Julia

Julia

Met Julia Child verkent de serie een cruciale periode in de Amerikaanse geschiedenis. De opkomst van kookprogramma's, maar daarmee ook een nieuwe vrouwenbeweging: het feminisme.

Afleveringen

8 afleveringen

In Frankrijk, waar ze ruzie heeft met Simca over het tweede deel van hun kookboek, laat Julia zich inspireren door een uitzonderlijke maaltijd. Terug in Boston begeleidt Avis Russ naar een verbazingwekkend etentje.
Nadat ze het niet eens zijn geworden over een aantal recepten, stellen Julia en Simca een culinaire wedstrijd voor aan een groep gasten. Op het verjaardagsfeestje van Hunter wordt nieuwkomer Elaine geconfronteerd met een kritisch oog van haar collega's.
In Parijs wordt Avis aan haar lot overgelaten en krijgt ze een goede band met een prominente existentialist, terwijl Julia haar vrienden van Le Cordon Bleu om hulp vraagt bij een onmogelijk recept.
Na haar terugkeer naar Boston komt Julia in conflict met haar nieuwe directeur en Avis' nieuwe minnaar. Later, tijdens een ontmoeting met een oude collega, krijgt Julia te maken met vragen van de FBI.
Terwijl ze zich voorbereidt op een interview met Life magazine, wordt Julia verrast door een verrassingsbezoek van Pauls tweelingbroer, Charles, en de introductie van product placement in The French Chef.
Terwijl WGBH zich voorbereidt op hun jaarlijkse inzamelingsactie, krijgt Julia een aanbod van een netwerk met het geld om The French Chef naar een hoger niveau te tillen.
In New York ontvangen Julia en haar show zowel lofbetuigingen als kritiek. Terwijl Avis een onwaarschijnlijke vriendschap met Paul opbouwt, ontdekt Alice zelf een onverwachte klik.
Na een vreselijke klap hangt Julia's toekomst en het lot van de show aan een zijden draadje.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks