The Girls on the Bus

The Girls on the Bus

Vier vrouwelijke journalisten volgen elke beweging van een resem Amerikaanse presidentskandidaten. Een tocht waarop ze vriendschap, liefde en schandalen tegenkomen die niet enkel het presidentschap maar ook de democratie kunnen bedreigen.

Afleveringen

7 afleveringen

Om zichzelf te bewijzen tegenover haar bazen moet Sadie een gunstige deal sluiten met Kimberlyn - de verslaggeefster van Liberty Direct News - om een belangrijk interview veilig te stellen.
Sadie raakt in een neerwaartse spiraal nadat ze een bekend gezicht ziet op een campagnebijeenkomst. Kimberlyn krijgt een belangrijk interview. Grace en Lola sluiten een wapenstilstand.
Sadie schoolt Lola in Las Vegas over de presidentiële pool. Kimberlyn verovert een primetime plaats. Grace onderzoekt de medische gegevens van een kandidaat.
Tijdens een onverwachte herdenkingsdienst krijgen Lola en Kimberlyn ruzie over verschillende uitingen van verdriet. Later botst Grace met haar dochter Annie en krijgt Sadie een anonieme tip.
Terwijl Sadie zich op haar werk moet verdedigen, bereidt Kimberlyn zich voor op haar verlovingsfeest en overweegt Lola een nieuwe relatie.
Wanneer de bus het begeeft enkele uren voor het Democratische debat, probeert een teleurgestelde Lola haar sponsorcontracten na te komen. Grace en Sadie proberen een oplossing te vinden. Kimberlyn raakt in een existentiële crisis omtrent haar carrière.
Onderweg gaan Grace en Sadie op zoek naar nieuwe bronnen voor hun verhaal over één van Walkers donoren. Lola confronteert haar familie met een artikel over haar verleden. Kimberlyn bezwijkt onder haar eigen verwachtingen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks