Sex and the City

Sex and the City

Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York en Miranda Hobbes zijn elk op hun manier bevangen door de liefde.

18 afleveringen

Carrie jureert voor de brandweerkalender en wordt zelf gespot door politicus Bill Kelley. Samantha pikt de knapste brandweerman op. Charlotte wordt uit het lood geslagen door de hardhandige Arthur. Miranda staart zich blind op Steve.
De pret in Carries bed houdt halt wanneer Bill een golden shower wilt. Steve wilt een vaste relatie met Miranda. Samantha is verbaasd over haar date. Charlotte organiseert een feestje voor exen onder het motto "one woman's trash...".
Carrie komt Natasha tegen. Charlotte durft zich niet bloot te geven in het stoombad, terwijl Samantha net zoveel mogelijk wil onthullen bij masseur Kevin. Miranda voelt zich beschaamd wanneer haar poetsvrouw haar "lade van plezier" ontdekt.
Na een positieve ontvangst van de drag king-foto's van Baird Johnson, besluit ook Charlotte de man in zichzelf te tonen. Miranda twijfelt wie er in haar relatie de broek draagt. Carrie is verrast dat haar vriend biseksueel blijkt te zijn.
Voor het eerst sinds haar breuk met Big voelt Carrie zich aangetrokken tot een man. Charlotte's nieuwe verovering heeft een orale fixatie die leidt tot overdadig tongkussen. Samantha blijkt te blank voor Chivon's zus Adeena Williams.

6. Are We Sluts?

Carrie voelt zich schuldig wanneer blijkt dat Aiden seks na romantiek plaatst. Charlotte voelt zich vuil wanneer haar bedpartner haar uitmaakt voor hoerige bitch. Na een chlamydiatest moet Miranda een lijst maken van al haar sekspartners.

7. Drama Queens

Terwijl Carrie paniekaanvallen krijgt door haar relatie, voelt Miranda zich steeds meer op haar gemak bij Steve. Samantha neemt de kleine blauwe pil. Charlotte zoekt de liefde via haar vriendin Amy, maar eindigt zo bij Amy's echtgenoot Phil.

8. The Big Time

Samantha krijgt twijfels doordat ze een flyer voor vrouwen in de menopauze in haar brievenbus vindt. Charlotte wil nu al trouwen met toevalstreffer Trey. Samantha wilt een man van haar leeftijd. Miranda en Steve spreken over gezinsuitbreiding.
Charlotte vraagt Trey ten huwelijk. Samantha heeft voor het eerst geen zin in blowjobs. Miranda en Steve maken elkaar het leven zuur nu ze uiteen zijn en Carrie vlucht naar een hotel terwijl Aiden haar appartement onder handen neemt.

10. All or Nothing

Charlotte voelt zich een miljoen waard in plaats van de 500 000 die in de huwelijksvoorwaarden staan. Miranda voelt zich voldaan dankzij stomende telefoonseks. Carrie voelt zich schuldig over een one-nightstand met Mr. Big.
Miranda wordt verliefd op de lippen van de man in het hotdog-kostuum. Samantha ontmoet haar gelijke in Tom Remy, maar hij wil het bed niet delen zonder dat ze een aids-test doet. Carrie deelt het bed met Big, totdat Natasha haar daar vindt.
Miranda doet zich voor als stewardess om zo een dokter te versieren. Samantha begrijpt niets van wat Schot Caleb zegt, maar later in bed spreekt hij duidelijke taal. Trey blijkt tijdens zijn eerste nacht met Charlotte impotent te zijn.
Charlotte wordt wanhopig na een droge huwelijksreis. Op aanraden van Carrie plaatst ze 's nachts ongemerkt een erectiemeter om Trey's penis. Carrie neemt de twee andere vriendinnen mee naar LA waar ze een meeting heeft met Matthew McConaughey.
Carrie voelt zich na een Brazilian wax wel erg naakt. Samantha overtuigt haar van de bevrijdende kracht van de Braziliaanse driehoek en de twee gaan samen op stap. Miranda is minder overtuigd van LA. Zij mist het pessimisme van NY.
Carrie voelt zich weer jong dankzij de eigenaar van een comicbook store. Miranda laat zich een beugel aanmeten. Samantha is jaloers op een dertienjarige cliënte met veel geld. Charlotte wordt wakker van een vreemd geluid in de badkamer.

16. Frenemies

Wanneer Miranda haar date vroegtijdig overlijdt, opteert ze op de avondwake al voor vrijgezel twee. Samantha ontmoet haar evenbeeld, maar dit bevalt haar niet. Carrie stelt vast dat haar ervaring met daten miniem is.
Carrie stort in nadat ze bij een straatoverval al haar bezittingen moet afgeven. Charlotte is de wanhoop nabij en zoekt soelaas bij de knappe tuinman. Samantha weet zich geen raad wanneer haar naamgenoot Sam Jones als een blok voor haar valt.
Miranda voelt zich door de wereld verlaten, Samantha heeft genoeg van de travestieten onderaan haar raam en slaapdeprivatie brengt ook Carrie tot op een dieptepunt. Charlotte is door het dolle heen wanneer Trey plots voor haar staat.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks