The Bold Type

The Bold Type

The Bold Type gaat over de medewerkers van het vrouwenblad Scarlet en hun grootse en meeslepende levens. De nieuwe generatie Scarlet-vrouwen steunt elkaar terwijl ze te midden van intimiderende leiders hun eigen stem proberen te vinden.

10 afleveringen

Een inkijkje in de geweldige levens en liefdesperikelen van de medewerkers van het vrouwenblad Scarlet.
Jane moet voor de sekscolumn van Scarlet over haar beste orgasme schrijven, maar ze weet niet waar ze moet beginnen, omdat ze nog nooit een orgasme heeft gehad.
Jane wil kijken of een vrijblijvende affaire met Pinstripe Guy iets voor haar is, maar knapt op hem af als ze ontdekt dat hij een stuk naar aanleiding van haar vorige artikel schrijft.
Jane en Alex werken samen aan een artikel over de vraag of mannen en vrouwen werkelijk in staat zijn tot vrijblijvende seks.
Jane schrijft een profiel over Morgyn, een vrouw die Wall Street verruilde voor een striptent, maar ontdekt tot haar verbazing dat Morgyn haar wil aanklagen voor laster.
Jane worstelt met haar verleden en haar eigen angsten als ze een controversieel artikel schrijft over DNA-onderzoek naar het BRCA-gen.
Richard nodigt Sutton's vriendinnen bij hem thuis uit voor een etentje om de meiden beter te leren kennen, maar de avond loopt al snel in het honderd.
Als er bij Scarlet geruchten over ontslagen gaan, doen de meiden hun best om boven het geroddel te staan.
Als Kat hoort dat Adena naar haar vaderland wordt teruggestuurd, neemt ze het impulsieve besluit om naar JFK te gaan en de laatste 10 uur dat Adena nog op Amerikaanse bodem is, met haar door te brengen.
Jane begint aan haar laatste artikel voor Scarlet en stelt het maar uit om aan Jacqueline te vertellen dat ze een nieuwe baan heeft.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks