Sex and the City

Sex and the City

Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York en Miranda Hobbes zijn elk op hun manier bevangen door de liefde.

18 afleveringen

"Het duurt half de tijd dat je samen was om over een relatie heen te geraken." Deze break up rule krijgt Carrie te horen nu ze uiteen is met Mr. Big. Miranda heeft genoeg van geklaag over mannen, zij vindt dat de vrouwen ballen mogen krijgen.

2. The Awful Truth

Sex talk mag dan wel een specialiteit van vrouwen zijn, het is niets voor Miranda. Waar ligt de grens? Charlotte kiest voor een minder praatgrage tegenpartij, Henry de hond. Samantha trekt eindelijk haar mond open over James zijn kleine penis.

3. The Freak Show

Single vrouwen in de dertig zijn kieskeurig, single mannen in hun dertig zijn freaks. Oftewel lijden ze aan kleptomanie of ze zijn verslavend goed in beffen. Journalist Ben lijkt de uitzondering te kunnen zijn.
Wanneer Carrie op de cover van een magazine komt te staan met als titel 'Single & Fabulous?' gaan de dames op zoek naar een nieuwe man. Terwijl de mannen een toekomst faken om te krijgen wat ze willen, hebben de vriendinnen er moeite mee.
Een begrafenis van een designer zet de vrouwen aan tot denken. Terwijl Charlotte een weduwnaar uit de put en in het bed helpt, wilt Miranda een appartement. Samantha biedt de familie haar 'diensten' aan en Carrie regelt een date met Mr. Big.
Carrie voelt zich slecht over het stilhouden van haar relatie met Big. Miranda voelt zich ongemakkelijk bij de pornofantasieën van haar vriend. Samantha voelt zich extra sexy na een scheerbeurt. Charlotte voelt zich goed tussen de lesbiennes.
Wanneer Miranda's vriend Jeremy zich al meteen verloofd, schakelen de vrouwen een versnelling hoger in hun relaties. Carrie brengt Big mee naar het trouwfeest, Samantha duikt het bed in met een ex en Charlotte slaat de getuige aan de haak.
Na een mislukte date belandt Miranda in bed met de pick-me-up barman Steve. Ze beseft dat ze hem misschien toch een kans moet geven. Samantha heeft haar zinnen ondertussen ook op een nieuw soort man gezet, de rijke zeventiger.
Miranda en Steve hebben moeite met hun verschillend leefritme, Carrie heeft genoeg van Big's gestaar naar andere vrouwen en Charlotte vindt dat haar nieuwe liefde zich gerust mag laten besnijden om hun relatie op punt te stellen.
Terwijl de dienstmeid van Harvey het Samantha moeilijk maakt, wordt Charlotte het slaafje van acteur Wylie Ford. Carrie voelt zich minderwaardig ten opzichte van Big en Miranda's succes komt in de weg te staan van haar relatie.

11. Evolution

Met een luie eierstok lijkt de tijd voor Miranda gekomen om minder kieskeurig met mannen om te springen. Carrie probeert Big minder territoriaal te maken door wat badkamerspullen bij hem achter te laten.
Carrie schiet in een Franse colère wanneer Big plots naar Parijs vertrekt. Miranda begint een relatie met een man die enkel seks wilt. Charlotte haar schoenfetisj neemt een wending wanneer de schoenverkoper verliefd wordt op haar voeten.
Samantha date een man die enkel vrijt na een goede basketbalmatch. Miranda doet aan raamflirten. Na een vriendelijke interventie van Stanford, gaat Carrie in therapie. Daar begint ze een gevaarlijk spelletje met co-patiënt Seth.

14. The Fuck Buddy

Carrie neemt haar sex rebound John mee op date. Op aanraden van Samantha, eet Charlotte eens van twee walletjes. Miranda laat zich commanderen door een man met twee gezichten.

15. Shortcomings

Miranda laat de zoon van Simon op de liftknop drukken, zodat Simon later op haar knoppen kan duwen. Charlotte gaat in overdrive wanneer Samantha het bed induikt met haar broer. Carrie date een auteur die last heeft van vroegtijdige ejaculatie.
Charlotte vraagt haar vriendinnen mee naar een instructieles over tantrische massage. Terwijl Samantha een nieuwe uitdaging zoekt in het bed van homokoppel David en David, heeft Carrie moeite componist Casey in dat van haar te krijgen.
Charlotte probeert zich zeventwintig voor te doen. Samantha zet ex-assistente Nina op haar plaats door een uit de hand gelopen feestje te redden. Carrie neemt de rol van mentor op zich voor een aspirant-schrijfster.

18. Ex & the City

Tegen beter weten in tracht Carrie vrienden te blijven met de nieuw-verloofde Mr. Big. Charlotte hernieuwt haar liefde voor paarden. Samantha maakt haar eerste mannelijke vriend. Miranda valt voor de ex-factor van Steve.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks