Sex and the City

Sex and the City

Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York en Miranda Hobbes zijn elk op hun manier bevangen door de liefde.

20 afleveringen

Carrie kijkt uit naar haar eerste date met Berger, maar loopt Aidan tegen het lijf. Miranda ontdekt dat ze verliefd is op Steve, maar hoort dat hij net een nieuwe vriendin heeft. Harry beweert dat hij alleen met een joodse vrouw kan trouwen.
Carrie en Berger belanden in bed. Miranda wordt verslaafd aan een Britse televisieshow. Charlotte is vastberaden om zich voor Harry te bekeren. Samantha en de meiden gaan naar een restaurant waar ze een hete ober ontmoeten.
Nadat Berger door het lint is gegaan, tracht Carrie niet teveel na te denken over haar invloed op zijn leven. Miranda vindt condooms in de luierzak en wordt boos op Steve. De bekeerde Charlotte treurt omdat ze nooit meer kerst zal vieren.
Carrie voelt zich schuldig omdat ze een klein beetje kritiek had op Bergers boek. Berger leert aan Miranda hoe ze kan zien dat een man niet in haar geïnteresseerd is. Samantha en Jerry beleven al hun seksuele fantasieën.
Carrie ontvangt een grote cheque voor haar boekverkopen, waardoor Berger van streek geraakt omdat zijn boek niet uitgegeven wordt. Miranda heeft liefdesverdriet en Charlotte wil niet op date nadat Harry vertrokken is.
Berger vertelt aan Carrie dat hij een pauze in hun relatie wil. De werkverslaafde Miranda dient meer tijd met Brady te door te brengen. Charlotte ontmoet Harry op een avond voor singles en beseft uiteindelijk dat hij de ware is voor haar.
Berger keert terug, maar maakt het vervolgens uit met Carrie. Miranda is verlost van haar babygewicht en herontdekt haar skinny jeans. Charlotte besluit dat ze een klein trouwfeest wil. Samantha wil niet de 'vriendin' van Smith genoemd worden.

8. The Catch

Carrie ontdekt dat een snelle flirt met de getuige van Harry voor problemen zorgt. Miranda is bang om de nieuwe vriendin van Steve te ontmoeten. Harry ziet per ongeluk Charlotte in haar trouwjurk voor de ceremonie.
De schoenen van Carrie worden gestolen. De gastvrouw weigert zich te excuseren tegenover Carrie en brengt haar ten schande met haar extravagante schoenen en levensstijl. Miranda krijgt de waterpokken en flirt met de knappe zwarte dokter.
Het schoolliefje van Carrie komt in NY op bezoek bij haar. Miranda heeft een oogje op haar aantrekkelijke buurman Robert. Samantha doet alsof ze een Brits lid is van het SoHo House, om toegang tot een exclusief zwembad te krijgen.
Carrie geraakt behoorlijk gestrest wanneer Big een hartoperatie moet ondergaan. Miranda zoekt toenadering tot haar nieuwe vriend Robert, maar wil hem nog niet aan Steve voorstellen. Charlotte probeert acupunctuur in de hoop zwanger te raken.

12. One

Carrie ontmoet een Russische kunstenaar in een galerij. Robert zegt dat hij van Miranda houdt, maar ze krijgt niet hetzelfde over hem gezegd. Charlotte krijgt een miskraam. Samantha kleurt haar schaamhaar.
Carrie geraakt gehecht aan Aleksandr maar kan zijn verleden niet negeren. Steve besluit bij Miranda in te trekken, maar vindt het moeilijk om haar ex Robert te ontwijken. Charlotte tracht haar miskraam te vergeten met vrijwilligerswerk.

14. The Ick Factor

Carrie vindt de aandacht van Aleksandr nogal overweldigend. Miranda bereidt haar alles behalve traditionele huwelijk met Steve voor. Charlotte en Harry beleven een romantisch Frans dinertje. Samantha overweegt een borstvergroting.

15. Catch-38

Carrie komt erachter dat Aleksandr geen kinderen meer wil. Miranda en Steve vertrekken op huwelijksreis. Baby Brady ziet Charlotte en Harry tijdens hun vrijpartij. Samantha maakt een afspraak bij een bekende vrouwelijke oncoloog.
Carrie wordt boos op Aleksandr omdat hij geen rekening houdt met haar gevoelens en de kanker van Samantha. Miranda denkt erover na om een huis in Brooklyn te kopen. Charlotte krijgt een hond en noemt die Elizabeth Taylor.

17. The Cold War

Aleksandr weigert over zijn werk te praten én om Carrie aan zijn vrienden voor te stellen. Miranda past zich aan in Brooklyn. Charlotte schrijft Elizabeth Taylor in voor een hondenshow. Samantha maakt een sekstape met Smith.

18. Splat!

Petrovsky organiseert een eetfestijn voor de vrienden van Carrie en doet een schokkende aankondiging. Later zorgt de dood van een vroegere feestvriendin van Carrie ervoor dat ze een belangrijke beslissing neemt.
Voordat ze de Russen in Parijs vergezelt, beleeft Carrie haar laatste diner in New York met Samantha, Charlotte en Miranda. Maar het leven in de lichtstad beantwoordt uiteindelijk niet aan haar verwachtingen. Ze wordt er niet gelukkiger van.
Carrie is eenzaam in Parijs. De chemobehandelingen doen de seksdrive van Samantha dalen. Miranda moet voor de moeder van Steve zorgen. Charlotte en Harry proberen een baby te adopteren. Big bezoekt Carrie in Parijs.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks