Keeping Up with the Kardashians

Keeping Up with the Kardashians

Een blik op het reilen en zeilen binnen de Kardashian-Jennerfamilie.

Afleveringen

14 afleveringen

Khloé en Tristan hebben een aantal obstakels overwonnen bij het krijgen van nog een kind, terwijl Kim zich voorbereidt op een test die haar toekomst als advocaat zal bepalen.
Khloé wordt overweldigd dat er online verhalen gaan over haar mogelijke reünie met Tristan. De familie maakt zich zorgen over Kim die een moeilijke periode doormaakt in haar persoonlijke leven.
De Kardashians dagen de Jenners uit voor een hindernisparcours om te zien welke kant van de familie sportiever is. Kris en Corey besluiten een tijdje geen seks meer te hebben.
Kim neemt maatregelen om zich voor te bereiden op de toekomst, terwijl Kris bang is dat haar moeder haar verjaardag wil vieren tijdens de pandemie.
Kourtney stelt grenzen met haar Poosh-team, terwijl Khloé en Tristan een onverklaarbare ervaring hebben bij het zoeken naar buitenaardse wezens.
Scott geeft uiteindelijk toe dat hij nog steeds verliefd is op Kourtney.
De familie neemt een grote beslissing over de toekomst van de show en denkt na over hoe Keeping Up echt een einde zal maken aan een tijdperk. Kris gaat op reis om zich even los te maken van de beslissing.
Khloé loopt tegen onverwachte problemen aan bij haar zoektocht naar een draagmoeder. Scott maakt zich zorgen dat het gezin uit elkaar zal vallen nu de show ten einde loopt.
Scott voelt zich gedwongen om een aantal van zijn meest sentimentele momenten uit de show met zijn kinderen te delen.
Kim plant een uitbundige verjaardagsverrassing voor haar moeder en krijgt slecht nieuws.
Het gezin vertrekt op een laatste familiereis naar het Tahoemeer, waar ze wat herinneringen ophalen.
De Kardashians begraven een tijdcapsule ter ere van hun jaren in de show.
De familie Kardashian zit samen met Andy Cohen om intieme details te delen uit 20 seizoenen van Keeping Up With The Kardashians.
De familie Kardashian zit samen met Andy Cohen om intieme details te delen uit 20 seizoenen van Keeping Up With The Kardashians.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks