Keeping Up with the Kardashians

Keeping Up with the Kardashians

Een blik op het reilen en zeilen binnen de Kardashian-Jennerfamilie.

Afleveringen

8 afleveringen

Malika heeft het moeilijk met het besef dat ze een alleenstaande ouder zal zijn. Khloe plant ondertussen een babyshower voor haar beste vriendin.
Ondanks de dreiging van het opkomende coronavirus, gaan Kim en Kourtney naar Parijs voor de lancering van Yeezy's 'Season 8'. Kris en Corey verwelkomen een nieuwe puppy. De poets die Khloé en Scott voor Kris bakten heeft vreemde gevolgen.
Scott heeft een aantal verontrustende kwaaltjes en probeert zijn ziektebeeld in kaart te brengen. Khloe is vastberaden om Kim te genezen van haar angst voor spinnen.
Kris plant een uitje naar Palm Springs, maar een grote ruzie tussen Kendall en Kylie gooit roet in het eten. Scott vernielt per ongeluk één van Kris' antieke stukken en schakelt Mason in om de schade te verdoezelen.
Khloe nodigt haar zwangere beste vriendin uit voor een laatste tripje voor het moederschap, maar ze is bezorgd dat de weeën van Malika vroegtijdig zullen worden opgewekt door kopzorgen over de afwezige vader van het kind.
Terwijl Los Angeles zich schrap zet voor een mogelijke lockdown, beginnen de weeën van Malika en jammert Kris dat ze niet veilig bij haar mama kan zijn in deze onzekere tijden.
Kim zit in quarantaine en heeft de grootste moeite om het juiste evenwicht te vinden tussen haar verplichtingen als moeder en die van een werkende vrouw. Khloe verveelt zich en gaat op zoek naar andere manieren om zichzelf te entertainen.
Khloe moet een beslissing maken over haar toekomst met Tristan. Scott gaat naar een sanatorium om aan zijn gezondheid te werken, maar voelt zich in de rug gestoken wanneer de medewerkers persoonlijke foto's van hem naar de pers lekken.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks