Follow Me

Follow Me

8 content creators ontleden hoe ze van hun TikTok of YouTube-video's kunnen leven. De tol van deze specifieke roem, de band met de fans, de do's en don'ts en de ups and downs van 8 verschillende online professionals komen aan bod.

Afleveringen

4 afleveringen

Voor Timon & Elias, Stien Edlund en Chuki Beats is online content maken een religie, een uitlaatklep en een inkomen. Voor Chuki is YouTube de stepping stone. Voor de anderen is het TikTok.
Nanou ASMR is een 15-jarig YouTube-fenomeen met meer dan een miljoen volgers. Haar hele familie werkt mee en Nanou gaf zelfs haar school op. Stien, Timon, Elias en Chuki onderzoeken bij zichzelf de gevaren van hun online uitstraling.
Nour & Fatma zijn zussen die TikToks maken en pioniers zijn in de moslimgemeenschap. Jonatan Medart lacht de ijdelheid van online-mediafiguren liever weg. Nanou, Stien en Chuki Beats zijn bedrijven dankzij TikTok of YouTube.
Nour & Fatma doen een campagne voor het KMSKA. Dankzij TikTok kon Jonatan de overstap maken naar TV. Content creators verdienen veel geld: maar TikTok of YouTube fame werkt verslavend.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks