Made for Love

Made for Love

Hazel Green is op de vlucht nadat ze 10 jaar in een verstikkend huwelijk zat. Al snel ontdekt ze dat haar man een revolutionair bewakingsapparaat in haar hersenen heeft geïmplanteerd, waardoor hij haar kan volgen, in de gaten kan houden en haar gedachten en gevoelens kent, terwijl ze probeert in leven te blijven.

Afleveringen

8 afleveringen

Nadat ze heeft geleerd dat ze het onvrijwillige onderwerp zal zijn van het nieuwste stukje technologie van haar man, vlucht Hazel Green uit haar tienjarig huwelijk en belandt op de meest onverwachte plek.
Vader en dochter maken opnieuw verbinding terwijl ze een vliegtuig proberen te bemachtigen voor Hazels vlucht, maar wanneer Byrons microchip te krachtig blijkt en zijn team haar opspoort, wordt Hazel gedwongen haar man te confronteren met een moeilijk verzoek.
Een flashback naar het profiel van "Made for Love" in een nieuwsmagazine laat zien waarom Hazel de beslissing nam om Byron te verlaten en waarom ze vastbesloten is om nooit meer terug te keren.
Aangedreven door haar vader om mee te doen, keert Hazel terug naar oude plannen om geld te verdienen en komt ze haar voormalige beste vriend Bangles tegen, die haar inspireert om terug te denken aan de persoon die ze was vóór Byron.
Omdat Hazels langdurige afwezigheid hem van zijn werk afleidt, gebruikt Byron alle middelen om haar pogingen om een echtscheidingsadvocaat in te huren te saboteren. Later neemt Byron een beslissing die voor altijd van invloed zal zijn op de toekomst van Made for Love en van zijn vrouw.
Net zoals Herbert Judiff, een oude vlam, inschakelt om Hazel te helpen de alwetende blik van haar man te ontwijken, gaat Byron offline om zich in de echte wereld te wagen. Nadat de spanningen tussen hen oplopen, vinden Hazel en Herbert een helende weg voorwaarts.
Hazel beseft dat zij en Diane een verrassende band hebben en doet er alles aan om een speciaal jubileumdiner voor haar vader en zijn partner te coördineren. Byron houdt zijn eerste openbare persconferentie sinds jaren en krijgt verrassende duidelijkheid over zijn huwelijk.
Terwijl Hazel Byron persoonlijk ontmoet om scheidingspapieren te ondertekenen, proberen Herbert en Judiff een mogelijke ramp te voorkomen. Is het echt tot ziens, of is het een valstrik?
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks