And Just Like That...

And Just Like That...

Carrie, Miranda en Charlotte navigeren door en langs de complexiteiten van een leven als vijftigers.

Afleveringen

10 afleveringen

Carrie, Miranda en Charlotte trekken nog steeds met elkaar op. Als vijftigers staan ze nu voor nieuwe uitdagingen op vlak van de liefde en het leven, maar hun vriendschap is sterker dan ooit.
Miranda en Charlotte schieten Carrie te hulp en bewijzen wat voor goede vrienden ze zijn. Anthony en Stanford beloven om geen betekenisloze discussies meer te hebben.
Ook al krijgt ze steun van Charlotte, Miranda en Stanford, toch heeft Carrie nood aan ruimte voor zichzelf. Ze probeert vooral te ontsnappen aan Charlotte, die haar iets te veel verstikt.
Carrie verkoopt haar appartement en krijgt de opdracht om leven te pompen in haar sociale media. Charlotte wil haar vriendschap met Lisa versterken. Miranda kan sommige dingen moeilijk verbergen voor haar kinderen.
Carrie haar vrienden helpen haar terwijl ze revalideert van haar heupoperatie. Charlotte ontdekt verrassend nieuws over haar dochter.
Carries grote sprong naar haar toekomstige zelf, helpt haar het verleden te omarmen. Anthony vraagt Carrie om een gunst. Charlotte schrikt van een bekentenis van Miranda.
Carrie krijgt een interessant voorstel van haar boekuitgever. Miranda probeert na de radiostilte van Che opnieuw een vonk aan te wakkeren bij Steve.
Carrie probeert meer te weten te komen over haar mysterieuze buurvrouw. Nadat ze bij Che is terechtgekomen, overweegt Miranda een levensveranderende beslissing.
Carrie twijfelt of ze klaar is om de volgende stap te zetten om bepaalde dingen los te laten. Charlotte haar aandacht gaat naar de menopauze. Miranda haar spontaniteit heeft niet het gewenste effect.
Carrie probeert te beslissen wat ze met de restanten van John moet doen, Miranda volgt haar hart en Charlotte probeert de perfecte bar mitswa te organiseren.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks