Belgium's Next Top Model

Belgium's Next Top Model

20 aspirant modellen nemen het tegen elkaar op in pittige challenges, uitdagende fotoshoots en intense eliminaties. Slechts één van hen kan het modellencontract en de covershoot winnen. Wie wordt Belgium's Next Top Model?

Afleveringen

4 afleveringen

20 aspirant-modellen werden persoonlijk uitgenodigd door de jury. Ze krijgen 30 seconden om een blijvende indruk te maken. Daarna poseren ze voor een professionele fotograaf om hun comp-card te schieten. Wie verovert een plaats in de modellen-loft?
De modellen ondergaan een transformatie door topstylisten Louis Ghewy & Ludovic Beckers. Meteen daarna moeten ze nog eens hun grenzen verleggen in een uitdagende stop-motion fotoshoot. Balleticoon Wim Van Lessen staat hen bij.
De modellen krijgen een kans om indruk te maken in een interview met Marie Claire en nemen ook een presentatievideo op voor Noah Mgmt. Tijdens een duo-shoot voor de camera van Mary Wijnants, moeten de modellen voor het eerst samenwerken.
In het KMSKA traint Julius Pool de modellen in de kunst van het catwalken. Ze tonen hun skills direct aan een onbekend publiek. Later worden ze uitgedaagd voor een 'genderless' fotoshoot waarbij ze de balans tussen bloot en elegantie moeten vinden.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks