The Woman in the Wall

The Woman in the Wall

Lorna Brady wordt op een ochtend wakker en ontdekt een lijk in haar huis. Ze heeft geen idee wie de vrouw is. Ze twijfelt aan zichzelf omdat ze vaak last heeft van slaapwandelen.

Afleveringen

6 afleveringen

Lorna Brady wordt op een ochtend wakker en ontdekt een lijk in haar huis. Ze heeft geen idee wie de vrouw is. Ze twijfelt aan zichzelf omdat ze vaak last heeft van slaapwandelen. Is zij verantwoordelijk voor de moord?
Lorna wil niet slapen tot ze weet wat Aoife Cassidy weet. Voormalig bedrog komt aan de oppervlakte en mondt uit in tragedie.
Een nieuwe aanwijzing leidt Lorna mogelijk naar aantwoorden over het lot van haar dochter, Maar Colman zit haar op de hielen. De zaak krijgt een onverwachte wending.
Lorna ontdekt meer gruwel in het klooster. In Dublin duikt Colman in zijn eigen verleden en ontdekt de born van zijn nachtmerries. Een schokkende onthulling stuwt de zaak in een nieuwe richting.
Lorna en Colman slaan de handen in elkaar in hun zoektocht naar de waarheid. De overlevenden ontvangen nieuws dat hun leven verandert. Er duikt een nieuwe verdachte op in de moordzaak.
We duiken in het verleden van Aoife Cassidy en ontdekken haar leven in het klooster, haar bijzondere eigenschappen en hoe ze aan de voordeir van pastoor Percy belandde op de avond van de moord.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks