betekenis van trouwens. Miranda vervalst intussen haar echografie omdat ze niet begrijpt waarom ze vrolijk zou moeten worden als ze in verwachting is van een jongetje.
Aidan verlaat het appartement van Carrie en geeft haar de keuze: het terugkopen van hem of het doorverkopen. Ze heeft niet genoeg geld om het zelf te kopen en klopt aan bij de rijke Mr. Big.

17. A 'Vogue' Idea

Carrie krijgt een buitenkans bij Vogue. Ze steekt haar ziel in een artikel over schoenen, maar helaas wordt dat niet geweldig onthaald door de vrouwelijke redacteur van het blad.

18. I Heart NY

Carrie ontdekt per ongeluk dat Big New York wil verlaten. Ze vraagt zich af of ze afscheidsseks met hem zou moeten hebben. Net als ze met Big op date wilt, staat Miranda op het punt om te bevallen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks